Skip to content

Momenteel actief

Simon en de tienermeid
1/5 (1)

Simon was dol op tienertjes, hoe meer hij er kon neuken, hoe beter het was en daarom was hij zo blij met de jonge Tina die bij hem in de buurt woonde want die was pas 18 geworden en zo geil als boter natuurlijk, dat mag wel duidelijk zijn. Hij ontmoette haar in de speeltuin om de hoek en meteen was het raak. Het leek alsof ze zijn geilheid kon ruiken en aangezien het avond was en het donker was in de speeltuin, kwam ze tussen zijn benen zitten terwijl hij op de schommel zat en maakte zijn broek los. Hij wist niet hoe zij nou in hemelsnaam kon weten dat hij het liefst door Tina zou worden afgezogen, maar ze leek het gewoon te weten en dat was hem wel prima hij liet haar gewoon haar gang gaan en genoot. Hij keek zo nu en dan om zich heen of er geen omwonenden langs kwamen lopen, maar het bleef gelukkig rustig.

Hij zag die kleine handen zijn rits losmaken en zijn dikke pik naar buiten halen en hij zou haar zo direct in haar gezicht kunnen spuiten, ware het niet dat hij zelfcontrole had. Haar jonge hoofd bewoog langzaam naar voren en terwijl hij haar bij de haren greep, begon ze hem tergend langzaam af te zuigen. Haar mooie snelle tong likte langdurig aan zijn eikel, waarna ze zijn hele leuter zo ver als mogelijk in haar mondje nam. Ze liet zijn eikel tegen haar wang aandrukken en liet zijn lul uit haar mond poppen, wat een heel apart geluid gaf. Daarna trok ze weer lekker hard aan die enorme leuter van Simon en speelde met zijn ballen, waarna ze weer gulzig, hongerig naar zijn zaad aan zijn lul begon te lurken.

Simon wilde heen en weer schommelen en deed dat ook. Het meisje bleef met haar mond open zitten en zodra Simon naar voren kwam, belande zijn lul in haar mond. Zo ging het een tijdje door, heen en weer, zachtjes schommelend in de speeltuin, het was een komisch iets om te doen maar hij wilde klaarkomen dus pret maken was voor later. Hij sprong van de schommel af, greep haar hoofd stevig beet en ramde zijn lul diep in haar mond en bewoog haar hoofd sneller en sneller heen en weer, terwijl die arme tienermeid alles op alles zette om zo snel en zo hard mogelijk te zuigen, tot hij uiteindelijk zijn zaad in haar keel zou deponeren. Ze trok en zoog, trok en zoog en hijgde van het buiten adem raken. Ze had een hele goede conditie, maar dit zuigen vergde veel van haar, ze voelde haar hart tekeer gaan en hield even op met sabbelen, liet zijn pik op haar jonge tong liggen en trok hem af, snel en wild. Simon begon te kermen, te hijgen en zijn spieren trokken zich allemaal tegelijk aan, waarna hij zijn dikke lading zaad op haar tong en achterin haar keel spoot. Hete Tina verzamelde al zijn zaad en slikte het uiteindelijk in één keer door, dat was een behoorlijk lekkere en vullende snack.

Ze zoog nog wat aan zijn lul en speelde nog wat met zijn ballen, tot ze haar moeder van vrij dichtbij hoorde roepen. Meteen liet ze zijn lul los en rende weg. Simon had geeneens tijd om zijn lul weg te stoppen of de moeder stond al voor hem, keek wat om zich heen en zakte ineens door haar knieën, waarna ze hem begon te pijpen. Zijn lul werd meteen weer hard, hij kon nog een keer en moest inwendig lachen. Zo moeder zo dochter. De appel valt dus heel erg duidelijk niet ver van de boom!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top