Skip to content

Momenteel actief

Buiten neuken als het regent
3.25/5 (4)

Neuken in de buitenlucht is heerlijk, maar veel mensen doen het alleen als het mooi weer is. Dat vind ik zelf niet zo snugger, want je kunt met mooi weer sneller betrapt worden. Natuurlijk wil je ook niet natregenen of in een hagelbui je pik in haar kutje boren, dus moet een goede plek hebben waar je het doen kan. Zelf heb ik in het nabij gelegen bos een ideale plek onder een paar bomen gevonden, samen met mijn vriendin ga ik daar naartoe als het regent. Regenjassen aan, laarzen aan en banjeren door de bossen. Modder en al dat soort troep komen we natuurlijk tegen, heerlijk is dat. Als we dan uiteindelijk bij ons stekje komen, kijken we eerst hoe de wind staat. Als we een beetje nat worden, vinden we dat niet erg. De boel gaat toch al nat worden als we liggen te neuken (mijn vriendin heeft nog wel eens de neiging om spuitend klaar te komen, vandaar) dus een beetje meer vocht is geen enkel probleem. Dat trekken we al onze kleren uit en zorge n dat die droog onder een speciale doek liggen, die we mee hebben genomen. Dat ding is waterdicht. Het is wel fijn om in droge kleren weer naar huis te gaan. En als we nat worden, gaan we thuis lekker samen douchen om weer op te warmen, met alle gevolgen van dien natuurlijk. Als we daar zo naakt onder de bomen liggen, begin ik meestal aan het kutje van mijn lekkere meisje te likken. Ze smaakt zo zacht en een klein beetje zoutig, het is een geweldige tinteling op de tong.

Dan klimt ze op mij in een 69 positie, zodat ze met mijn pik kan spelen. Mijn ballen laat ze eerst tussen haar vingers heen en weer gaan, daar wordt ik altijd extra hard van en loopt er meestal een straaltje voorzaad uit mijn pik. Dat is waar mijn vriendin dan op uit is. Ze wil gewoon aan die geile leuter zuigen en een beetje zaad proeven. Inmiddels is haar kutje ook al lekker nat, een aangenaam idee voor straks, want neuken wil ik niet in een droge doos doen. Nog even zuigt ze aan mijn leuter, likt zoveel als ze kan aan de eikel en het randje eronder, laat hem zo ver als mogelijk in haar keel glijden en klimt dan van mij af. Mijn meisje staat soms tegen een boom, waar ik haar achterlangs dan een flinke doorsmeerbeurt kan geven. Heerlijk hoor, doe benen wijd en ik achter haar, mijn lul tussen die mooie lange benen en die kleine billen drukkend. Soms wil ik haar in haar kontje nemen, maar krijg dan vaak een klap in mijn gezicht. “Niet doen!” sist ze dan. Ach, hoort bij het spel, nietwaar?

Ik ben er dol op om haar te pakken, mijn handen op haar smalle heupen en mijn pik diep in haar kale kutje. Ik controleer het tempo terwijl de regen om ons heen valt en de wind zo nu en dan toeneemt. Ik ram mijn lul hard in haar, zie die billen schudden en hoor haar zachtjes, maar steeds harder kreunen, tot ze klaarkomt. Dan trek ik mijn lul even terug en laat haar doen waar ze goed in is: Spuiten. Lekker squirten met die kut! Ik probeer mijn pik er vaak onder te houden, tot hij goed nat is, dan mag mijn meisje zich weer omdraaien en haar eigen sappen van mijn lul zuigen, tot ook ik klaarkom, over haar heen of in haar mond. En ondertussen helemaal niemand in de buurt die ons betrappen kan. Ja, de spanning van betrapt worden is er in principe wel af, maar de spanning die Moeder Natuur ons geeft tijdens zulk rotweer, daar is ook wel iets voor te zeggen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top