Skip to content

Momenteel actief

Erin
4.33/5 (3)

Ik kwam Erin de eerste keer tegen op mijn werk. Ik (Mikander 23) stond achter de balie op de sportschool waar ik werk en zij kwam voor de eerste keer mee met haar vader en een, wat later bleek, klasgenootje van haar.

Ze had de verveelde uitstraling van een populaire tiener die het wel had gezien op de middelbare school en klaar was om de nieuwe wereld te verkennen die er na haar schooltijd te wachten stond.

Ik schatte haar en haar vriendinnetje onder de achttien en aangezien onze huisregels stellen dat je niet vrij mag sporten onder de achttien vroeg ik hun naar hun leeftijd. Lichtelijk beledigd vertelde Erin dat ze 19 jaar was en dat haar vriendinnetje die achteraf Anouk bleek te heten dezelfde leeftijd had.

Anouk was het type meisje dat zelf niet populair overkwam, maar die zichzelf status toebedeelde door met populaire meiden en jongens om te gaan.

Erin had iets wat me tot haar aantrok. Achter die verveelde blik leek een drang naar nieuwe dingen schuil te gaan, naar avontuur en zelfstandigheid. Buiten dat was ze gewoon een opwindende verschijning met haar trendy kleding / make up, en haar perfecte lichaam dat zo te zien nog maar net volgroeid was. Ze was niet meer zo mager als de meisjes die net volgroeid zijn maar zag er gewoon mooi slank uit met alles in de juiste proporties. Lange volle benen, een B cup, blauwgroene ogen en volle lippen met een waaier van los donkerblond haar eromheen.

Ik liet de dames snel door, nadat ik me verontschuldigd had voor mijn vergissing, en even later zag ik ze fanatiek beginnen op de crosstrainers, maar al vrij snel zag ik dat het ze grote moeite koste om vol te houden.

Tijdens het trainen kon ik het niet laten om af en toe even een blik op haar te werpen vanachter de balie.

Ze had een blauw trainingsbroekje aan dat net zo kort als spannend was. Zelfs in haar trainingsoutfit zag ze er op en top gestyled uit en stak ze superieur uit boven haar vriendinnetje. Anouk was een beetje een grijs muisje met bruine ogen en muisbruin haar. Ze droeg een lange grijze broek en dito sweat shirt maar had op zich wel een mooi figuur met haar A cup en lange slanke benen.

Het trainen beviel schijnbaar, want beide dames namen een abonnement op de sportschool. Hiervoor moesten ze een formulier invullen met hun persoonlijke gegevens waaronder hun emailadres. Tot nog toe had Erin weinig aandacht aan me geschonken, maar ik merkte dat ze tijdens het invullen van het formulier steeds vanuit haar ooghoeken naar me keek. Ik glimlachte naar haar als ik het zag, maar besteedde er verder niet veel aandacht aan. Ik besef dat ik, omdat ik in een fitness centrum werk en er regelmatig train waardoor ik er niet onaardig uitzie, interessant ben voor vrouwen en er wordt ook regelmatig met me geflirt. Ik was daar zelf altijd professioneel mee omgegaan en had nog nooit met een meisje afgesproken dat ik ken van mijn werk.

Erin was verrassend snel als eerste klaar. Ze zei niets tegen me toen ze het formulier op de toonbank legde maar keek me vol in mijn ogen aan, glimlachte en wees naar de kolom waar haar emailadres stond. “voeg me toe” stond er bij, maar voordat ik kon reageren was ze alweer weg gelopen en voerde vastberaden een gesprek met haar vriendin zonder nog vanuit haar ooghoeken naar me te kijken. Kort daarna was het tweetal vertrokken en stond ik in dubio over wat ik zou doen. Dit meisje intrigeerde me enorm maar ik vond het niet professioneel om op haar verzoek in te gaan. Ik besloot uiteindelijk haar emailadres mee naar huis te nemen zodat ik altijd nog kon kiezen.

Thuis aangekomen maakte ik mezelf wijs dat het contact toch alleen maar via de computer of vanachter de balie zou zijn en op die manier verantwoorde ik voor mezelf dat ik haar wel kon toevoegen op MSN.

Een half uur later kwam er rechts onderin een berichtje dat “niet erop, niet eronder maar Erin” zich had aangemeld. Ze opende een gesprek en al snel bleek het te klikken tussen ons. Ze vertelde dat ze in haar examenjaar van het VWO overdeed nadat ze vorig jaar was blijven zitten en na haar schooltijd rechten wilde gaan studeren. Erin vertelde dat ze niet kon wachten om op kamers te gaan om aan de burgerlijkheid van haar ouders te ontsnappen en dat ze nieuwsgierig was naar mij omdat ik zo naar haar had staan kijken tijdens de training.

Ik reageerde gevat dat ik zo naar had staan kijken omdat ze me nogal was opgevallen, omdat ze het record ‘snel inzakkend tempo op het onderdeel crosstraining’ scherper had gesteld. Ze reageerde sportief en gaf dat ze het zwaar had gehad omdat ze de nacht van te voren weinig had geslapen vanwege een tentamen dat ze vandaag had gehad.

We hadden een lang en leuk MSN gesprek en ik vroeg haar uiteindelijk waarom ik haar moest toevoegen. Het duurde even voordat ze antwoord gaf. Geheel politiek correct zei ze dat ik een aardige jongen leek die geen misbruik zou maken van een weerloos meisje (knipoog) en dat ze benieuwd was naar het studentenleven dat haar straks te wachten stond.

Ik zag haar steeds vaker in de sportschool, waar ze langer met me kletste dan dat ze trainde en ook onze stiekeme nachtelijke internetgesprekken werden steeds intiemer.

Ze vertelde over haar ontmaagding (op haar 17e) waar ze niets aan had gevonden (met een Fransoos die in 7 minuten zijn broek uit, en weer aan had). Na deze ervaring had ze geen sexueel contact gehad meer gehad, enerzijds omdat ze nogal teleurgesteld was in de anticlimax die haar eerste keer voor haar was en anderzijds omdat ze op school veelal in een omgeving verkeerde waar ze de oudste was en waar de jongens nogal kinderachtig en vervelend waren. Ze had nog geen man ontmoet die het waard was om het opnieuw te proberen.

Ze vertelde over haar toekomstplannen (volledig zelfstandig), haar dromen (de wereld rond met een rugzak), en haar verlangens (lange gepassioneerde nachten op stranden, in bergen en in stille meren). Ze vroeg naar mijn leven als student (mijn studie en uitgaansleven), naar mijn sexervaringen en voorkeuren.

Onze gesprekken gingen steeds vaker verder dan intiem en we waren elkaar regelmatig aan het opgeilen. Sommige van onze gespreken waren zo heet dat ik, nadat ik mezelf grandioos had laten klaarkomen, opgelucht was dat er altijd een computer of balie tussen ons zou instaan. Ik kon aan haar blikken en opmerkingen in de sportschool merken dat onze gesprekken haar ook alles behalve onberoerd hadden gelaten.

Dit alles ging een paar weken verder. Erin trainde op vaste dagen en tijden en telkens was er een fysieke grens in de vorm van een balie tussen ons. De aantrekkingskracht was echter altijd aanwezig. En mijn fantasieën over haar werden zo divers dat ik me op een gegeven moment had verzoent met het feit dat als ik de kans zou krijgen, ik haar zou verleiden. Dit was echter makkelijk gezegd aangezien we elkaar alleen ontmoette in de openbaarheid van de sportschool of vanachter een computerscherm. Het was altijd spannend binnen onze ongeschreven grenzen, totdat die echter uiteenvielen toen ik haar tegenkwam in het danscafé waar ik vaak kom…

Ik was na mijn werk uit met wat collega’s, Erin wist dat we vaak wat gingen drinken na het werk en ook waar dat was. Ik zag haar meteen toen ik binnenkwam. Ze zat aan de bar met een paar vriendinnen, waaronder Anouk. Ze zwaaide even naar me maar negeerde me daarna. Ikzelf was enigszins van mijn stuk gebracht door haar plotselinge verschijning in een ruimte zonder onze vaste begrenzingen.

De avond vorderde en ik zag dat niet alleen mijn collega’s, maar ook het groepje meiden goed aangeschoten begon te raken. Ik liep naar de bar om nog een rondje te halen voor mijn collega’s en zag dat Erin niet meer bij het groepje zat. Ik keek om me heen om haar te vinden, en zag dat ze aan de andere kant van de ruimte stond, in een donker hoekje vlakbij de nooduitgang. Ze wenkte me.

Ik liet de drankjes voor wat ze waren en liep naar haar toe terwijl ze me strak aan bleef kijken en me bleef wenken. Ik vroeg hoe het met haar was maar kreeg geen antwoord, ze wendde slechts haar blik af, alsof ze even moed moest verzamelen. Vervolgens keek ze even om zich heen voordat ze mij weer aankeek, deze keer echter met een ondeugende blik in haar ogen. Zonder omhaal gingen haar handen vlug langs haar dijen onder haar rokje en trok ze een rood kanten string naar beneden die ze daaronder aan had gehad.

Ze drukte deze in zijn hand en liep vervolgens zonder om te kijken terug naar haar vriendinnen.

Het feit dat ze het initiatief had genomen om onze grenzen te overschrijden en dan nog wel op zo’n brutale manier maakte me ontzettend geil en resoluut in mijn gedachtegang. Ik moest en zou haar beminnen. Maar gelijk kwam het besef dat ze uit was met een groep vriendinnen die misschien wel bij haar op school zaten (waar ontzettend veel geroddeld werd, had ze verteld) en dat ik haar fatsoenshalve nu niet meteen mee kon vragen.

Het werd drukker en drukker in het café. Op een gegeven gingen haar vriendinnen een voor een naar huis en waren mijn collega’s te laveloos om nog rechtop te kunnen zitten. Ik zag Anouk als laatste vertrekken en Erin op mij afkomen. Ze keek schattend naar me op een uitdagende manier en stelde voor om te dansen.

Tijdens het dansen fluisterde ze in mijn oor dat ze genoot van onze MSN gesprekken en dat ze er vaak aan dacht als ze zichzelf stiekem vingerde als ze alleen lag in haar bed, ik vertelde haar dat ik soortgelijke ervaringen had. Onze dansen werden steeds intiemer en eigenlijk was het op een gegeven moment niet meer dan staand droogneuken waarbij ze ofwel haar schaambeen ritmische tegen mijn gezwollen penis duwde, ofwel met haar billen tegen mijn kruis draaide.

Het werd steeds later. En uiteindelijk moest ik beleefdheidshalve wel de vraag stellen. “Moet je naar huis vanavond?” Erin glimlachte mysterieus en zei dat ze geen plannen had. Ze keek me aan en zei vlak voordat ze me kuste “Dat betekend dat ik de hele nacht van jou ben”.

Onze tongzoen was warm en sensueel. We schoven weer naar ons hoekje waar mijn handen over haar rug en blote dijen onder haar rokje gleden om vervolgens richting haar billen te gaan die ik streelde. Ze kreunde in mijn mond en begeleidde mijn hand naar voren, naar haar kale poesje. “Voor jou geschoren,” zei ze, “of vind je dat niet fijn?” voegde ze er plagerig aan toe.

Ik antwoordde niet maar liet een vinger door haar lipjes glijden. Ze sloot haar ogen en sidderde vol genot van de aanraking die zolang alleen van haar eigen vingers afkomstig was geweest.

“Neem me mee…” fluisterde ze hees, “naar stranden, bergen en meren…”

Gedurende de taxirit werd er niet gesproken, enkel gekeken. De seksuele spanning in de taxi was zo hevig dat het leek alsof we in brand stonden, het verlangen brandde van onze lichamen af.

We liepen naar van de taxi naar mijn huis en gingen naar binnen. Toen de deur was dichtgevallen wierp ze zich op me als ware een hongerige tijger. Ze duwde haar kruis strak tegen het mijne en we begonnen een hevig tongen spel terwijl we ons ondertussen uit onze jassen wrongen. Ze scheurde mijn blouse open en de knopen vlogen in het rond. Ze klom als het ware omhoog tegen mijn lichaam en sloeg haar benen om mijn middel. Ze positioneerde haar kruis ter hoogte van het mijne en begon, door mijn broek heen, tegen mijn keiharde erectie te rijden.

Ik pakte haar steviger beet en liep voorzichtig de trap op richting mijn slaapkamer terwijl Erin zich als een roofdier tegen me aan drukte, me beet en kuste.

Op mijn kamer aangekomen ging ik op bed zitten met Erin op mijn schoot en haar benen om me heen. Ik voelde dat mijn broek nat was van haar vocht en kon niet wachten om in haar te zakken en haar de hele nacht te nemen. Erin had hetzelfde verlangen want ze begon onrustig en ongeduldig aan mijn riem te trekken. Ik hielp haar en trok mijn broek en short naar beneden. Verder dan halverwege mijn bovenbeen kwamen ze niet want op dat moment duwde Erin me naar achter en positioneerde zichzelf boven mijn lul. Haar rokje viel over onze geslachtsdelen en ontnam me het uitzicht, maar ik voelde mezelf een strakke natte wereld binnenglijden. Hevig begon ze me te bereiden, en na een tijdje boog ze voorover en kreunde allemaal lieve en geile dingen in mijn oor. “…ik heb al die tijd zo naar je verlangd…” “…ik wist niet dat het zo lekker kon zijn…” “…ik ben nog nooit zo nat geweest…”

Door haar hoge tempo moest ik echt mijn best doen om niet te snel klaar te komen en ik probeerde haar wat te remmen door met mijn handen op haar heupen haar een lager ritme aan te laten nemen. Ze duwde mijn handen weg en hijgde simpelweg “kom maar.” Ze voerde haar heupbewegingen nog verder op en bereed me als een ware amazone met soppende geluidjes uit haar strakke kutje. Ik voelde mijn orgasme opkomen en Erin merkte dat; “kijk me aan als je komt” kreunde ze. Ik moest moeite doen om mijn ogen open te houden op het moment dat ik me volledig liet gaan en kreunend in haar klaar kwam. “…Hmmmm ik voel je spuiten…” kirde ze.

Ze stopte niet met bewegen maar bleef langzaam op en neer glibberen op mijn halfharde lul. Ze ging weer rechtop zitten en we begonnen onze bovenkleding, die plakte van ons zweet uit te doen. Zonder me tussen haar gloeiend lipjes te laten ontsnappen, deed ze mijn broek, sokken en schoenen uit zodat ik volledig naakt was en zij zelf slechts gekleed was in een rokje zonder string en witte sokjes, als een heel stoute variant op een kostschoolmeisje.

Dit was de eerste keer dat ik bovenlichaam naakt zag. Haar B cup was stevig en vol rond met mooie kleine roze en vooral harde tepeltjes. Ze deinden nauwelijks, hoewel ze nu het rustige tempo liet varen en aan de tweede ronde leek te willen beginnen.

Ik pakte haar stevig vast en legde haar op haar rug, haar benen legde ik op mijn schouders. Op deze manier lag ze min of meer dubbel gevouwen met haar strakke natte kutje schuin omhoog gericht, richting mijn inmiddels weer volledige erectie. Door dit standje viel haar rokje omhoog en had ik voor het eerst zicht op kaalgeschoren poesje, dat nog een beetje openstond van zo-even en mooi roze en nat was van onze vrijpartij.

Ik haalde mijn eikel plagerig een paar keer langs haar lipjes en bovenin langs haar klitje voordat ik hem in een keer diep naar binnen liet glijden. Een diepe zucht verdween van Erin’s lippen en ik voelde twee dwingend duwende handjes op mijn billen om me zo diep mogelijk binnen te laten dringen.

Ik begon meteen met een hoog tempo te penetreren, wetende dat ik de tweede keer veel meer genot aan kon voordat ik klaar zou komen. Elke harde diepe stoot ontlokte een kreetje van haar lippen en Erin ging met gesloten ogen helemaal op in haar eigen wereldje. Ik zoende en beet in haar nek en oren, likte haar hals en zoende haar vol overgaven terwijl ik haar zo hard en diep mogelijk neukte. Ik voelde dat een zoekende vingers zich in de ruimte tussen onze buiken begaven en richting haar klitje gingen. Het duurde niet lang voordat ik merkte dat ze vlak bij haar hoogtepunt was en dat was het moment waarop ik gewacht. Ik haalde haar hand weg tussen haar benen (“Nee, nog héél even…”) en legde die boven haar hoofd neer. Ik gleed uit haar warme diepte (“Toe, ga nog héél even door, ik kom bijna”) en zakte met mijn hoofd langzaam naar beneden, terwijl ik maar roomblanke huid met mijn tong beroerde.

Toen ze mijn bedoeling door had ontspande ze weer en fluisterde “…dat heeft nog nooit iemand bij me gedaan…”

Ik likte via haar hals naar haar borsten, zoog en knabbelde zachtjes aan haar tepeltjes en vervolgde mijn weg via de navel op haar strakke buikje en verder naar beneden.

Mijn tong ging over haar lipjes en steeds rakelings langs haar klitje, ze verlangde zo naar haar eerste orale orgasme dat ze haar bekken steeds richting mijn tong probeerde te draaien, maar ik was onverbiddelijk in mijn omzeilen en ze werd hierdoor haast gek van geilheid.

Na een tijdje haar zo te hebben opgegeild zoog ik me vast op haar klitje en begon haar heel zachtjes te bewerken met mijn tong en zuigende mond. Haar bewegingen werden steeds ongecontroleerder en ze begon zachtjes mee te draaien met haar bekken. Haar kreunen en hijgen werd steeds intenser en ze voelde een enorm orgasme langzaam door haar lichaam trekken vanuit het krampende gedeelte tussen haar benen.

Exact op het moment dat ze klaar kwam duwde ik twee vingers bij haar naar binnen en kietelde haar G-spot terwijl ik haar klitje in mijn zuigende mond hield. Haar orgasme was nauwelijks uitgeraasd toen ik haar op languit op haar buik legde en haar achterlangs penetreerde.

Hard en snel werkte ik me naar mijn tweede orgasme in haar zuigende krampende en natte kutje. Iedere stoot ving ze op door haar billen iets omhoog te doen zodat ik nog dieper in haar wegzakte. Kreunend en bijna schreeuwend kwam ik in Erin voor de tweede keer klaar. We waren allebei doodmoe van de drank, het late uur maar vooral van onze ontzettend hete vrijage. Naakt lagen we naast elkaar en vielen hand en hand in slaap. Maar vlak voordat ik in slaap viel bedacht ik me dat ik haar interesse vast moest weten te houden want dat ik meer van haar wilde dan alleen een wilde one night stand, was me inmiddels wel duidelijk…

(mikander@hotmail.com)

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top