Skip to content

Momenteel actief

Vreemdgaan met Lisa op festival
4/5 (14)

Mijn naam is Teun. Sinds ik mijn vrouw heb leren kennen heb ik echt de tijd van mijn leven. Het is een schat van een mens en ik ben serieus dol op haar. Maar niet alleen op haar want ik hou nou eenmaal van vouwen. Het is niet dat ik het met grote regelmaat doe maar zo nu en dan kan ik het niet laten om een andere vrouw te versieren en het liefst ook te neuken. Het is eigenlijk altijd al zo geweest met mij en het heeft dus niets met mijn vrouw te maken. In relaties voor haar deed ik het ook maar toen was ik minder voorzichtig. Ik wilde het trouwens niet eens meer doen sinds ik haar heb leren kennen maar de verleiding werd uiteindelijk toch weer te groot. Het begon in dit geval weer op een festival.

Het was allemaal goede muziek en ik en mijn maten hadden de tijd van onze levens. Mijn vrouw houdt niet van het genre wat er gespeeld werd maar wilde mij het pleziertje zeker niet ontnemen. Op zo’n festival ontmoet je heel veel mensen. Dus ook vrouwen. Er was een roodharige vrouw die Lisa heette. Ik ben gek op rode haren. Daar smelt ik helemaal voor. In dit geval dus ook. Ik zag haar staan terwijl ze wat drinken aan het bestellen was en ik besloot een praatje te maken. Onderweg deed ik mijn trouwring af en die stopte ik veilig weg. Ze keek opzij naar mij en ze had een heel open en uitnodigende glimlach en dus was een gesprek makkelijk gedaan. En het was na een paar minuten al raak want Lisa vroeg mijn nummer. Ik gaf het haar en terwijl ik zo opzij leunde met mijn mond naast haar oor zei ik dat ik nog wel zin in een ander nummertje had. ‘De muziek bedoel je?’ zei ze zogenaamd onschuldig en ik schudde mijn hoofd. Ze lachte, beet op haar onderlip en nam mijn hand en we gingen op het terrein naar haar tent. Het was een festival wat twee dagen duurde en veel mensen bleven op het terrein slapen om zo de twee dagen volledig mee te kunnen pakken.

Bij haar tent of eigenlijk in haar tent lagen we meteen op de vrij dikke slaapzak en begonnen we te zoenen. Zo snel kan het op een festival gaan. Ik masseerde haar dikke tieten en zoende haar vol op haar mond. Tongzoenend en wel begon ze mijn broek los te maken en trok deze tot op mijn enkels. Daarna ging mijn onderbroek naar beneden en zag ze mijn al harde pik. Ze dook er direct op en begon mij heel goed af te trekken. Haar mooie roodharige hoofd lag binnen luttele tellen in mijn schoot en ze likte en zoog aan mijn lul. Ik deed haar lange haren wat opzij want van dat uitzicht wilde ik wel genieten. Ze ging goed op en neer. Ik zag mijn leuter langzaam maar zeker natter worden als ze zo door zou blijven gaan dan spoot ik alles meteen in haar keel. Ze hield op en deed haar rokje omhoog en schoof haar slipje opzij. Lisa kwam op mijn pik zitten en al snel gleed hij er diep in. Ze begin mij te berijden maar na niet heel lang gooide ze zich opzij en zo lag ik tussen haar benen op mijn zij en met haar benen om mijn middel heen. Het was een verrassende positie maar ik zat wel diep en strak in haar.

Ik begon heen en weer te bewegen en zij deed dit ook zodat ik goed diep in haar kon komen. Lisa knabbelde op mijn oorlel en greep mij stevig beet terwijl ik diep in haar behoorlijk strakke poesje aan het rammen was. Ze wilde op haar rug en met haar benen wijd. Ik lag op haar en leunde op mijn armen en neukte haar diep en hard terwijl ze mij zwoel en genietend aan bleef kijken. Ik neukte door en door en zei dat ik ging komen. ‘Spuit maar in me’, zei ze met haar hese stem. Misschien niet slim, dat weet ik heel goed. Toch deed ik het. Ik spoot mijn zak helemaal in haar leeg.

Na een paar minuten gingen we weer naar buiten en mengden wij ons tussen de mensen alsof er niets was gebeurd. Heel eerlijk heb ik de maanden erna angstvallig op een telefoontje of appje gewacht waarin zou staan dat ze zwanger was. Gelukkig is het daar nooit van gekomen dus ga ik er maar van uit dat het niet is gebeurd.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top