Skip to content

Momenteel actief

Spaanse meid op vakantie ontmoet
4.58/5 (19)

Vorig jaar was ik op vakantie en ik kwam tot rust. Ik had een mooie Spaanse meid ontmoet en daar klikte het enorm mee. Ze sprak goed Nederlands omdat ze veel met toeristen werkte en het klikte zo goed dat ik uiteindelijk bij haar in haar appartement was uitgenodigd om te komen eten. Maar dat eten moest even wachten, want zittend op haar balkon voelde ik haar voet onder de tafel naar mijn kruis gaan en ze wreef over mijn zaakje heen, wat al snel reageerde. Ze stond op en signaleerde mij dat ik naar de slaapkamer moest komen en dus deed ik dat natuurlijk direct.

Ik zag daar op de slaapkamer dat ze haar jurkje van haar schouders liet glijden en ik genoot van haar mooie lichaam dat bloot voor mij te zien was. Ik maakte mijn broek los en schopte mijn slippers uit en stond al snel ook bloot in de kamer. Ze kwam met haar heerlijke lichaam naar mij toe en nam mijn lul in haar handen en trok hem af terwijl ze op haar knieën voor mij was komen zitten. Ze likte aan mijn lul en nam hem tussen haar lippen. Ze zoog aan mijn eikel en liet de rest aan haar handen over. Ze trok en zoog tegelijk, dat is heel fijn om te voelen. De meeste meiden doen of het één of het ander. Dus het was een welkome ervaring om dit mee te mogen maken. Ze zoog lekker door en ondertussen speelde ze wijdbeens hurkend wat met haar kutje. Ik moest van haar op het bed gaan liggen en ze begon nog een keer te pijpen, ditmaal dieper. Heel mijn pik verdween ineens in haar keel, dat gevoel zal ik ook niet zo snel meer vergeten. Ik had niets te klagen en genoot van haar mondje en tong die mijn lul goed aan het bewerken war. Nog even zoog ze aan mijn pas geschoren ballen en toen kwam ze op mij zitten. Ze deed er geen condoom overheen. Dat hoefde van mij ook niet op dat moment, ik wilde alleen maar neuken. Ik stond verder nergens bij stil. Haar poesje was ook helemaal kaal en ik kon goed zien hoe haar schaamlippen openden en mijn lul naar binnen werkten. Ze zakte over mijn paal heen en ik zag toen ze omhoog kwam hoe nat mijn lul was geworden. Ook zij was dus zo geil als boter. Ze reed harder op mijn lul en ik voelde dat ze aan het knijpen was, waardoor ze mij aan het melken was. Na een paar minuten ging ze op de knieën zitten en ik nam snel plaats achter haar. De kont ging omhoog en het bovenlichaam naar beneden, zoals het hoort.

Ik greep haar heupen en boorde mijn pik diep in haar en naaide haar terwijl mijn ballen tegen haar aansloegen. Ik voelde dat ik klaar ging komen en zij deed dat ook. Deze vakantie was echt helemaal top, want ik had mijn eerste gelijktijdige orgasme met iemand. Dat is heel bijzonder om te voelen want dan kom je extra lekker klaar. Nadat ik haar kutje helemaal had vol mogen spuiten, kwam ze nog even overeind en speelde ze wat met mijn lul. Helaas zat er op dat moment niet veel leven meer in. Gelukkig duurde de vakantie toen nog 2 weken, dus ik zou het zeker wel in gaan halen.

We hebben flink wat afgeneukt die zomer. Volgend jaar ga ik weer naar haar toe, we hebben afgesproken. We skypen ook veel met elkaar, zodat we allebei nog steeds met elkaar aan onze trekken komen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top