Skip to content

Momenteel actief

Op vakantie losgaan
4.12/5 (25)

Het was een paar jaar geleden toen ik voor het laatst alleen op vakantie ging. Ik vond dat helemaal het einde in die tijd. Gewoon lekker je ding doen. Bezoeken wat je wilde en wanneer je maar wilde en natuurlijk neuken wat je maar neuken kon. Op vakantie losgaan was voor mij echt essentieel. Ik kwam dan als het ware tot rust. Tegenwoordig gaat dat anders, omdat ik een relatie heb. En die heb ik toevallig daar ontmoet. Zij was dan ook het laatste meisje waar ik helemaal wild mee deed. Nu nog trouwens, maar dat is anders. In ieder geval ontmoette ik haar in een park in Barcelona.

We waren daar gezellig aan de praat geraakt. Ze was het eerste Nederlandse meisje die ik tegen het lijf was gelopen en dus begon ik flink te kletsen, omdat mijn Spaans niet zo goed was. En zo ineens zaten we daar te zoenen en legde en haar hand vol in mijn kruis. Mijn lul was al een beetje aan het aanspannen. Maar dit zorgde ervoor adat hij ineens een dikke paal was. Ik zat daar moeilijk en keek om mij heen. Snel corrigeerde ik het in mijn broek, waar zij een beetje om moest lachen, dat weet ik nog heel erg goed. We besloten om samen naar het hotel te gaan waar zij verbleef. Dat kwam mij wel goed uit, want het was veel luxer. Maar daar had ik eigenlijk niet echt oog voor om eerlijk te zijn. Ik had haar en mijzelf al behoorlijk snel uit de kleren weten te krijgen en we rolden direct op dat enorme bed. Het was een fantastisch lijf wat ze had, nu trouwens nog steeds hoor. Heelrijke volle borsten en een ronde kont, lange benen en een smalle taille. Ik kon mijn geluk niet op. Al gauw lagen we in standje 69 op elkaar en zoog ik aan haar klitje terwijl zij mij haar tong mijn eikel op geweldige wijze aan het aflikken was. Ineens schoot mijn pik in haar mond en zoog ze als een wilde. Wat een fantastisch gevoel. Hoe haar lippen strak om mijn pik zaten en hoe ze met haar lekkere tong overal langs wist te likken was voor mij echt heel erg genieten. Ik vergat haar haast te beffen, maar ze drukte dan haar kruis naar mij toe zodat ik wist dat ik ook moest likken.

Ze smaakte heel erg fijn en ze was ontzettend nat. We gleden van elkaar af en ik kroop op haar, greep haar beet en draaide mijzelf om. Ineens lag ik onderop. Dat vond zij wel geil, zo zei ze. Ze greep mijn lul beet en trok mijn voorhuid naar achteren en liet haar mooie kutje over mijn lul zakken. Wat een strakke doos zeg! Ze begon al rijdend mijn pik te melken. Ze kneedde mijn staaf zo goed, ik voelde dat ik wel snel een orgasme zou krijgen en dus liet ik haar rustiger rijden. Maar dat deed ze niet lang, omdat ze zelf ook voelde dat ze klaar ging komen. Ze speelde met zichzelf en kwam schokkend en hijgend op mijn pik klaar. Vlak nadat ze klaar ging komen voelde ik dat ik ook kwam. Ik kon niet anders en ik spoot haar kutje helemaal vol. En ze vond het nog goed ook, werd helemaal niet boos of niets! Ze bleef rijden terwijl ik spoot, waardoor het klaarkomen veel intenser was. Daarna steeg ze van mij af en speelde wat met mijn natte en gevoelige pik. We hebben daar een tijdje gelegen en gaven elkaar telefoonnummers en ik vertelde waar ik verbleef. En eigenlijk zijn we sinds die tijd gewoon een stel geworden. Toch gek hoe dat soort dingen kunnen ontstaan, maar wel mooi!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top