Skip to content

Momenteel actief

Ontmoeting in Spanje Deel 2
3.8/5 (5)

Als Walter me vroeg om hem te pijpen die avond op het terras aan de swimmingpool, zei ik hem dat ik dat niet kon.Walter werd kwaad en ik moest mee naar binnen in mijn kort sport broekje.Ik moest aan een bureeltje gaan zitten en wat hij dicteerde opschrijven hetgeen ongeveer het volgende inhield:” Ik Marco…geboren … te … enz wens mij uit vrije wil volledig en sexueel te onderwerpen aan mijn meerder en belangeloos uitvoeren wat gevraagd wordt.Ik onderwerp mij uit vrije wil en met gedrevenheid om een als een sex lust object opgeleid te worden. Hantekening en datum.” Terwijl ik dit schreef kuste Walter af en toe tussen enkel woorden door mijn hals en streelde onder mijn armen door, mijn tepels.Ik geraakte er enorm door opgewonden. Walter nam de brief en stopte er een een masturbatie foto van mij bij in een enveloppe. “Schrijf het adres van bij jouw thuis erop ” zei Walter.” Als je luistert zal er niets gebeuren Marco” Ik beefde en deed wat hij vroeg.

Hij stopte de brief in een muursafe op zijn kamer.

“Broek uit en bene uiteen en steun met je armen op tafel.” beval Walter.

Hij haalde pols en enkel boeien uit een kast en deed die om.

Tussen mijnn ekelboeien plaatste hij een stok van wel 75 centimeter. Hoe het kwam weet ik niet maar ik was intussen enorm stijf geworden.Dan voelde hij langs achter aan mijn hoog opgetrokken zak waar het zaad klaar zat .Het was een enorm gevoelen en ik hunkerde ernaar dat hij mijn paal zou masturberen.”Walter gaat verder” zei ik onbewust. Hij luisterde niet en zijn vingers gleden naar mijn anus. Hij trok mijn billen open.Hij streelde mijn gaatje en dan duwde hij langzaam zijn vinger naar binnen. Ik belette dit door het samen te persen. Doch zijn vinger ging ieper en dieper.”Je bent nog maagd ” zei Walter en ik zal de eerste zijn om jouw te ontmaagden.

Dan moest ik mee naar buiten en stond daar met opgerichte paal op het terras in het licht van de maan.Hij gespte mijn polsen aan een haak boven me in het dak van het overdekt terras.Hij begon zich uit te kleden. Ik keek benieuwd naar zijn lichaam .

Dan zag ik zijn grote paal van wel 20 cm en zo’n 3 cm dik schuin omhoog staan.Walter kwam naar mij toe en hij zag hoe groot mijn begeerte was. Hij drukte zijn warme lijf tegen mij aan en begon mij zacht wiegend te kussen. Ik beantwoorde zijn tong en mijn drang was zo enorm ik wou echt nu alles doe voor hem.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top