Skip to content

Momenteel actief

Geile homo date via de app
4.08/5 (13)

Ik ben toen ik 23 was uit de kast gekomen. Het ging veel gemakkelijker dan ik mij had voorgesteld. Het is natuurlijk een angst die in je hoofd groeit en hoe langer je die uit gaat stellen hoe moeilijker het wordt. Maar uiteindelijk deden mijn ouders heel ontspannen erover. Zij zeiden het allang te weten en mijn vrienden die vonden het ook allemaal prima. Maar toen moest ik nog een vriendje vinden.

Natuurlijk had ik al seksuele ervaringen opgedaan. Stiekem ergens waar je andere mannen kunt ontmoeten. Parkeerplaatsen bijvoorbeeld. Maar dat was het allemaal niet voor mij. Ik had niet echt het gevoel dat ik daar iets zou vinden. Maar nu was ik openlijk homo en dus kon ik op die manier op zoek naar iemand. Omdat ik al een tijdje geen seks had gehad wilde ik dat eerst even een beetje inhalen zeg maar. En vandaag de dag heb je daar natuurlijk heel erg veel handige apps voor. Mijn 23ste levensjaar is nog niet zo heel erg lang geleden dus die apps waren er toen ook al. En natuurlijk had ik na wat heen en weer swipen al snel een leuke gozer gevonden en maakten we een afspraak. Het was een hele leuke jongen en hij was alleen op zoek naar spanning en avontuur. Daar had ik op dat moment ook echt zelf behoefte aan.

Toen we bij elkaar zaten was het eerst een beetje koetjes en kalfjes. We hadden het over het weer en dat soort dingen. Tot ik het wijze besluit had genomen dat we drank tot ons gingen nemen. Toen kwamen we ineens een heel stuk losser. Al snel werden we handtastelijker en lagen we in mijn bed te rollen en te stoeien. Ik had ongelooflijk veel zin in hem en trok binnen een mum van tijd de broek van zijn enkels. Ik zag zijn stijve lul en die was veel dikker en groter dan ik had verwacht. Ik speelde er fijn mee. Liet zijn ballen tussen mijn handen glijden en trok hem af tot hij echt heel hard was en toen opende i k mijn mond en liet zijn warme eikel tussen mijn lippen glijden. Hij kreunde en greep mijn hoofd vast. Terwijl ik zoog bewoog hij mijn hoofd zachtjes heen en weer. Ik probeerde zijn lul zo diep als ik kon in mijn keel te laten gaan maar hij was gewoon te groot en te dik vooral.

Zijn lul smaakte voor mij heel erg zalig. Kwijlend zoog ik zijn gevaarte af en ik smulde. Na een kwartier of zo wilde hij dat ik stopte. Ik vond het jammer en was ook verbaasd dat hij het zo lang vol had gehouden. Hij wilde mij op min knieën hebben en toen wist ik al hoe laat het was en ik werd blij van binnen. Hij kwam achter mij zitten en speelde wat met mijn billen. Hij maakte een vinger nat en liet deze over mijn anus glijden en maakte het nat. Toen schoof hij zijn vinger naar binnen en ontspande mij op die manier. Na wat minuten mij gek te hebben gemaakt duwde zijn eikel tegen mijn anus en voelde ik hem heel rustig bij mij naar binnen gaan. Het was even geleden dat ik zo een dikke stamper in mij had gevoeld moet ik zeggen maar ik genoot van iedere kloppende centimeter die hij in mij drukte. Het deed wel een beetje pijn maar daar wist ik mij doorheen te worstelen. Na een aantal stoten kon hij dieper en harder neuken en mijn lichaam schudde heen en weer. Hij had mij stevig beet en nam mij op zeer mannelijke wijze. Uiteindelijk spoot hij zijn zak kreunend over mijn billen heen leeg. Ik voelde ook dat het op mijn rug terecht kwam. Hij had een behoorlijke lading. Naderhand draaide hij mij om en heeft hij mij pijpend tot mijn orgasme gebracht. Ik had ook eigenlijk helemaal geen zin om hem te neuken. Dat kwam vooral doordat ik gedronken had en ik mij niet goed meer kon oriënteren.

Na die man besefte ik mij dat ik dit nog even zo moest doen. Een paar maanden ben ik zo op sexdates met mannen gegaan. En nu ben ik eindelijk op het punt dat ik iemand heb waar ik meer in zie en andersom is het ook zo. De homo dating app kan denk ik wel aan de kant.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top