Skip to content

Momenteel actief

Mijn vrouw heeft sex met een ander
3.64/5 (39)

Ik ben Randy 39 jaar en getrouwd met Sabrina 36 jaar. Een lieve vrouw waar ik erg veel van houdt maar op seksgebied is het al jaren niets meer. Als we eens per maand een snelle wip maken is het veel.. Sabrina is een knappe vrouw met een grote tieten en een mooi figuur. Ze heeft een gezellige babbel en straalt soms echt sex uit, alleen jammer dat ik er weinig van mag genieten. Een aantal weken geleden had ik het vermoeden dat ze vreemd ging. Opeens begon ze zich anders te gedragen en bijv haar kutje te scheren en droeg steeds vaker leuke lingerie. Alleen ik had er weinig aan, terwijl ik dit wel spannend en geil vond.

Ik besloot haar toch wat meer in de gaten te houden, ze was vaak op de App bezig en als ik binnenkwam schakelde ze deze gelijk uit. Er hing een vreemde sfeer in huis. Ik zag haar vaak achter de computer en als ik dan aankwam drukte ze iets weg wat alleen wist ik niet. Op een geven moment kwam ik erachter toen ze per ongelijk Skype open had laten staan dat ze met iemand aan het chatten was. En zijn laatste zin was “ik zie je dinsdag rond 1300 uur geil sletje van me, doe wat spannends aan”. Die bewuste dag ging ik rond 0800 uur zoals gebruikelijk naar mijn werk maar melde me vanuit de auto ziek. Een aantal straten verderop parkeerde ik de auto en ging terug naar huis.

Stiekum sloop ik naar binnen waar ik mijn vrouw onder de douche hoorde zingen. Ze had een goed humor. De komende uren leken wel dagen te duren, ik had mij verstopt in een zijkamer en wist nog geen eens of ze hier wel hadden afgesproken. Toen het eenmaal 1245 uur was wist ik dat de man hierheen zou komen want mij vrouw liep nu te dansen door de woonkamer in een heel mooi jurkje voor ik zover kon zien en zette koffie. Nog geen 10 minuten later hoorde ik de bel en keek door een spleet van een deur die een klein beetje open stond wie er naar binnen zou komen. De deur ging open en daar zag ik een grote vent, type bodybuilder. Hij gaf mijn vrouw direct een tongzoen, die zij vol passie beantwoorde. Ze ontdeden zich van hun kleding en daar zag ik mijn vrouw zijn vrij forse pik zo in haar mond nemen. Ik werd er gewoon geil van en begon mijzelf af te trekken. Ik was niet eens boos. Hoe dit verder ging lezen jullie in het vervolg!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top