Skip to content

Momenteel actief

Geile seks voordat we op visite gaan
4.43/5 (21)

Gerard en ik hadden afgesproken dat we op zaterdagavond samen met onze echtgenotes koffie en een borrel zouden drinken. Het was al donderdag dus het was al snel. Ik vond t best een opwindend idee. Ik vertelde mijn vrouw, Anita, dat ik de achterbuurman had gesproken en dat hij had gevraagd of wij op bezoek wilde komen. Oh? Gerard en Dineke bedoel je? Gezellig! Ik was verbaasd! Jij kent Gerard en zijn vrouw? Jazeker antwoorde ze. Gerard liep me achterna de supermarkt in met mijn autosleutels. Die had ik op t dak laten liggen toen ik de tassen uit de auto pakte. En Dineke werkte bij de apotheek maar werkt nu in t buitenland bij een farmaceutisch bedrijf. Ik was echt verrast. Anita kent de achterbuurtjes gewoon. Die avond verliep als alle andere avonden. Anita en ik hebben een beetje saai seksleven. Ik vind haar een beetje preuts. Ze vindt pijpen niet fijn en ik mis een beetje het geile ontdekken. Eens in de drie maand zijn we intiem. Niet vaak en niet echt bevredigend. Ze heeft een mooi lijf. Volle billen. Mooie, niet al te grote borsten. Een heerlijke vrouw, dat is zeker!

Ik lag al in bed. Anita was nog druk op de badkamer. Ik lag wat te fantaseren en te spelen met mijn pik. Anita kwam ook t bed in en kroop dicht bij me. Hoofd op mijn schouder. Hey merkte ik op. Geen pyjama? Ik heb het warm zei ze. En jij bent ook behoorlijk warm voel ik hier. Je bent keihard schatje. Opgewonden? Ik was weer verbaasd. Ze kuste me en wreef over mijn zak en raakte ook mijn kontje aan. Dat deed ze nooit!!! Ik rilde van opwinding. Ze kuste mijn tepels en bracht haar mond naar mijn navel en stak haar tong er plagend in. Ik wist niet wat me overkwam. Zo dichtbij mijn pik was ze nog nooit geweest met haar mond. Ik wilde haar hoofd dolgraag naar mijn pik duwen, wat ik nooit zou doen tegen haar wil, maar dat was niet nodig. Ze nam zelf mijn pik vast en sloot haar mond er omheen als een volleerde pijpster. Alsof ik in een droom terechtkwam. Mijn hemel. Wat deed Anita dat geil en lekker. Ze kwam weer naar me toe en kuste me weer. Ze draaide behendig haar kutje boven mijn pik en ging tergend langzaam met haar kutje over mijn pik. Dieper en dieper. Ze reed als een amazone mij de zevende hemel in. Ik voelde een enorm orgasme aankomen. Anita kwam hevig klaar en ze kneep haar kutje nog strakker om mijn pik. Een volle lading spoot diep in haar. Ze keek me ondeugend aan. En terwijl ze plagend bleef rijden fluisterde dat het lang geleden was dat we samen zo hadden genoten. Ik wil nog een orgasme zei ze met een geile grijns, en bracht haar kletsnatte met zaad gevulde kutje naar mijn mond. Ik dacht gelijk aan één ding. Hoe komt dat nu? Zo geil ineens dat alle grenzen weg zijn? Maar die gedachte was snel verdwenen toen ik haar kutje vol op mijn mond voelde. Haar vocht en mijn zaad vermengd proefde ik. Zo heerlijk geil. Ze wreef haar kutje wild over mijn mond en mijn tong raakte ook haar kontje. Ze bleef even stil zitten en liet mijn tong in haar kontje duwen. Dat was tot nu toe volstrekt verboden terrein. Wow!! Heel geil. Ze kwam terug op mijn mond tot een enorm orgasme. Het geile vermengde vocht stroomde uit haar kutje in mijn mond. Ik moest flink slikken om het allemaal op te vangen. Ze ging trillend van opwinding over me heen liggen en we tongen diep. Mmmm zei ze. Ik proef ook geil zaad. Vind je t lekker Bob? Geil he samen genieten. Ik glimlachte en voelde me verlegen. Maar mijn glimlach beaamde haar vraag. Ze ging weer op mijn schouder liggen en al gauw hoorde ik haar diep ademen. Ze sliep. Ik kon de slaap niet vatten, ik dacht aan eerdere tijden. Van een preutse meid tot een geil wildebeest. Alleen maar omdat we op visite gaan bij de achterbuurtjes. Nee dacht ik. En sliep eindelijk in. Die dag er op heb ik lekker gewerkt. Anita had al weekend. Die avond deden we wat boodschappen. Ik merkte hoe speels ze was. Ondeugend zelfs. Ik besloot het los te laten waarom ineens zo’n omslag.

Zaterdagochtend. Anita gaat nog even naar een vriendin om te helpen met gordijnen op hangen en zomen maken of zoiets. Ik drink mijn koffie. Diep in gedachten. Afgelopen weken waren gevuld met geile momenten en nu ineens is Anita botergeil. Plots schrik ik op uit gedachten. De pakketbezorger klopt op t raam. Ik heb de bel niet eens gehoord. Een pakket voor Anita. Normaal maak ik t nooit open. Maar kan me niet bedwingen. De afzender “shape” zegt me ook niets dus ik peuter de vrachtbrief voorzichtig open. Mijn ogen worden groot en mijn hart bonkt overal waar je t hart kunt voelen. 1 string, rood. 1 sjarretel, rood. 1 bh, rood. 1 netkousen, zwart. €129,- Zoiets heeft ze nooit gedragen! Normaal heeft ze degelijk ondergoed van ten Cate. Niks sexy’s aan. Maar ook nu bleek de omslag dus enorm. Toen ze thuis was zei ze niks over t pakketje. We hadden t over koetjes en kalfjes en wat we gaan eten en dat soort praat. Na het eten ben ik gaan douchen en alles lekker glad geschoren. Mooie driekwart spijkerbroek en een shirt met korte mouwen. Anita volgde. Ze kwam weer beneden met een zomers jurkje tot net boven haar knieeen. Ik complimenteerde haar voor de mooie netkousen. Wetende dat ze ook jarretels en een string droeg. Dat wist Anita dus niet dat ik de inhoud van t pakketje kende. Ze rook heerlijk. En ik voelde de opwinding stijgen. We gaan zo gezellig op visite. En als we weer thuis zijn ga ik misschien wel heerlijk vrijen zoals die donderdagavond. Wie weet wat deze avond mooi maken. Op naar de achterbuurtjes.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top