Skip to content

Momenteel actief

Mega Mendi deel 3
1.67/5 (6)

Mendi loopt naar het toilet. Haar kutje loost zo veel vocht dat haar maandverband lekt. Terwijl er ook nog een tampon in haar vagina zit om het geil op te zuigen!

Halverwege de gang ziet ze dat Lara het herentoilet in sluipt. “Huh, waarom gaat Lara naar de mannen?”
Mendi luistert terwijl ze zich gauw verschoond. “Ik ga eerst! Hoe eerder ik vertrek, hoe beter. Dit is immers een herentoilet” hoort zij Lara zeggen. Voorzichtig opent Mendi de deur om te zien of Lara wellicht nog naar het damestoilet komt. Snel sluipt zij naar de deur die het toilet afsluit van de gang. Zij kijkt de gang in en ziet Michel naar buiten komen. “Hè, doet Lara het met Michel?”
Een paar weken later zit Mendi op het toilet. Zij heeft een Predictor gekocht en is nu aan het testen of zij zwanger is. Haar handen trillen van angst. “Oh alsjeblieft, laat mij niet zwanger zijn. Erwin zal misschien ontploffen als blijkt dat ik zwanger ben van een neger.”

In het hokje naast haar zit Lara. Ook zij is aan het testen of zij zwanger is.

“Nee. Kut ik ben zwanger! Oh, hoe leg ik dat uit aan Erwin.”

“Yes, ik ben zwanger. Hoe verras ik Michel?”

“Mendi zwanger? Zij gaat vreemd zonder de pil te slikken? Wat een blondje!”

“Lara is zwanger van Michel? Dus die twee neuken elkaar. Ik vond ze al zo close.

Lara stuurt een appje naar Michel “Kom naar het damestoilet. Ik wil geneukt worden! En ik heb een verrassing voor je!”

Mendi hoort Michel fluisteren “Lara, waar zit je?” Lara opent een deur en trekt Michel naar binnen. “Ssst!” Ze toont de test aan Michel “Ik ben zwanger. Jij wordt papa. Om ons kindje te beschermen mag je mij daarom nu in mijn kontje naaien. Dat wil je toch al zo lang. Jouw sperma in mijn poeperdje spuiten!?”

Mendi laat zich de volgende dag weer neuken in de gebedsruimte. Haar Erwin was woedend toen ze hem bij zijn thuiskomst opbiechtte al maanden vreemd te gaan met een twaalftal negers.

De deur van de gebedsruimte staat open. Mendi ligt met haar hoofd op het tapijt, haar prachtige kont met ronde billen steekt uitdagend omhoog. “Neuk mij!” lispelt ze. De een na de ander dumpt zijn sperma in haar kut of kont. Honderden jongens misbruiken haar gaatjes. “Witte hoer, zaadslet, geile teef!” brullen de jongens als zij klaar komen.

Mendi kruipt naar een toilet om zich te verstoppen voor de conciërge. Als hij weg is kruipt zij weer naar het kamertje. De gebedsruimte is op dit moment haar slaapkamertje.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top