Skip to content

Momenteel actief

Betaalde sex met leuke zakenman
4/5 (3)

Een paar dagen geleden werd ik geboekt voor een aantal uren achter elkaar. Dit soort boekingen vind ik altijd erg leuk. Helemaal als het op een mooie locatie is, zoals dit keer. De man die mij boekte, was een zakenman die in Den Haag een paar dagen verbleef. Hij liet aan het bureau weten dat ik er ‘gewoon’ uit mocht zien, zolang ik maar hakken aan had en mijn haar vast met een klem had. Dit was niet tegen dovemans oren gezegd.
’s Middags trok ik m’n donkere spijkerbroek aan, een leuk truitje met colbertje, zwarte hakken en mijn lange bruine haren droeg ik in een klem. De chauffeur bracht mij tegen een uurtje of 18u bij het hotel en ik liep naar de kamer en klopte aan. Een man van middelbare leeftijd maakte de deur open en stond er in zijn lichtgrijs pak met wit overhemd en een stropdas. Ik moet je zeggen dat ik mannen in pak enorm geil vind. We stelde onszelf voor met een hand en 3 zoenen en ik liep naar binnen.

We bespraken de dingen even door hoe hij onze tijd samen zou zien. “We gaan straks beneden in het restaurant een hapje eten, dan kleden we onszelf even om, gaan we naar de film en dan terug naar de hotelkamer en heb ik nog een andere verassing voor je. Zo had ik het in gedachten. Kan je daar wat mee?” Daar kon ik zeker wat mee en ik was nu al nieuwsgierig naar zijn verassing! In het restaurant hadden we tijdens het eten leuke gesprekken met elkaar en ik vond het een aangenaam gezelschap. Ik zat ‘m soms wat langer aan te kijken en het viel me op hoe knap hij eigenlijk was. Ook wilde ik graag weten wat er onder dat pak zat. Na ’t eten gingen we naar de hotelkamer om ons wat op te frissen. Had gewoon de kleren aan en verder niks bij, liet ik weten. “Dat is geen probleem Nanda. Ik heb op het bed wat klaarliggen, kijk maar of je het wat vind. Duik ik vast de badkamer in”. Ik liep naar het bed toe en zag een zwart jurkje liggen. Deze man had smaak! En ik trok het aan, trok mijn zwarte hakken aan en liep naar de badkamer waar hij was en vroeg hoe hij het vond. Hij keek verlekkerd en liet weten dat het geweldig stond! Hij had zijn pak verruild voor een nette spijkerbroek met een leuk polo shirt. We stapte de auto in op weg naar het centrum, om naar de bios te gaan. Tijdens ’t rijden legde hij al gauw z’n hand op m’n bovenbeen. Zijn warme aanraking schoot direct naar m’n onderbuik en ik voelde een bepaalde spanning. Ik keek ‘m aan en hij knipoogde. Dit kon nog eens een leuke avond worden!

De film was leuk hoor, maar ik vond hem leuker en maakte dankbaar gebruik van het moment. Het was inmiddels donker, alle mensen hadden oog voor de film dus kon ik ongestoord aan hem zitten. Ik hoorde ‘m kraken op de popcorn, ik gaf hem een kus op z’n wang en wachtte zijn reactie af. Hij draaide zijn gezicht en ik gaf ‘m een kus op z’n mond. En nog een klein kusje tot we onze monden opende. Mijn hand ging naar beneden naar z’n kruis en ik streelde over z’n geile bobbel heen. “Je mag mijn broek wel openmaken hoor” fluisterde hij zwoel in mijn oor en gaf een kusje in m’n nek.
Ik maakte z’n broek open en haalde z’n pik eruit. Hij lag lekker in m’n hand en begon ‘m te trekken. Zijn pik gleed lekker door mijn hand en we waren aan ’t tongen. Hij ging wat onderuit gezakt zitten en schoof mijn jurkje wat omhoog en ik deed m’n benen wat van elkaar. Zijn warme hand zocht mijn slipje en drukte met z’n vingers er overheen. Ik hoorde naast mij wat gefluister in de trant van;’’ Kijk dat dan!’’ maar daar trokken we onszelf niets van aan. Hij schoof de stof opzij en schoof z’n middelvinger tussen m’n lipjes direct op m’n clitje. Deze kerel ging recht op zijn doel af, niks mis mee! Door de aandacht voor elkaar i.p.v. de film werden we een beetje verrast toen bleek dat het afgelopen was. We konden onszelf nog net fatsoeneren toen de lampen aan gingen en de mensen met kleine oogjes om zich heen keken. We verlieten de zaal een beetje lachend; wij wisten natuurlijk wat er was gebeurd en wat er ging komen.

In de parkeergarage, stonden we te zoenen tegen de auto aan. Hij streelde over m’n kont heen en tilde m’n been wat omhoog en ik klemde ‘m om z’n kont. Zijn hand ging onder het jurkje over m’n billen en zijn vinger gleed in mijn kutje. Ik kreunde en gaf ‘m een kus. Hoe hij kon vingeren was gewoon geweldig. Door onze avond samen was ik al behoorlijk opgewonden en wist dat ik nat was, maar wat hij met zijn vingers kon en deed.. heerlijk! “Zullen we terug naar ’t hotel, om verder te gaan?” fluisterde hij. Met m’n groene glinster ogen keek ik hem aan. Woorden waren niet nodig. In de auto kon hij z’n handen weer niet van me afhouden. Ik hield het niet meer uit en zei; “Bij de volgende parkeergelegenheid of benzinepomp stoppen we even”. Na een minuutje of 5 kwamen we bij een grote Shell aan en we zette de auto op één van de vele parkeerplaatsen. We deden onze riemen af en tijdens ’t knuffelen en het zoenen knoopte ik zijn broek weer open en ging met m’n hoofd omlaag. Pakte z’n pik stevig vast en begon ‘m te zuigen en eraan te likken. “Neem ‘m diep in je mond’’ Zijn pik schoof ik centimeter voor centimeter langzaam verder en liet ‘m in en uit glijden, steeds dieper en dieper. Hij drukte met zijn hand op m’n achterhoofd en begon steeds meer geluid te maken. Ik kwam omhoog en wisselde af met m’n hand. Hij wilde zoenen en proefde z’n eigen pik. Het maakte hem nog geiler, vroeg of ik even aan de kant wilde gaan en schoof z’n stoel naar achteren. Ik deed m’n jurkje wat omhoog en kwam op ‘m zitten. Nadat ik toch wel wat last van m’n knieën begon te krijgen, besloten we op de achterbank verder te gaan. Ik kroop vervolgens nog op ‘m en hij hield mij vast bij me middel en begon ‘m te neuken. “Je neukt heerlijk, ga zo door, neuk me harder” fluisterde ik in z’n oor met gesloten ogen. Hij pakte me nu beet bij de heupen en voerde het tempo op. Hij gaf een tikje op m’n bil “Kom op, sla harder!” en dat liet ie zich geen tweede keer zeggen. Hij pakte m’n billen stevig vast en kneep erin, sloeg erop en drilde ze heen en weer.

Hij liet weten dat hij lekker klaar wilde komen. “Waar wil je mijn zaad hebben, schatje?” Lastig! Ik ben dol op zaad en heb ’t liefste overal. Kon dan eigenlijk niet kiezen maar besloot toch maar dat ik het gewoon in me wilde voelen. “Wil je me eerst nog even zuigen?” dus ik ging van ‘m af en kwam naast ’t zitten op handen en knieën, met m’n kont omhoog. Hij streelde m’n kont en vingerde me nog even. Ik trok hem even terwijl ik ervan genoot en weer klaar kwam en nam daarna z’n pik in m’n mond. Ik streelde z’n ballen, kneep er zachtjes in, masseerde ze en trok z’n schacht af terwijl ik ‘m in m’n mond had. Zijn pik leek bijna te exploderen dus besloot gauw op ‘m te zitten. Hij neukte me heerlijk, hield me vast, drukte me diep op hem en we kwamen tegelijk klaar, terwijl zijn zaad diep in mij spoot. Ik ben dol op sex, ook in de auto. We reden terug naar het hotel om onszelf weer even op te frissen. Natuurlijk is daar ook weer het één en ander gebeurd. Hij bleef mij maar verbazen en verassen. Wat een geile kanjer is het toch!
Je leest het volgende week.

Dikke kus, Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top