Skip to content

Momenteel actief

Vroeger neukte ik mijn vrouw op het strand
3.2/5 (5)

Op mijn vrije dag ging ik een paar jaar geleden met mijn toen nog nieuwe vriendin (inmiddels al een paar jaar mijn vrouw) een stukje wandelen langs het strand. Het was echt waanzinnig, want ook al was het mooi weer, er kwam verder niemand op het strand lopen, geen idee waarom. Het waaide wel een beetje, maar geen wolkje aan de lucht. Het was net of we op een onbewoond eiland liepen. Zoals het gaat bij prille liefdes, waren we allebei erg opgewonden. We wilden de hele dag zoenen en vrijen en ineens kreeg mijn vriendinnetje een dolle bui en wilde ze met mij op het strand gaan neuken. Niet ergens beschut gaan liggen, maar gewoon op een plek, waar iedereen ons kon zien.

Ik had er eigenlijk wel zin in, ik was anders nooit stout met dat soort dingen maar zij maakte iets in mij los wat ik niet goed kon omschrijven. Ik denk dat als ik het nu omschrijven zou moeten, dan zou ik het mijn wilde kant noemen. Mijn toen nog vriendin liet zich op het zand zakken en trok zo haar topje en broekje uit. Ze had geen ondergoed aan, daar deed ze niet aan, vond ze een verspilling van kleding. Ik stond voor haar naakte lijf en keek om mij heen of er niet alsnog mensen aan zouden komen. Dat maakte waarschijnlijk toch niets uit, ze zou toch gaan doen wat ze wilde, dus kon ik er maar net zo goed aan meedoen. Ik was zo geil als boter en wilde iets doen, maar dat bleek al niet meer te hoeven. Mijn meisje maakte mijn broek los en zat daar op haar knietjes in het zand, met mijn harde pik in haar hand. Terwijl de wind die vanaf zee over ons heen blies een verfrissende verkoeling met zich meebracht, zoog ze mijn lange leuter heerlij kaf. Ze likte aan mijn eikel, knabbelde aan mijn ballen en zoog in een heel rustig tempo voor een minuut of 5 aan mijn lul, ook al leek het uren te duren, zo zalig voelde het. Daarna kroop ze door het zand en maakte een rondje, waardoor ze uiteindelijk met haar mooie kleine kontje mijn kant op wees. Ik sprong haast uit mijn broek, die meteen door een laag zand bedekt werd en stortte op mijn knieën achter haar. Ik drukte mijn pik in haar kutje en heb haar zo genadeloos hard afgepaald, dat de mensen in de omringende paviljoenen het haast wel gehoord moeten hebben, het gillen en schreeuwen van genot wat mijn meisje deed. Daar op het strand heb ik haar kutje helemaal volgespoten.

Toen ik mijn lul terugtrok, druppelde er een beetje van mijn sperma tussen haar schaamlippen vandaan. Daarna rende ze in zee en ik kwam erachter aan. Goeie ouwe tijden waren dat, maar die komen niet meer terug. Tegenwoordig is dat wijf van mij niet vooruit te branden. Als ze al gaat wandelen is het naar de koelkast om wat te eten te pakken en voor de rest moet ik alles doen. Dat mooie kontje is nu veranderd in een homp vlees waar je koffie en brood voor mee moet nemen om er omheen te lopen en die spontane wilde sex, die hebben we alleen als ze bijzonder veel gezopen heeft. En ja, mijn vrouw drinkt haast nooit alcohol. Dus ben jij zo iemand die een meisje heeft dat graag buiten wil neuken, midden op het strand of stiekem in het bos? Pak haar en geniet ervan nu het nog kan, voor je het weet is voor haar zelfs je eigen slaapkamer nog te openbaar om in te neuken.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top