Skip to content

Momenteel actief

Swingen met drank op
4.2/5 (5)

Ik ben al heel lang erg biseksueel, maar ben nou nog nooit echt met een man en een vrouw naar bed geweest. Nou ja, tot voor kort dan. Een bevriend stel kwam eens bij mij op visite en we hadden een heel erg gezellige avond. Hapjes en drankjes, muziek, je kent het wel. We waren flink aan het dollen en hadden de tijd van ons leven. Op een gegeven moment werden we door de drank op een gesprek over seks gebracht. En ik vertelde hen heel open dat ik bi ben. Ze keken mij aan, dachten dat ik een grapje aan het maken was, maar ik bleef serieus. Toen keken ze naar elkaar en vertelden ze dat Astrid, de vrouw van het stel, ook biseksueel was. En het leek hen ook wel leuk, aangezien het een feestje was, om als een soort swingers met mij te gaan neuken. Goed, ik had dan geen partner op dat moment, maar daar stapten ze wel overheen, zo zeiden ze grappend. Maar ze meenden het verder wel. En ik, met mijn dronken kop, ging akkoord. Ik had het niet moeten doen, want het heeft de vriendschap schade aangedaan. Maar lekker was het zeker!

We begonnen eigenlijk meteen een beetje aan de gang te gaan. Het stel was al met elkaar begonnen, zonder iets aan te kondigen. Ze deden gewoon hun ding. Alsof ik er helemaal niet bij zat. Maar na een aantal minuten trokken ze mij naar zich toe en begonnen ze mijn borsten te strelen en aan de rest van mijn lijf te frummelen. Ik vond het zalig en eerlijk gezegd voelde het bijzonder vertrouwd toen Astrid mij aanraakte en zacht begon te zoenen. Eerst in mijn nek en toen trok ze mijn shirt uit en begon ze aan mijn borsten te sabbelen. Ik hield het haast niet meer, ik kon mijzelf ter plekke nat voelen worden. Alle kleren gingen uit, ook bij Astrid en haar man. Terwijl zij aan de pik van haar man begon te zuigen, lag ze met haar benen wijd uit elkaar mijn kant op. Ik kroop er heel voorzichtig tussen en begon aan haar schaamlippen te likken. Ze kreunde zacht en liet haar vrije hand door mijn haren gaan, wat mij stimuleerde. Blijkbaar deed ik het goed. Ik likte lekker door, knabbelde aan har schaamlippen en sabbelde op haar klitje. Niet te hard, omdat ik weet hoe gevoelig die plek kan zijn, soms zelfs overgevoelig.

Ik had er een natte mond van gekregen en terwijl ik haar begon te vingeren, om zo mijn tong even wat rust te gunnen, deed ik dat ook bij mijzelf. Er was niet bijzonder veel voor nodig om mijzelf klaar te maken. Schokkend kwam ik op de bank klaar, waarna ik naast het vingeren van Astrid ook begon te beffen, tot zij tot een wervelend orgasme kwam, anders kan ik het niet noemen. Ze bewoog alle kanten op en dat terwijl ze haar man bleef pijpen. Toen ze weer rustiger werd kroop ik naast haar en hebben wij haar man tot zijn orgasme gezogen. Ik likte en zoog aan zijn ballen en zij aan zijn eikel en de rest van zijn lul. Dit wisselden wij net zo lang af tot hij over ons heen spoot. Het zat in mijn haren, op mijn rug, in mijn gezicht, overal. En het voelde heel geil. Voor het eerst in mijn leven had ik het idee een sletje te zijn en dat had iets aparts. We zijn daarna allemaal gaan douchen en hebben de avond gewoon weer voortgezet.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top