Skip to content

Momenteel actief

Op een dag door veel lullen gevuld
4.14/5 (14)

Het was zondagochtend en mijn man maakte me wakker door me te vingeren en aan mijn tieten te zuigen.
Toen ik goed wakker was zei hij dat ik vandaag veel plezier zou hebben maar dan presies moest doen wat hij zei en geen vragen stellen. Nou deden wij wel vaker gekke dingen en al helemaal als het om sex ging. Zo heeft hij mij een keer verast me 5 collega’s die me verschrikkelijk verwent hebben.

Hij gaf me eerst en finke beurt en zei toen dat ik me moest douchen en afdrogen en naar beneden moest komen.
Beneden gekomen (naakt) stond het ontbijt klaar met een dildo op mijn stoel ik moest met dildo in mijn kut ontbijten.
Toen we hiermee klaar waren moest ik mijn sokken en gympen aandoen en een regenjas en zo mee in de auto.
In de auto heeft hij mij gevingerd tijdens het rijden en ik moest hem pijpen. Hierdoor wist ik niet precies waar we waren en toen hij stopte waren we bij een bos met een slagboom deze deed hij open en reed hierdoorheen en sloot de slagboom weer.

Ik moest uitstappen en mijn jas in de auto laten liggen (ik zag er niet uit naakt met sokken en gympen aan). Hij deed mij een riem om mijn hals zoals een hond en liep zo met mij het pad af. Na ong. 10 min. kwamen we een man tegen die zijn hond uitliet en mijn man zei alleen niets zeggen doorlopen toen we bij de man waren gaf de man de hond aan mijn man en mijn man gaf mijn riem aan hem en mijn mam liep met de hond weg.
De man zei dat ik mijn benen wijd moest doen en hij ging op de knieen zitten en befte mij alsof zijn leven ervan af hing.

Mijn man kwam terug met de hond en weer werd er van riem gewisseld zonder een woord te zeggen en liepen we verder. Ik wou mijn man wat vragen maar voor ik iets kon zeggen zei hij niets vragen niks zeggen alleen alles over je heen laten komen. Na weer even gewandeld te hebben kwamen we weer iemand tegen bij het passeren gaf mijn man de riem (dus mij) aan de voorbijganger en liep zelf weg. Deze man legde me op een picknicktafel en befte me wel zeker 10 min. ik dacht dat ik gek werd. Mijn man kwam terug en nam me weer mee. Ik had nu wel in de gaten dat alles afgesproken was dus liet alles over me heen komen. We zijn nog 7 mannen tegen gekomen en deze hebben me allemaal gebeft en ik ploft bijna en wilde onderhad wel wat in me hebben maar ik bleef in afwachtende houding. We kwamen op een gegeven moment bij een bruggetje van een kasteel en daar gingen we naar toe bij de brug stond een man die zei dat hij ons moest fouileren. Mijn man mocht zo doorlopen en liet mij achter bij deze man. Die fouileerde me heel grondig en stopte zijn vingers in mijn kut en anus en bleef daar me zo een tijdje vingeren en zei toen ik bijna klaarkwam dat ik door mocht lopen, ik liep de brug over en kwam de poort binnen en daar zaten buiten de 9 mannen die me al gebeft hadden nog een stuk of 10 mannen en mijn man deelde me mede dat deze heren me allemaal zouden nemen en als ze klaar waren had hij nog een verrassing in petto voor me.

De mannen namen me inderdaad ik werd vaginaal en anaal genomen en ik werd gesandwicht en werd helemaal gevuld met sperma. Toen ze allemaal bevredigd waren zijn ze weggegaan en toen ik een beetje op adem gekomen was vertelde mijn man dat we op vacantie als 2de huwelijksreis naar Aruba gingen. Als dit niet een zondagje vullen is dan weet ik het niet meer.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top