Skip to content

Momenteel actief

Aftrekken op kantoor
3.78/5 (9)

Bart was lekker aan het rukken op het toilet op kantoor, toen ineens de deur open getrokken werd. Daar stond zijn baas, hij keek naar Bart zijn hand die op en neer bewoog, zelfs toen zijn baas hem al betrapt had, alleen in een rustiger tempo. Zijn baas zei niets, stapte bij Bart in het hokje en deed zijn broek los. Bart kon zijn ogen niet geloven. Als jij je baan behouden wilt, zou ik maar zuigen, sprak zijn baas met vurige tong die de oren van Bart haast in brand wist te zetten. Hij greep als in een reflex de pik van zijn baas vast, opende zijn mond en begon aan die pik te zuigen. Zijn baan hing er vanaf dus hij zoog hem zelfs tot achterin zijn keel, waardoor hij bijna over zijn nek ging. Het voelde bizar aan, zijn baas pijpen op het toilet. Hij had al meerdere fantasieen over zijn baas gehad, maar die vonden nooit op de wc pot plaats, meer in luxe hotels, op het strand op gewoon op zijn kantoor. Maar goed, de realiteit was anders. Zijn baas stond daar te genieten van al dat likken en zuigen aan zijn dikke pik en voelde die tong alle kanten op bewegen, zelfs toen zijn pik in de keel van zijn werknemer Bart zat.

Bart trok de pik van de baas even af en ook zijn eigen lul, kwam op adem en zoog weer verder. Nu wil ik dat je mijn ballen likt, stelde zijn baas meer als eis dan als verzoek. Bart begon meteen aan die ballen te likken, die harige kloten smaakten smerig maar hij had het er voor over, alles beter dan op straat komen te staan.

Hij zoog de ballen van zijn baas naar binnen, liet ze rondjes draaien in zijn mond terwijl hij aan de lul van zijn meerdere bleef trekken. Steeds wilder trok hij aan die pik. Niet omdat hij dat wilde, maar omdat zijn baas zo nu en dan de hand van Bart vastgreep om het tempo eigenhandig te verhogen. Bart zoog aan de ballen en trok aan de pik, sneller en sneller, tot zijn baas begon te kreunen. Bart voelde dat hijzelf klaar begon te komen en spoot zijn zaad tegen de blote benen van zijn baas aan. Die kwam op zijn beurt ook klaar en spoot over het gezicht en ook over de haren van Bart heen, het was een smerige bende geworden die Bart een probleem gaf, maar hem ook enorm opwond. Hij moest straks met sperma in zijn haren naar zijn eigen kantoor toe, hij had geen idee hoe hij dit op moest lossen, maar dat was voor later zorg. Zijn baas stopte zijn leeggespoten pik terug in zijn broek en keek Bart strak aan. Laat ik je niet nog eens betrappen, zei hij en liep weg. Bart had zijn baan nog, maar zou voorlopig wel voorzichtiger met rukken zijn. Eerst maar even zijn haren uitspoelen in de wasbak.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top