Skip to content

Momenteel actief

Geile webcamsex met een bezoeker
4/5 (1)

Soms heb je dat weleens; dat je knetter geil bent en je behoefte gewoon moet bevredigen. Op een avond had ik zo’n bui en ik kroop achter m’n computer. Ik logde in en zette m’n webcam aan, voor een webcamsex avontuur. Het duurde gelukkig niet lang of ik had al een bezoeker. Hij vroeg hoe het met mij ging en ik antwoorde dat het prima ging. Zoals ik had verwacht stelde je de tweede vraag. Of ik een beetje geil was. “Een beetje? Zeg maar gerust heel erg” tikte ik in het scherm.

Nu had ik zijn aandacht en hij zette gelijk zijn eigen webcam aan. Daar zat hij dan; met een bloot bovenlijf en zijn gezicht buiten beeld. Wat ik zag zag er goed uit en liet hem dit weten. Zijn arm zag ik wat op en neer gaan. En door de één of andere manier werd ik daar nog geiler van. Ik moest weten hoe z’n pik eruit zag. Ik wilde er van alles mee doen. De kriebels gierden door m’n lijf heen en ik zat opgewonden achter m’n computer.

Opeens richtte hij zijn webcam op z’n stijve pik en vroeg wat ik ervan vond. Duidelijk een retorische vraag! Ik pakte m’n dong dildo en ging staan, boog wat voorover zodat mijn gezicht beter en dichter in beeld was. Terwijl ik in de cam keek likte ik aan de dildo en stopte ‘m in m’n mond en liet ‘m langzaam eruit glijden. Hij vroeg of ik het vaker deed en of ik ook zaad slikte. “Jazeker, ik ben dol op zaad. Het liefst heb ik het in literpakken”. schreef ik en keek hem ondeugend aan. Ik zag zijn arm steeds sneller bewegen en wist dat ik ‘goed’ zat. Maar zelf genoot ik er net zo van. Ik zette een been op m’n bureaustoel en plaagde hem door met de dildo over m’n string heen te glijden en langzaam in m’n kutje te stoppen.

Hij vroeg wat voor standjes ik allemaal het liefste had en gaf zelf aan dat hij lepeltje – lepeltje geweldig vond. Ik kon niets anders dan eraan te denken en vroeg mezelf af of zijn gezicht net zo leuk was als de rest van z’n lichaam. Al maakte het eigenlijk niet uit. Hij had mij duidelijk te pakken. Hij vroeg of ik wilde zitten en hem de opdracht gaf nog lang niet te mogen spuiten. Hij wilde dat ik mezelf zo geil maakte en aangaf dat ik niet meer kon en dán pas mocht ie klaarkomen. Nou ben ik altijd in voor wat nieuws en dit leek me een leuk spel.
Dat heb ik geweten. Wat een heerlijke opbouw van spanning zeg. Ik zat op de stoel en streelde m’n borsten en deed net of hij het niet zag. Met de benen wijd en de voeten op het bureau, zat ik onderuit gezakt met de dong diep in me kut te raggen. Steeds sneller en dieper. Ik werd steeds natter en voelde dat ik begon te komen maar nee; ik wilde nog niet. Wilde er samen met hem een heerlijk lang spel van maken.

Hij ging staan en wisselde van hand af. Hij stond recht voor me en het was gewoon zo lekker om hem te zien. Kan ik echt zo van genieten! En stelde mezelf voor hoe het zou zijn om z’n pik in me te voelen. Ook was ik benieuwd naar z’n smaak en hoe hij klaar kwam. Ik sloot m’n ogen en terwijl ik nog met de dildo in en uit ging, vingerde ik mezelf. Weer voelde ik een orgasme komen maar probeerde het weer uit te stellen. Hij ging aan de zijkant staan en zag z’n mooie pik; lang en groot met een stel lekkere, gelijke ballen. Ik vroeg of hij die wilde strelen en dat deed hij. Terwijl ik naar hem bleef kijken vroeg ik of hij dichter bij het beeld kwam staan en hield m’n hand voor de webcam, zodat het net leek of ik hem rukte. Ik hield het niet meer. Ik moest en zou gewoon lekker klaarkomen en vond dat hij het verdiende. Hij was immers zo braaf geweest door te luisteren naar me! Maar dan wel op één voorwaarde; dat we samen kwamen en hij in z’n handpalm spoot, om het vervolgens te laten zien. Niets meer dan dat.

Hij ging akkoord dus we voerde het tempo op. Hij trok harder en sneller en ik pakte de vibrator erbij. Het duurde niet lang voor ik ’t voelde komen en kreunde het uit. Dit was voor hem een teken en zag het zaad uit z’n pik schieten. Een onwijs geil gezicht en het liefst wilde ik het in me voelen. Hij toonde z’n handpalm vol met zaad en ik was trots op hem. “Dat heb je goed gedaan” tikte ik tevreden in. “Het was super geil, heb echt genoten” was de volgende zin die ik schreef. Hij gaf me een handkus en verdween uit de chatroom. En ik slaakte een diepe zucht, moest even bij komen van de heerlijke sessie met een bezoeker en ik hoop van harte dat hij gauw weer komt voor een spannend avontuurtje.

X Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top