Skip to content

Momenteel actief

Mooi meisje een lift gegeven
3.8/5 (5)

Hallo, mijn naam is Andre en ik zou graag een verhaal met jullie willen delen over wat ik gisteren heb meegemaakt. Ik was net op weg naar huis van mijn werk, toen ik langs de weg een meisje begin 20 zag lopen. Ze leek een beetje moe, slenterde wat over de straat en ik voelde dat ik haar een lift moest geven. Ik had het met haar te doen en daarnaast zag ze er nog best lekker uit ook. Ik stopte de auto vlak voor haar en stapte uit, sprak haar aan en had haar binnen ene paar tellen in de auto zitten. Ze was heel erg dankbaar voor wat ik deed en ook al wilde ze mij absoluut niet vertellen waarom ze daar zo terneergeslagen liep, ze wilde mij wel laten merken dat ik haar min of meer gered had. Ze liet haar hand zomaar op mijn kruis landen. Ik slingerde een beetje over de weg, ik schrok er natuurlijk best wel van. Ik had die beweging totaal niet aan zien komen, maar zoals ik al zei, het was een lekker ding, dus liet ik haar gewoon haar ding doen. Ik vond het spannend en vroeg haar waar ze heen moest. ‘Blijf maar gewoon even een stukje rijden,’ zei ze tegen me. Ik deed wat ze wilde, terwijl ze mijn broek los begon te maken. Dat ging heel gemakkelijk aangezien ik een broek met alleen maar knopen droeg. Dus met één flinke ruk had ze hem los en haalde ze mijn lul uit mijn onderbroek. Daar zat ik dan, midden in de stad in mijn auto met een wildvreemde maar mooie vrouw naast mij die me onder het rijden aan het aftrekken was!

Ik krijg er weer een stijve van als ik eraan denk. Ze trok mij best wel lekker af, haar kleine hand voelde koud aan omdat ze waarschijnlijk al een tijd op straat gelopen had, maar dat vond ik wel aangenaam om te voelen. Ze boog zich ineens voorover en dook met haar hoofd in mijn schoot. Ik veegde haar lange haren bij haar gezicht weg zodat ik af en toe naar beneden kon kijken om te zien wat ze allemaal aan het doen was. Het zag er echt zalig uit hoe ze als een soort hongerige zwerver mijn lul naar binnen zoog. Ze beet er nog niet in maar ik denk dat dit niet veel scheelde. Ineens hield ze op met zuigen en keek mij met een wilde, geile blik aan. ‘Neem me mee naar je huis!’ zei ze vlug. Ik trapte de pedaal in en reed zo snel als ik kon naar huis toe, nam haar mee naar binnen en wilde haar mee de slaapkamer op nemen, maar zo ver kwamen we niet eens. Halverwege de trap drukte ze mij weer naar beneden, zodat ik op een trede moest gaan zitten. Ze trok haar rokje uit en deed haar slipje opzij en klom vrij behendig bij mij op schoot.

Ze had een mooi kaal kutje en liet zich zo over mijn eikel zakken en terwijl ze haar shirt optilde en ik naar haar tieten kon kijken (ze droeg namelijk geen bh) die heel geil op en neer bewogen, reed ze met haar strakke kutje over mijn harde rechtop staande pik. Ik hoorde hoe het begon te soppen, zo nat was die slet geworden. Sneller en harder reed ze op mijn lul tot ik voelde dat ik klaar ging komen. Ik liet het haar ook weten, zodat ik haar niet vol zou gaan spuiten. Gelukkig was dat ook haar bedoeling niet. Ze stapte van mijn schoot, ging een paar treden lager staan en zoog mijn lul weer af. Ze wisselde het af door mij zo nu en dan wild af te trekken, tot ik het niet meer in kon houden en mijn sperma in haar mond spoot. Ze morste geen druppel en slikte alles gulzig door. Ze was duidelijk in de war want ze had mijn zaad nog niet in haar maag zitten of ze keek geschrokken op, trok haar kleren zo snel als mogelijk weer aan en verdween rennend de voordeur uit. Ik bleef verward achter op de trap, met een half slappe ik tussen mijn benen bungelend. Ik weet niet wat voor raar wijf dat was, maar lekker was ze wel Gisteravond ben ik nog de deur uit gegaan om haar te zoeken, maar ik heb haar nergens meer gezien. Misschien kom ik haar nog eens tegen en ik weet nu al dat ik haar nog een ritje aan ga bieden. Maar dan laat ik haar niet meer zo gemakkelijk gaan, ik weet nu wat mij te wachten staat!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top