Skip to content

Momenteel actief

Seks met Laura in een vakantie huisje
4.54/5 (41)

Dit verhaal is waargebeurd: Ik ben een 29 jarige jongen, blond haar blauwe ogen normaal sportief uiterlijk en sinds een aantal maand weer vrijgezel. Omdat erbij mij thuis verbouwd werd zat ik een 2 weken op center parcs. Het was niet in het hoogseizoen dus heerlijk rustig. Ik zat er al een paar dagen toen er opeens een auto stopte voor mijn huisje en ik iemand naar het huisje zag lopen naast mij. Ik lette er verder niet op en ging verder met mijn laptop om nog wat te werken.

‘S avonds toen ik terug kwam na mijn hardloop rondje, liep net mijn nieuwe buurvrouw buiten we begroeten elkaar. Ze vroeg of ik even wou helpen met de openhaard in het huisje aan te steken. Haar dochter van 4 vond dit zo leuk maar zij had geen idee hoe het werkt. Ik loop met der mee in het huisje stelt ze zich voor als Laura 27 jaar, ik bekijk haar een mooie brunette met de rondingen op de juiste plaats. Haar dochter van 3 komt ook vrolijk naar me toe en geeft me een handje en stelt zich voor als Kim. Ze brengt me naar de openhaard want die wil ze aan hebben. Ik maak hem aan voor ze, en na een half uur met alles uitgelegd te hebben praat ik nog wat na met Laura. Ze is hier alleen met der dochter haar man is te druk om vrij te nemen. Zonde denk ik nog bij mezelf ik zou voor haar vrij nemen en ga terug naar mijn huisje. De volgende dag nadat ik smorgens heb gewerkt ga ik smiddags even naar het zwembad om wat baantjes te kunnen trekken en even te kunnen relaxen. Ik kom daar Laura en Kim ook tegen, ze vragen om bij hun te komen liggen. Ze liggen bij het kinderbadje mijn oog valt meteen op Laura, na al een bevalling heeft ze nog een prachtig lijf in der bikini. Maar corrigeer mezelf dit kan niet ze is tenslotte getrouwd. De middag vliegt voorbij bij het teruglopen naar het huisje bedankt laura mij, ik vraag waarvoor? Voor de gezelligheid en hoe leuk je met mijn dochter om gaat, mijn man heeft er nooit tijd voor of neemt er geen tijd voor. Meteen vraagt ze of ik kom eten ze willen patat bestellen. Ik zeg me even op te frissen en dan te komen.

Na het douchen ga ik naar ze toe Kim, is druk aan het spelen buiten en rent bij de vijver achter het huisje achter eendjes aan. Als het eten er eindelijk is zijn de eendjes niet meer belangrijk maar de patat. Laura vind het erg gezellig, zo nu even snel afruimen en dan snel douchen en Kim in Bed doen. Ik vraag haar waarom alles snel je hebt vakantie pak een bad. Geen tijd met een dochter lacht ze, ik stel der voor jij ruimt af ik laat je bad vol lopen dan vermaak ik Kim wel even. Ze twijfeld even maar stemt toch in terwijl zij afruimt laat ik in de badkamer het bad vol lopen, ik zie zwitsal babyshampoo staan gooi er wat bij in dat ruikt zo heerlijk.
Kim is in de kamer bezig met haar poppen, ik ga bij der zitten en al snel ben ik het paard en ga ik als paard met Kim op mijn rug door de kamer terwijl Laura in bad ligt. Het paardje rijden verveelt snel en ze wil naar de eendjes ik pak wat brood mee en samen voeren we de eendjes, even later staat Laura in der badjas in de opening van de deur ze is er al uit Kim moet naar bed. Ik loop langs Laura heen en zeg wat ruik je lekker. Ze lacht en zegt ja ruik dan heb jij voor gezorgd en ik ruik in der nek we kijken elkaar daarna even aan. We verstijven even maar doen alsof het niets was, ze legt Kim in bed vraagt of ik nog wat wil drinken en kletsen nog wat na op de bank. Het is al wat laat ik sta op en ga terug naar mijn huisje.

Ze loopt achter me aan en bij de deur houd ze me tegen ik kijk der aan ik heb je nog niet bedankt zegt Laura, bedankt waarvoor? De leuke dag en ze zoent me vol op de mond ik stop de kus en zeg dit kan toch niet ssst ik wil je zegt ze en zoent me weer vol onze tongen cirkelen om elkaar ze knoopt mijn blouse open die is binnen no time uit ik trek de centuur uit haar badjas en glij met mijn handen erin ze heeft alleen nog een stringetje aan mijn handen kneden haar billen. We lopen richting de bank ze duwt me achterover op de bank laat haar badjas van haar schouders zakken en komt half op me liggen en likt met haar tong over mijn bovenlijf richting mijn navel omlaag ze is al druk bezig mijn broek open te maken ze zakt van de bank en gaat op haar knieen er voor zitten. Mijn broek en boxer trekt ze uit ze hapt naar mijn ballen en zuigt er zachtjes op terwijl ze met haar hand mijn pik aftrekt. Haar tong laat ze omhoog glijden en draait rondjes om mijn eikel heen en dan laat ze hem in haar mond glijden stukje voor stukje tot hij er helemaal in zit ze kijkt me geil aan en zuigt hard erop en laat hem dan rustig uit haar mond glijden. Een hemels gevoel nu begint ze sneller te zuigen en knijpt harder in mijn ballen wat kan ze pijpen, ik hijg tegen der dat ik ga komen als ze zo doorgaat ze kijkt me aan met der geile ogen en mijn pik in der mond en zuigt nog sneller op mijn pik ik kreun harder zij knijpt harder in mijn ballen en dan spuit mijn zaad in der keel. Ze zuigt door tot de laatste druppel.

Ze komt likkend omhoog en zoent me ik heb zo’n zin in der nu we staan op gaan naar het bed toe ze laat zich achterover vallen en trekt mij mee boven op der onze tongen gaan vol passie en vuur om elkaar heen, mijn lul groeit alweer en schuurt langs der string heen hmmm neuk me kreunt ze ik lach en zeg geduld blijf lekker liggen alles komt goed. Mijn tong glijd over der tepels ik lik er rondjes om heen zuig ze in mijn mond en bijt er zachtjes in en lik verder omlaag tot de rand van der string. Lik door haar lies langs de string heen. Ik hoor der zwaarder hijgen ik trek haar string uit lik plagend over haar lipjes niet er tussen alleen plagend over haar natte lipjes. Heerlijk zon nat kaal kutje dan trek ik haar lipjes uit elkaar en lik over der clitje heen rustig en dan in een versnelling ze kronkelt al lekker ik zuig der clitje even in mijn mond en laat dan mijn tong in der grotje glijden aaaah heerlijk kreunt ze mijn haar ondertussen strelend mijn tong glijd nog verder omlaag over der sterretje heen ooooh jaa hoor ik hmmm ze geniet ervan heerlijk draait mijn tong over der sterretje terwijl mijn vingers haar clitje verwennen. Ik lik weer omhoog naar haar clitje toe laat 2 vingers in haar glijden ze pakt mijn haar steviger vast en duwt mijn hoofd strak op der kutje. Mijn vingers haal ik er uit ze zijn lekker nat en laat eerst 1 vinger in der sterretje glijden en duw de 2e er achter aan aaaaaah ga door lik me kreunt ze en laat mijn tong snel over der clitje glijden en dan haar grotje in. mijn vingers die haar sterretje verwennen en mijn tong rondjes draaiend in der. Aaaaah fuck ik kom wat maak je me geil en ze klemt mijn hoofd vast op der kutje en ik voel mijn hele gezicht nat worden hmmmm ze trilt nog na en trekt me omhoog en wil me zoenen hmmm haar eigen geil zuigt ze van mijn tong af.

En zoenen heerlijk door mijn pik hangt voor der kutje ik duw hem ineens in der haar ogen worden groot oooohja doe het ik wil je in me voelen komen hijgt ze ik haal hem eruit tot aan mijn eikel en duw hem er dan ineens weer diep in en dat een paar keer neuk me hard kreunt ze neuk me ik begin met diepe lange stoten het tempo op te voeren ze grijpt met der armen om zich heen ze verliest de controle je hoort het soppen van der poesjes ik zuig op der tepel en laat mijn pik lekker diep in der natte grotje glijden. Ik haal hem er dan uit wat doe je hijgt ze ga op je knieen zitten en binnen no time zit ze op der knieen op bed toe neuk me kreunt ze al. Ik zit achter der pak der heupen beet en stoot in der en trek haar aan haar heupen na me toe. Aaaah ja neuk me wild doe het maar hijgt ze. Ze zet haar handen tegen de muur en ik stoot harder en ze kreunt spank me. Hmmm deze meid is echt wild ik sla met mijn hand op der billen aaaah ga door ram die genotsstaaf diep in me kreunt ze mijn andere hand streelt haar clitje ik voel dat ze haar kut samen trekt haar gekreun word ongecontroleerd aaaaaah kom in me doe het spuit in me kreunt ze wild geef me alles en ze komt klaar ik stoot nog door en dan spuit ik mijn zaad diep in haar. We vallen samen uitgeput neer op bed. Na nog even van elkaar te hebben genoten ben ik om haar dochter niet in verwarring te brengen terug gegaan naar mijn eigen huisje, het was zeker niet ons laatste avontuurtje.

Als er meiden zijn die zichzelf een keer in een verhaal willen hebben.. Een fantasie schrijven lijkt me ook uitdagend. Mail me dan ik_michael@live.nl

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top