Skip to content

Momenteel actief

Straatfeest met buurvrouw Astrid
4.49/5 (39)

Het was een heel saai buurtfeest op die warme nazomerdag. Mijn vrouw was een weekendje met vriendinnen weg dus kon deze 57 jarige man alleen opdraven op dit sociaal verplicht nummertje. Enigszins verveeld en gefrustreerd praat ik met de buren en doe in ieder geval een poging om gezellig te doen. Halverwege de avond kom ik in gesprek met Astrid, blonde meid van rond de 40, getrouwd, 2 dochters en net terug van vakantie zo te zien. Lekkere bruine benen onder haar korte rokje en bruine armen uit haar mouwloos strak topje. Heerlijke B-cup en goddelijke bilpartij maakte het plaatje af. Haar man liep al een tijdje behoorlijk aangeschoten, zeg maar dronken, rond en ik had zo het vermoeden dat ze daar niet echt van gediend was.

Ik had nu nog maar 1 doel om dit feest voor mij leuk te laten eindigen. Ik wilde en moest Astrid aan mij pik rijgen!! Ik geilde al een tijd op haar en nu was het moment. Ik vertelde Astrid dat mijn vrouw wat hapjes had klaargemaakt en dat ik die even ging halen. Ik hoopte dat ze mij wilde helpen en mijn gebeden werden verhoord. Zo liepen we pratend en lachend (Vd alcohol uiteraard), naar mijn huis zo’n 75 meter van het feestgedruis vandaan. Eenmaal in de keuken dook ik de kastjes in voor de schalen en Astrid ontfermde zich over de koelkast om de hapjes te pakken. Ze legde dit op het aanrecht, en wilde het folie er af halen. Ze boog een klein beetje voorover waardoor haar heerlijke kont uitdagend naar achteren stak. Nu moest het gebeuren! Ik ging achter haar staan, greep haar borsten en trok haar tegen mij aan. “Ooh.., wat doe je Henk, vroeg ze verrast. “Ik wil mijn eigen feestje bouwen Astrid”, zei ik in haar oor terwijl ik stevig in haar borsten kneep.

Ik gleed met één hand onder haar rokje, greep haar tussen de benen en wreef over haar lichtbehaarde kutje. Daarmee drukte ik haar kont tegen mijn kruis aan en het kon niet anders dan dat ze mijn harde pik gevoeld moest hebben. Ik schoof haar slipje opzij en stak een vinger in haar kutje. “Aaahhh….”, kreunde Astrid. “Ik wil je neuken As, ik word zo geil van je…”, fluisterde ik in haar oor terwijl ik haar stevig vingerde. “Maar mijn man is …..”, zei Astrid maar ik liet haar de zin niet afmaken door mijn hand voor haar mond te houden. “Jouw vent is hartstikke dronken nu, en kan toch niets meer betekenen in bed in zijn toestand”, antwoordde ik adrem. “En het was ook geen vraag, ik ga je hier en nu neuken!”, zei ik streng in haar oor. Ik tilde haar topje omhoog zodat haar borsten vrijkwamen, ik duwde haar voorover het aanrecht en trok haar rokje omhoog. Haar mooie gebruinde kont stak nu nog uitdagender naar achteren. Ik deed mijn broek omlaag en mijn keiharde lul kwam vrij. Met een hand op haar rug hield ik Astrid voorover gebogen over het aanrecht en plaatste mijn lul voor haar kutje. Nu pakte ik haar heupen beet en stootte in één keer de volle lengte van mijn pik in haar kutje. “Oohh… Wat doe je??”, jammerde Astrid. “Ik neuk je As…”, kreunde ik,”ik ben zo opgewonden van je… Aaah…, Aaahh!” Ik plaatste mijn onderarm op haar rug zodat ze voorover gebogen bleef staan, boog daardoor een beetje over haar heen en sloeg mijn andere arm om haar middel. In deze positie beukte ik mijn lul zo hard als ik kon in en uit haar inmiddels natte kutje. ” Aah, aah, aah…,”, kreunde ik terwijl ik haar neukte, “je bent een lekker wijf As…., aahh”. Inmiddels liet Astrid zich als een gewillig hoertje pakken. “Oh mijn god! Oohh…!,” kreunde ze geil,” aahh…, hij is zo hard… Oohh!”. Ik pakte nu haar schouders beet terwijl ze nog steeds over het aanrecht gebogen was. Met volle kracht neukte ik haar kutje. Het geklets van mijn onderlichaam tegen haar kont en het soppende geluid van mijn lul die ongegeneerd haar kut pakte maakte mij nog geiler dan ik al was. “Oohh…, wat doe je toch?”, jammerde Astrid, “aahh.., je zit zo diep…, oohhh!”. Ik boog over Astrid heen en bracht mijn mond bij haar oor. “Ik heb me zo vaak op jou afgetrokken As…”, kreunde ik,”dit heb ik altijd al met je willen doen…”. Ik neukte haar nog steeds beestachtig wild terwijl ik deze woorden zei. “Voel je hem goed As…?”, vervolgde ik fluisterend in haar oor,” je vindt dit lekker hé sletje…?”. “Oohh…, hij is zo hard…, aaahhh!”, kermde Astrid gewillig. “Ik ga je kutje volspuiten As..!”, gromde ik streng, “ik ga klaarkomen in die natte kut van je!!”. Terwijl ik haar heupen stevig beet hield spoot ik kreunend en ingehouden schreeuwend al mijn zaad diep in Astrid. “Ooh mijn god…! Ik voel het…!”, treurde Astrid terwijl ze gewillig met haar kont schuddend tegen mijn kruis al mijn sperma ontving.

Ik trok mijn lul uit haar kutje, duwde haar meteen naar beneden en zei dat ze mijn lul schoon moest likken. Heel even twijfelde ze maar terwijl ik mijn eikel voor haar mondje plaatste, deed ze deze gewillig open. Ik duwde mijn lul in haar mondje en plaatste mijn handen op haar achterhoofd. “Pijp me As, maak hem maar weer hard…!”, gromde ik terwijl ik haar hoofd van voor naar achteren over mijn pik bewoog. “Mmmppfff…, mmmppfff..!”, hoorde ik Astrid mormelen. Wat was dit geil zeg! Ik kon nog steeds niet geloven dat Astrid hier en nu op haar knieën mij aan het pijpen was. “Ga door As..!”, kreunde ik stellig,”pijp me met dat hoerenmondje van je….!”. Ik was inmiddels weer keihard geworden en trok Astrid overeind en nam haar mee de woonkamer in. Ik ging half onderuit op de bank zitten, pakte mijn lul en hield deze overeind. “Kom op me zitten As..!”, zei ik,”neuk je buurman maar lekker met dat kutje van je…”. Astrid ging over mij heen staan en plaatste haar kutje boven mij glanzende eikel. Op dat moment pakte ik haar heupen en trok haar naar beneden, over mijn lul heen. “Ooohhhh….. Buurman!!, kreunde Astrid,”wat ben je hard… Aaahh!”. Astrid gooide haar hoofd naar achteren en sloot haar ogen. Ze bewoog haar lichaam heerlijk op en neer over mijn lul. “Aaahh…, aaahh.., aaahh…!!”, kreunde Astrid genietend,”wat ben je hard…! Ooohhhh..!!”. Telkens als Astrid naar beneden kwam met haar lichaam, stootte ik mijn lul zo diep mogelijk bij haar naar binnen. Het geklets van twee neukende onderlichamen en haar gekreun maakte mij geiler en geiler. “Dit vindt je lekker hé As…??!.”, gromde ik haar toe terwijl ik stevig haar heupen vasthield en deze op en neer over mijn lul bewoog. “Aahh…, jaaahh…, jaaahh..!, kreunde Astrid en ik voelde dat ze ging klaarkomen. “Oohh mijn god.., ik kom.., ik kom..!!! Aaaaaahhhh…!!!. Versuft van haar orgasme viel ze languit op de bank nog nagenietend van haar climax. Ik boog me over haar heen, kneep in haar tieten en liet mijn handen verder over haar lichaam glijden. “Draai je om As…”, fluisterde ik in haar oor,”ik wil je van achteren neuken…”. Ik draaide Astrid op haar buik en trok haar komt omhoog zodat ze op haar knieën leunde. Ik knielde achter haar en verlekkerde mij aan haar heerlijke kont dat uitdagend omhoog stond. Ik greep haar heupen en met één keiharde stoot plantte ik mijn erectie diep in haar kutje. “Aaahh!!!”, schreeuwde ze het uit,”je zit zo diep… Ooohhh!!”.

Als een beest begon ik Astrid te neuken. Keiharde kletsen echoden door de kamer. “Ik neuk je van achteren As..!”, gromde ik in een trance,”laat je maar lekker pakken, sletje van me…aaahh!”. Astrid ontving mijn keiharde stoten gewillig. “Aaahh, ooohh…”, kreunde ze,”neuk me dan..! Pak me…!!” Het zweet droop van mijn voorhoofd terwijl ik keek hoe mijn lul in en uit haar kletsnatte kut verdween. “Je bent lekker As…!”, kreunde ik,”zeg dat je een hoer bent As!!!”. Astrid bezweek bijna onder mijn keiharde stoten. “Ooohh!. Ik ben een hoer buurman..!!!”, kreunde Astrid,”pak me als een hoer… Gebruik me als jouw hoertje…aaahh!!!”. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit geiler ben geweest dan toen. Mijn god, wat was zij een lekker wijf zeg! Ik veranderde nu van positie en hurkte nu boven haar kont. “Ik wil je kontje neuken As..!”, gromde ik in haar oor terwijl ik astrid aan haren haar gezicht een beetje omhoog trok,”ik wil mijn lul in je reet stoppen…!!”. Enigszins twijfelend gaf Astrid toe. Ik smeerde met mijn eikel wat kutvocht op haar gaatje en plaatste mijn lul ervoor. Ik stopte mijn eikel in haar kontje en liet mijn onderlichaam daarna hard op haar kont vallen. Mijn lul schoof in één keer helemaal in haar kontje. “Aaahhhh!!!!”, schreeuwde Astrid het uit,”hij is zo hard…! Ooohhh!!!”. Beestachtig wild neukte ik Astrid zo hard als ik kon. “Oohhh Astrid…!”, kreunde ik haar toe,”ik wil je al zo lang in je kontje neuken… Aaahh.., jij bent zo’n ondeugend sletje…!!”. Ik zag hoe mijn lul glom terwijl deze snel en hard in en uit haar reet schoof. “Ooohhh…, mijn kontje…, ik word in mijn kontje geneukt.., ooohh!”, kermde Astrid,”neuk die kont van me…!!! Ooohh…, wat lekker is dit!!”. Terwijl ik Astrid suf aan het neuken was voelde ik dat ik dit niet lang meer ging volhouden. Ik probeerde mijn orgasme zo lang mogelijk te rekken maar mijn pompende lul tussen haar lekkere gebruinde billen deden mij al vermoeden dat dat niet ging lukken. “Ik wist dat je dit lekker vind As..!”, kreunde ik haar toe,”ik wist dat je een ondeugend sletje was…!”. Al grommend en kreunend bleef ik mijn pik in en uit haar kontje stoten en genoot van de gewillige positie waarin Astrid zich liet pakken. “Aaahhh.., aaaahhh…, pak mijn reet buurman!”, kreunde Astrid,”dit wilde je toch..? Aaahh…!!”. Ik voelde dat ik ging komen. “Ik ga komen As…! Je laat me weer komen lekker wijf!!”. Ik trok mijn lul uit haar kontje en draaide haar snel om zodat ze op bank kwam te zitten. Ik hield mijn op springen staande lul voor haar gezicht. “Pijp me klaar As…”, kreunde ik ingehouden,”zuig mijn lul leeg met die lekkere mond van je…!”. Ik trok haar gezicht met twee handen naar mijn pik en gulzig opende ze haar mond. Mijn hele lul verdween tussen haar lippen en ik begon haar mond te neuken. “Aaahh…! Lekker As…, aaahh!”, kreunde ik met mijn ogen gesloten, “ga door As… Neem die lul van me vieze hoer..!”. “Mmmppfff…! Mmmppfff…!”, hoorde ik Astrid mompelen terwijl ik haar hoofd stilhield en mijn lul snel in en uit haar mond stootte. “Ga door..! Ik ben er bijna As…!, kreunde ik,”ik wil je gezicht onderspuiten…!”. Ik haalde mijn lul uit haar mond, hield met één hand haar hoofd stil en trok met mijn andere hand mijn lul vlak voor haar gezicht af. “Dit is geil As…!”, kreunde ik,”ik ga heel je gezicht vol spuiten..!”. “Ooohh… Doe maar..!”, treurde Astrid geil,”spuit me maar onder met je zaad… Aaah!!”. Grommend en met een kreet kwam ik klaar en spoot Astrid vol in haar gezicht. Mijn zaad kwam terecht tussen haar ogen, neus, wangen en zelfs in haar mond. “Hier As..!”, gromde ik naar Astrid,”dit vindt je lekker hé als je gezicht wordt ondergespoten…aaahh!”. Ik trok de laatste druppels zaad uit mijn lul en die verdwenen in haar mond. “Jaaaahh…, ooohh”, kreunde Astrid voldaan,”ik vind het lekker om zo gebruikt te worden… Aaahh!”. Ze liet zich achterover op de bank vallen. Ik zag hoe haar gezicht met zaad bedekt was. Er vielen druppels via haar kin op haar borsten. Een heerlijk gezicht was dat!! Ik plofte naast haar op de bank, en vroeg haar op de man af of ze het ook lekker vond om door drie mannen gebruikt te worden. Ik heb twee vrienden die zeker mee willen doen. Enigszins twijfelend en verlegen antwoordde ze dat ze dat misschien wel wilde proberen. We moesten daar maar een afspraak over maken. Ik zei haar dat zoiets zonder afspraak moet gebeuren. Het moet je gewoon onverwacht overkomen antwoordde ik haar.

Snel fristen we ons op, pakten de hapjes uur de keuken en verdwenen weer in het feestgedruis. Niemand had ons gemist…

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Hihi…, geil verhaal zeg! Ik ben ervan overtuigd dat ik
    weet wie ze is. Breeduit woont ze nog geen 30 meter
    bij mij vandaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top