Skip to content

Momenteel actief

Seks met het meisje van de fotografieclub
4.13/5 (30)

Ik ben een aantal keren op stap geweest met een leuke meid van de fotografieclub. We gaan dan regelmatig op zoek naar mooie plekken om bijvoorbeeld vogels op foto te zetten. Soms kun je daar dan uren zitten en dan naar huis gaan. Maar er is ook een keer geweest dat we op een plek zaten waar nooit iemand leek te komen. En daar hebben we het toen gedaan. Het kwam eigenlijk van mij uit, wan ik was dubbelzinnige opmerkingen aan het plaatsen.

Dat deed ik eigenlijk om wat te plagen. Ik had geen idee dat ze daar zo enorm gevoelig voor bleek te zijn. Gelukkig pakte dit heel positief voor mij uit. Ik ken haar in principe als een heel erg rustige vrouw. Op het moment dat “het” ging gebeuren was het ineens heel andere koek. Ze was even op een andere plek achter mij geweest. Ineens hoorde ik haar zeggen dat ze iets had gevonden. Ik draaide mij om en ze vloog mij spontaan om mijn nek, duwde mij op de grond tussen het hoge gras en begon mij te kussen. En ik hield dat zeker niet tegen. Even was het wennen hoor, dat kwam omdat ik het totaal niet aan had zien komen. Toch al vlot daarna zoende ik net zo vurig terug en waren we niet alleen aan het tongzoenen. Want haar hand maakte mijn broek los terwijl ik met mijn hand haar borsten één voor één masseerde. Het was mooi weer en dus konden we zo onze kleren uittrekken. Eerlijk gezegd dachten we daar verder ook niet zo heel erg bij na.

Het ging allemaal vanzelf. Ik had al een behoorlijke paal gekregen en dat zag ze zodra ze naar mijn kruis keek. Ik had alleen nog een boxershort aan maar die rukte ze in één keer kapo, wat ik super geil vond. Ze begon mij af trekken en hield toen ineens even op. “Wil je dit echt of zullen we stoppen? Nu kan het nog” , zei ze. Alleen was het voor mij al zo dat ik gewoon zin had om haar te pakken en dus bewoog ik haar arm op en neer en toen nam ze het weer van mij over. Na een paar minuten gok ik, begon ze mij te pijpen. Ik was al meer dan een jaar niet afgezogen en was even vergeten hoe waanzinnig lekker dat is. Ik kwam haast spontaan in haar mond klaar. Gelukkig was dit niet het geval en klom ze op mijn schoot. We lagen in het gras en ze begon mij te berijden. Ondertussen floten de vogels die we zo graag op de foto wilde zetten. Die konden ons even gestolen worden natuurlijk.

Nadat ik haar natte poesje goed op en neer over mijn pik had voelen glijden wilde ik haar op haar knieën neuken. Zo kon ik ook lekker kijken hoe mijn pik in haar kutje ging. Dat hielp niet echt mee met het klaarkomen tegenhouden. Na hooguit een minuut kwam ik al klaar. Ik trok mijn pik uit haar kutje en spoot mijn zak over haar billen en rug leeg.

Naderhand lagen we daar nog wat en hebben geknuffeld en gekust. Vervolgens pakten we onze spullen en zijn zwijgend naar huis gegaan. Het had op ons allebei een indruk achtergelaten. Na een paar dagen sprak ik haar pas weer. En toen zijn we in een diep gesprek terecht gekomen. We hebben besloten dat we het samen eens gaan proberen. Toch mooi hoe dat soort situaties tot een waarschijnlijke relatie kunnen leiden. We zijn nu inmiddels 4 maanden met elkaar aan het daten en neuken er uiteraard nog steeds flink op los. Maar dan wel op wat minder voor het publiek toegankelijke plekken.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top