Skip to content

Momenteel actief

Sexverslaafde Herman neukt tienermeisje
4.43/5 (7)

Herman is altijd geil, hij kan er niets aan doen. Volgens de dokter is het een afwijking en moet hij er medicijnen voor nemen, maar daar komt niets van in. Herman haalt ze wel op, maar slikt ze alleen als zijn pik rauw is van al dat neuken. Hij is een bijzonder leuke man om te zien en valt erg in de smaak bij de meiden van een jaar of achttien, negentien. Zijn laatste neukertje was Emma, een slet van 18 jaar, die al bijna door de heel school was afgepaald. Alleen de nerds kregen geen kans. Ze moest wel aan haar reputatie denken natuurlijk. Toen ze Herman leerde kennen, wilde ze meteen al met hem naar bed en liet hem dat overduidelijk blijken. Herman wilde wel en nam die hete Emma dan ook meteen mee naar zijn huis, waar hij die hitsige tienermeid de oren van haar kop paalde. Typisch zo’n dag waarop hij blij was geen medicatie in te hebben genomen.

In zijn woonkamer trok hij alle gordijnen dicht. Hij wist dat zijn buren graag bij hem naar binnen keken en als hij een lekkere strakke jonge meid zou gaan neuken, zouden ze dat maar wat graag zien. Alleen wilde hij het niet met hen delen. Jammer voor de buren, maar de gordijnen gingen gewoon dicht. Herman had zich nog niet omgedraaid of hij zag die jonge slet al naakt voor zich staan. Hij liep op haar af en bij iedere stap deed hij zelf een kledingstuk uit, tot hij uiteindelijk naakt tegenover haar stond, met zijn keiharde pik tegen haar onderbuik drukkend. Hij begon haar in haar nek te zoenen en liet zijn handen over haar heupen strelen. Daarna gleed één van zijn handen tussen haar benen om aan dat geschoren kutje te voelen. Die teef was al behoorlijk nat, zijn vinger gleed er heel gemakkelijk ik. Hij begon haar wat wilder te vingeren en zoende haar op haar mond. Terwijl hun tongen met elkaar aan het worstelen waren, trok zij zijn pik behoorlijk hardhandig af, precies de manier waar hij zo van opgewonden kon worden. Dat zachte rukken was maar niets. Hij kwam goed op gang door die snelle hand die zijn voorhuid in hoog tempo over zijn eikel liet glijden.

Hij tilde Emma ineens op en als een soort instinct sloeg ze haar benen om zijn middel. Behendig wist hij zijn lul meteen in haar natte kale kutje te prikken. Haar schaamlippen vouwden perfect om zijn lul heen. Wat was dat sletje strak zeg, hij kon het haast niet geloven. Het voelde alsof hij zijn lul in een heel klein gaatje had geprikt. Hij liep richting de kamerdeur en drukte Emma daar tegen aan. Hij begon keihard in haar te stoeten, het meisje snakte naar adem, alle wind werd door dat harde beuken in haar kutje uit haar geperst. Hij voelde hoe haar strakke lichaam op en neer bewoog op zijn harde lul, iets wat hem alleen maar wilder maakte. Emma begon te twijfelen aan waar ze aan begonnen was. Deze kerel was wel erg hardhandig, maar zijn pik voelde op zijn beurt ook wel weer erg lekker aan. Hij legde haar ineens met haar buik over de leuning van de bank en begon weer in haar kutje te rammen. Hij greep haar stevige billen vast en neukte die slet zo hard als hij kon. Hij verschoof de hele tweezitter door haar nog harder naaien. Tina was nog nooit zo hard te grazen henomen, maar begon er steeds meer van te genieten, hoewel ze zich in haar achterhoofd af bleef vragen of haar tengere lichaam dat geweld wel aan zou kunnen.

Zijn ballen sloegen heen en weer, raakten haar lichaam bij iedere stoot. Weer veranderde hij van positie. Ditmaal legde hij Emma op haar rug op de bank en vouwde haar lichaam praktisch dubbel, spuugde op haar anus en stak zijn eikel tegen haar openstaande kontje aan. Emma beet op haar tanden terwijl die enorme lul daar naar binnen schoof. Ze kon het geweld toch niet meer aan. Gelukkig was Herman die avond zo enorm geil dat hij het niet lang vol zou kunnen houden. Hij trok na een aantal ferme afranselingen in haar veel te strakke anus zijn pik er weer uit greep Emma bij de haren. Met haar ogen gesloten opende ze haar mond en ontving al zijn geile sperma op haar tong en in haar lieve maar sletterige gezichtje. Het zaad droop van haar kin op haar tieten. Herman liep even weg om terug te keren met een handdoek. “Maak jezelf maar even schoon,”hijgde hij, nog een beetje buiten adem, “de spanning is er nu af. Straks zal ik je laten zien hoe hard ik je echt kan neuken, lekker lang in alle gaten!” Emma had op dat moment nee kunnen zeggen, maar was toch ook wel weer nieuwsgierig en wachtte de meest harde beurt van haar leven geduldig af. Ze wist in ieder geval wel dat ze de volgende morgen moeilijk zou kunnen lopen, dat gevoel had ze namelijk na die eerste beurt al.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner seksdate

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top