Skip to content

Momenteel actief

Mijn vriendin werd geneukt door vreemden
4.06/5 (16)

We schrijven zondagmorgen 10.00 ! Er zaten 2 mannen in de kamer en ik ! Mijn vriendin kwam binnen en stelde zich voor ! ze droeg een Jurkje met V-hals ( geen bh ) Ze ging zitten op een stoel tegenover de heren en we waren wat aan het praten over van alles en nog wat en hoorde dat de koffie klaar was ! ik vroeg mijn vriendin of zij ff koffie wilde inschenken ! ze liep naar de keuken! 1 van de mannen vroeg waar het toilet was ik vertelde dat hij door de keuken moest dan links de linker deur en dan de gang in en aan de rechterhand de wc was. hij stond op en liep naar de keuken daar mijn vriendin bezig was koffie in te schenken ! de man stapte de keuken in en vroeg of zij hem eerst ff een glas water wilde inschenken ! ze pakte een glas draaide de kraan open! De man ging dicht achter haar staan legde zijn armen om haar heen en greep haar borsten vast en begon in haar nek te kussen! Mijn vriendin schrok en wilde haar omdraaien maar doordat de man haar stevig vast hield lukte dit niet. De man ging door en fluisterde je vind het wel fijn ontspan maar, ze ontspande en toen gingen zijn handen bij haar de jurk in en greep hij haar blote borsten en begon die zacht te strelen en haar tepels te bewerken terwijl hij haar nek likte en zo nu en dan haar wang! Mijn vriendin draaide haar hoofd opzij en zo zoenden ze elkaar en greep zij naar zijn broek waar inmiddels een stevige jonge was ontwikkeld ! Na even zo hebben gestaan liet hij haar los en liep bij haar weg naar de wc ! mijn vriendin deed haar kleren netjes en bracht de koffie naar binnen! nadat de man weer terug was van de wc sprak hij de koffie is lekker warm en ging zitten.aan de koffie en waren aan het praten! Na het bakje koffie zei ik dat ik ff naar buiten ging voor een sigaret en de man die naar de wc was geweest zei dan ga ik ff met je mee ! de andere man bleef dus samen met mijn vriendin achter in de kamer! De man die was blijven zitten zij nu dan ga ik eerst ff naar de wc ! toen hij terug kwam ging hij achter mijn vriendin staan en legde zijn armen over haar schouders heen en gleed zo zijn handen bij haar jurk in naar haar blote borsten Mijn vriendin schrok de man boog voor over en begon haar nek te zoenen en fluisterde je vind het wel fijn ontspan maar! ze ontspande en toen gingen zijn handen bij haar de jurk in en greep hij haar blote borsten en begon die zacht te strelen en haar tepels te bewerken en ook hij begon met zijn tong richting haar mond te gaan en ze beantwoorde deze en deed haar hand achteruit om ook zijn genotsknots te voelen!

Na even zo hebben gestaan ging hij voor haar staan opende zijn rits en haalde zijn piemel er uit en toonde die haar ! mijn vriendin bedacht haar niet en begon zijn piemel af te
trekken en vervolgens te likken en te volgen met hem te pijpen! De man die bij me stond was voorzichtig naar binnen gegaan zo dat het openen en sluiten van de deuren hem niet verraden stapte hij voorzichtig de kamer binnen waar dus zijn kameraad bezig was met mijn vriendin! de man bedacht zich niet en ging naast mijn vriendin op de grond zitten en begon haar borsten te masseren en te ontbloten om er vervolgens aan te gaan zitten likken en zuigen ! De man die ze pijpte zorgde er voor dat hij niet klaar kwam en ging ook op de grond zitten maar in dit geval om mijn vriendin te vingeren en aan haar andere borst te likken en te sabbelen! de andere man ging staan en bood haar zijn piemel aan die ze in haar mond nam en zuchtend en kreunend pijpte en aftrok! Toen de man dreigde klaar te komen trok hij zich terug! ging door de knieën en begon mijn vriendin te beffen! de andere man ging achter haar staan en masseerde haar borsten en zoende haar ! mijn vriendin wilde de piemel van de man vastpakken maar de man hield haar tegen en zei ff wachten nog ! na een tijdje zo bezig geweest te zijn gingen beide mannen voor haar staan en greep zei de beide pikken vast om ze af te trekken en omstebeurten te pijpen! vervolgens vroeg 1 van de mannen beide piemels in 1x in haar mond te nemen wat ze ook deed en heerlijk zoog! voor dat de mannen klaar kwamen trokken ze hun piemels uit haar mond en stapten achteruit zodat mijn vriendin ook ophield met hun af te trekken! De mannen gingen door hun knieën trokken haar rok naar beneden tot aan haar heupen en de mannen begonnen haar weer aan aar borsten te likken en te sabbelen en vervolgens gingen beide mannen haar vingeren tegelijkertijd!

Vervolgens stapte in de kamer binnen liep naar mijn vriendin en begon haar in haar nek te likken en te sabbelen! ze greep naar achteren en vond daar mijn piemel die ze probeerde uit de broek te halen maar ik weerhield haar er van! Ik vroeg haar of ze geneukt wilde worden en ze knikte van ja ! ik zij tegen haar dat ze ff op moest gaan staan wat ze deed ! Ik pakte haar stoel en zette die achteruit en zei dat ze daar ff kon gaan zitten en vroeg of 1 van de mannen mij ff wilde helpen! we tilden de salon tafel op en verplaatsten die ! toen pakte ik een 2persoonsluchtbed en blies deze op terwijl ik dat deed speelden de mannen gretig verder met mijn vriendin ! toen het luchtbed klaar was deed ik er nog een laken overheen toen ik daar mee klaar was Ging ik achter mijn vriendin staan en zei tegen haar als je geneukt wil worden dan ga je er om vragen luid en duidelijk en daarna sta je op en ga je op het luchtbed liggen! de kamer is niet erg groot maar het past allemaal net ! Mijn vriendin zei luid en duidelijk neuk me aub neuk me stond op liet haar jurk uitvallen deed haar slip uit en ging op het luchtbed liggen! Beide mannen trokken hun kleren uit pakten hun condooms legden die naast het luchtbed en 1 begon haar gelijk te vingeren en te beffen en de ander liet zich pijpen en ik zoog aan haar borsten ! het duurde niet lang of 1 van de mannen deed zijn condoom om en drong bij haar naar binnen en begon in haar te stoten! maar zorgde er voor dat hij niet klaar kwam! mijn vriendin lag te genieten en te kreunen van genot! toen de man die haar neukte deed de andere man zijn condoom om en ging de andere man haar neuken om te stoppen voor hij klaar kwam. ik liet me pijpen door mijn vriendin en toen de andere man uit haar en ging hij aan haar andere borst liggen likken zuigen en ging ik mijn vriendin beffen en vingeren tot ze klaar kwam! beide mannen gingen zo liggen dat ze beide met hun piemels voor de mond van mijn vriendin kwam en zij nam ze beide tegelijk in haar mond en de mannen maakten een aantal neukbewegingen maar kwamen niet klaar! Ik neukte mijn vriendin maar ook ik zorgde er voor dat ik niet klaar kwam! en zo hebben de mannen en ik elkaar een aantal malen afgewisseld zowel op haar rug liggend als doggiestyle en mijn vriendin werd dus meerdere malen geneukt en zij is zelfs een aantal malen klaar gekomen! we namen een adem pauze en donken allemaal wat! vervolgens begonnen we weer met mijn vriendin te spelen en die gene die haar toen neukte spoten de condoom den ook vol! In middels was het 16.00 en we besloten wat te gaan eten ze was inmiddels 12x geneukt

Eenmaal bij de chinees aangekomen hebben we eten besteld en lekker gegeten! na het eten stelde ik voor om nog het eten er even lekker af te lopen voor de heren naar huis gingen! zo gezegd zo gedaan we liepen op een zandpad al pratend mijn hand lach om de heup van mijn vriendin heen! we kwamen een stelletje tegen en we groette elkaar! vervolgens kwamen we een man tegen en ook die groeten we ik bewoog mijn hand over de billen van mijn vriendin! we liepen nog een klein stukje door en bleven toen ff stil staan ik rookte een sigaret en we zagen de man terug lopen onze kant op en van de andere kant kwam ook nog een oudere man aan lopen ! Ik besloot achter mjn vriendin te gaan staan en toen beide mannen dichtbij genoeg waren begon ik mijn vriendin in haar nek te zoenen en vroeg haar of ze meer wilde waarop ze ja zei en knikte ! Toen ontblote ik haar borsten en de mannen die bij ons waren die zagen dat en begonnen beide weer aan haar bosten te sabbelen en 1 begon haar te vingeren! Mijn vriendin spreidde haar armen en maakte een knijpende beweging richting de beide mannen die nu als vreemden stonden te kijken ! 1 van hen begreep de hint gelijk en kwam dichterbij zodat mijn vriendin zijn piemel kon masseren! het duurde maar even voor hij hem uit de broek haalde en mijn vriendin hem begon af te trekken! toen de andere man dat zag kwam ook hij dichterbij en ook zijn piemel werd ff afgetrokken! Ik vroeg aan mijn vriendin of ze geneukt wilde worden ze knikte! toen zei ik de heren die een condoom bij zich hebben en ook aan haar borsten hebben gelikt en gezogen mogen haar neuken ! de mannen die dat niet hebben mogen aan het einde alleen op haar borsten klaarkomen! Ik zei tegen mijn vriendin dat ze moest zeggen dat ze geneukt wilde worden! Neuk me neuk me asjeblieft ik wil vaak geneukt worden! Ik had een rugzak me waarin een laken zat ik zei volg mij maar dan gaan we het bos ff in ! Ik zei tegen de 2 heren als jullie nog ff 15 minuten hier blijven staan dan gaan wij vast beginnen! probeer in die tijd er nog 1 man bij te krijgen als dat lukt kunnen jullie die gelijk mee nemen! de heren vonden dat prima en wij liepen het bo een stukje in! ik haalde het laken uit mijn tas en legde die op de grond neer! toen vroeg ik de heren wie van hun condooms mee had want zonder condooms mag er niet geneukt worden! beide heren hadden niks bij hun! toen zei ik dus dat het dan alleen pijpen en aftrekken word en dat de mannen aan haar borsten moeten likken sabbelen en haar mogen vingeren en beffen maar dus niet neuken ! dat was dus duidelijk afgesproken ik ging achter mijn vriendin staan en begon haar borsten dus te masseren en te ontbloten terwijl ik in haar nek sabbelde ! de beide mannen kwamen dicht bij staan en begonnen aan haar ontblote borsten te zitten eerst strelen en later beide zuigend en tegelijk werd ze gevingerd ! vervolgens liet ik haar jurk afglijden en begon zij de mannen af te trekken! toen ze uitgekleed was zakte ze door haar knieën en begon ze beide mannen te pijpen ! Vervolgens ging ze liggen en gingen 1 man naast haar liggen terwijl ze die aftrok befte hij haar en de andere man werd gepijpt ! ! Ik haalde 4 condooms te voorschijn en gaf elke man er 2 de beide mannen die op wacht stonden kwamen na 10 minuten al terug met hun nog een andere man! ook deze man had geen condooms bij zich en gaf ook heb 2 gelukkig hadden onze andere 2 mannen nog wel condooms! de andere vreemde man begon aan de borsten van mijn vriendin te likken en te zuigen en zij begon hem af te trekken! het was een vrij jonge man ! Na een tijdje lagen we dus allemaal om haar heen 2 mannen werden afgetrokken 2 mannen zogen aan haar borsten 1 man werd gepijpt terwijl ze door 1 van onze mannen voor de eerste x in het bos werd geneukt! hij kwam niet in haar klaar nadat hij ophield deed ik een klein beetje glijmiddel op haar en ruilden de mannen van positie die haar neukte ging naar haar borst de man die afgetrokken werd ging naar pijp locatie de man die gepijpt werd ging aan haar borst likken en zuigen en sabbelen en die haar van haar borst ging haar neuken! ik verluisterde de man in zijn oor als hij nu niet klaar zou komen hij dat bij de volgende ronde wel kon en dus lang kon genieten! nadat ook deze man ophield deed ik weer een klein beetje glijmiddel op haar en ruilden de mannen van positie die haar neukte ging naar haar borst de man die afgetrokken werd ging naar pijplocatie de man die gepijpt werd ging aan haar borst likken en zuigen en sabbelen en ie haar van haar borst ging haar neuken! ik verluisterde de man in zijn oor als hij nu niet klaar zou komen hij dat bij de volgende ronde wel kon en dus lang kon genieten! en zo ging het door tot de eerste man die haar geneukt had weer aan de beurd was ! toen zei ik tegen mijn vriendin dat wanneer zijn piemel diep in haar zat ze moet smeken om geneukt te worden en dat deed ze ook en ook bij elke man die daarna volgde ! 3 mannen kwam toen klaar in de condoom in haar ! de andere 3 mannen kwamen op haar borsten klaar het was een heerlijk geil gezicht !daarna hebben we nog ff gezeten en uitgerust ! om vervolgens weer terug te gaan lopen! ik gaf de 3 vreemde mannen mijn email adres en sprak tegen hun als ze weer eens wilden dat ze me dan ff moesten mailen! zo werd ze dus ook die avond 12x geneukt en had ze over de gehele dag sex met 6 verschillende mannen gehad ! toen we thuis waren zijn mijn vriendin en ik in bad gegaan en daarna gelijk op bed en hebben geslapen als ossen 😉 de volgende dag had ik al mail van alle mannen en hebben daarna afgesproken dat iedereen de volgende x iemand mee zou nemen en voldoende condooms.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top