Skip to content

Momenteel actief

Sex met mijn oma
4.13/5 (30)

Als jongeman ben ik door een oude vrouw verleid. Op zich niets geks zou je zeggen maar als ik je vertel dat het mijn oma van mijn vaders’ kant was dan wordt het ineens een heel ander verhaal natuurlijk. Even een korte intro erover want ik wist niet dat het mijn oma was. Die had ik al heel lang niet gezien. Ze had wel foto’s van mij gekregen steeds, mijn ouders wilden haar toch op de hoogte houden van de kleinkinderen maar ze gaf nooit een antwoord. Geen telefoontje, e-mail of brief, helemaal niets.

Nu wil het toeval dat ik altijd al op echt oude vrouwen ben gevallen. Ik weet niet waardoor het komt, maar dat doet er ook helemaal niet toe. Ik kwam haar ergens tijdens een middag op een terras tegen en ik had voelde een aantrekkingskracht die ik niet eerder had ervaren. Achteraf niet zo gek natuurlijk omdat het mijn oma bleek te zijn. We raakten aan de praat en ze zei dat ze het gevoel had mij te kennen. Ze wist heel goed wie ik was natuurlijk. Van het één kwam het ander en ik nam haar mee naar huis. We kwamen al snel in de slaapkamer terecht en de kleren gingen natuurlijk op de grond. Helemaal naakt, op een condoom om mijn lul na, lagen we daar te vrijen en ik genoot van het vrouwtje dat onder mij lag.

Ik begon aan haar tepels te zuigen en speelde daarna met haar lekkere borsten. Ik merkte dat ik nog harder werd en ik kon niet langer mijn drang om met haar te neuken inhouden en stuurde mijn pik tussen haar schaamlippen en gleed heel gemakkelijk naar binnen. Ik weet niet of iemand die dit leest het ooit met een oude vrouw gedaan heeft maar dat voelt heel bijzonder. Alsof haar kut gewoon de ervaring aan je lul laat voelen, zo zie ik het. Ik drukte hem er tot aan de ballen in en begon lustig in en uit haar geile gleuf te pompen. Niet te snel want dan zou ik al snel komen en dat was nou ook weer niet zoals ik het wilde. Ik trok mij na een paar minuten uit haar en wilde een ander standje doen en de vrouw die mijn oma bleek te zijn draaide op haar zijkant en trok haar benen op. Ik drukte mijn harde paal weer in haar en kon nu ook goed kijken hoe ik in en uit haar bewoog. Het was fantastisch en al neukend in die positie kwam ik hijgend in haar klaar.

We spraken nog eens af en toen wilde ze mij iets vertellen en kreeg ik alles te horen. Ik geloofde er geen woord van en vond het ineens een vage vrouw. Maar later, toen ik mijn ouders maar eens navraag naar mijn oma ging doen en vroeg naar haar naam, kwam ik er al snel achter dat ze niet had gelogen. Hoewel het wellicht het meest bizarre was wat ik tot die tijd aan toe had meegemaakt, vond ik het ergens ook wel weer geil. Maar ik heb toch besloten om het daarna nooit meer met haar te doen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top