Skip to content

Momenteel actief

Met mijn zoon en zijn vriend kamperen 3.
4.56/5 (34)

In de vorige aflevering vertelde ik dat Mia de moeder van Anton bij mij op bezoek kwam en we al snel seks met elkaar hadden. Later kwamen we met z’n vieren bij elkaar en liet Mia zich uitkleden door mijn zoon Zander en mocht hij haar ook met zijn vingers en zijn lul neuken. Ik kleedde haar Anton uit en hij neukte mij met zijn vingers en zijn lul. De jongens gingen hun eigen weg en Mia en ik kwamen regelmatig bij elkaar een verwenden elkaar steeds.

Op een zaterdagavond dat Mia weer bij me was ,we net gegeten hadden en op de bank zaten werd er gebeld. Ik verwachtte niemand en zat ook op niemand te wachten. Ik keek door de judas en deed toch open. Er stond een jong meisje voor de deur van een jaar of 18 met een gezicht of ze elk ogenblik in huilen kon uitbarsten. Ik vroeg wat ze kwam doen want ze had geen collectebus bij haar. Ze vertelde dat ze Mieke was en het vriendinnetje van Zander, maar dat Zander het had uitgemaakt. Of ik niet een goed woordje bij Zander kon doen want ze hield zo veel van hem. Ik had medelijden met haar en nam haar mee naar binnen en zette haar op de bank naast Mia en ging ook naast haar zitten. Ze begon onbedaarlijk te huilen en Mia drukte haar tegen zich aan en Mieke drukte zich tegen Mia aan. We streelden haar allebei over haar rug en ik pakte een zakdoek en droogde haar tranen. Mia legde een hand onder haar kin en draaide het hoofd van het meisje naar zich toe en gaf haar een zoen op het haar wang en zelfs op haar mond. Ik draaide haar naar mij toe en gaf haar ook een zoen op haar mond. Haar hoofd ging zo heen en weer en elke keer zoenden we haar op de mond die zij gewillig opende en ik haar tong aanraakte.

Terwijl ik Mieke zoende streek Mia over haar wang en legde haar hand op de schouder van Mieke en ging zelfs lager en lag even later lag die op de rechterborst van het meisje. Ik verwachtte dat Mieke de hand weg zou duwen maar ze reageerde niet en bleef met mij zoenen. Mia werd overmoedig en begon de borst zachtjes te kneden door de trui en waarschijnlijk de bh van het meisje. Ik speelde het spel mee en schoof haar trui iets omhoog en legde mijn hand op haar blote lijf en schoof die langzaam omhoog totdat ik haar bh voelde. Ik pakte haar trui en trok die omhoog en omdat Mieke zelf haar armen omhoog hield wist ik dat ik goed zat. We zagen nu haar witte bh en dat ze toch wel voor een meisje van haar leeftijd al flinke borsten had. We streelden haar blote huid onder en boven haar bh en Mia maakte de sluiting van haar bh los en ik schoof haar bh naar beneden en zagen we haar borsten met een roze knopje als tepel. Echt heerlijke borsten van een jong meisje. Mia en ik voelde en streelde ieder een borst en raakten haar tepels aan.

Eerst nu durfde ik haar te vragen of ze het fijn vond en ze gaf me een zoen op mijn mond. Mia pakte haar handen en trok haar op en zette haar voor ons neer. Ik maakte de sluiting van haar rokje los en trok die omlaag en een klein wit broekje kwam te voorschijn. Wij streelden haar benen en ik durfde zelfs met mijn hand over haar kutje te gaan. Mia pakte en kneedde de billen van het meisje en likten haar tepels en probeerden er aan te zuigen. Ik draaide haar om en voelde en pakte ook haar lekkere billen en begon langzaam haar broekje te stropen. Ze was nu helemaal naakt en we pakten en zoenden haar billen. Mia schoof haar benen iets uit elkaar en voelde haar kutje en trok haar billen en schaamlippen uit elkaar en raakte haar klitje aan. Ik voelde ook haar kutje en klitje en met mijn duim ging ik over haar kontgaatje heen.

We namen haar mee naar mijn slaapkamer en legden haar languit op bed en Mia ging naast haar liggen en ik spreidde haar benen en ging er tussen liggen en bekeek haar kutje van dichtbij. Mia maakte haar blouse open en schoof haar bh over haar borst omlaag en bood haar borst aan het meisje aan, die prompt de tepel in haar mond nam en begon te zuigen. Ik opende haar kutje en ging met mijn duim over haar klitje en even later stak ik voorzichtig een vinger in haar kutje dat al vochtig was. Ik ging steeds dieper en begon haar te neuken, voorzichtig en heel langzaam. Mieke begon te kreunen en duwde haar bekken omhoog en naar beneden om mijn vinger nog dieper in haar kutje te voelen. Ik begon haar harder en sneller te neuken en plotseling begon ze te schreeuwen en haar lichaam schokte en kronkelde. Mia had moeite haar in bedwang te houden. Ik trok me uit haar terug en we lieten haar tot rust komen terwijl we haar bleven strelen.

Toen ze weer wat was bijgekomen vertelde ze het heel fijn gevonden had dat we haar zo verwend hadden maar ze toch liever door Zander uitgekleed en geneukt werd. Ik bracht haar aan het verstand dat ik Zander niet kon dwingen om haar om te gaan, wat ze uiteindelijk wel begreep. Ik zocht haar kleren op in de woonkamer en hielp haar bij het aankleden. Ze ging weg en bij de buitendeur kregen we allebei een zoen van haar.

Ik dacht haar nooit meer terug te zien maar de zaterdag erop stond ze Mieke weer voor de deur terwijl Mia niet gekomen was. Ik nam haar in mijn armen en zoende haar eindeloos op haar mond en nam haar mee naar de woonkamer en zette haar naast me neer en hoopte dat ze zich weer aan mij zou geven. We bleven zoenen en opeens legde Mieke haar hand op mijn blouse en voelde mijn borsten. Ik liet haar begaan en was benieuwd wat ze van plan was. Dat merkte ik meteen toen ze de knoopjes van mijn blouse los maakte en die uittrok. Ze liet er geen gras over groeien en maakte meteen de sluiting van mijn bh los en trok die weg en kon ze mijn blote borsten bekijken. Ze pakte ze beet en begon ze flink te kneden en trok zachtjes aan mijn tepels en ook likte ze mijn tepels en zoog er aan.

Ze trok mij van de bank en ik stond voor haar en ze maakte de sluiting van mijn rok los en trok die omlaag viel zodat ze mijn zwarte broekje kon zien. Ze legde meteen een hand op mijn kut en ging er van beneden naar boven er steeds over heen. “Draai je maar om en buig maar voorover” zei en ze pakte mijn billen en kneedde die en begon mijn broekje langzaam om laag te trekken zodat ik nu helemaal naakt was. Ze trok mijn billen uit elkaar en bekeek en voelde mijn kut en pakte ook mijn borsten die nu ze hingen veel groter waren. Zo naakt voor een jong meisje te staan vond ik vernederend en toch wond het mij op en hoopte dat ik haar ook mocht uitkleden en mee mocht nemen naar mijn slaapkamer. Ze ging staan en zij nam haar mij mee naar mijn slaapkamer en Mieke kleedde zich uit en ik zag weer haar borsten en kutje. Ik legde me verwachtingsvol op bed en spreidde benen. Ze knielde tussen mijn benen en boog zich over me heen en zoende me eerst op de mond en likte mijn tepels terwijl haar hand mijn kut voelde. Ze ging wat omlaag en bekeek mijn kut van dichtbij en opende die en ging met haar duim over mijn klit heen.

Ze bleef zo doorgaan totdat ze een vinger in mijn kut duwde en me begon te neuken met nog een vinger erbij net zolang tot dat ik niet langer hield en kronkelend klaar kwam. Maar ze gaf me geen rust en bleef me neuken tot ze uitgeput op me ging liggen en we samen tot rust kwamen. We bleven zo lang liggen en na een tijdje stond ze op en kleedde zich aan en beloofde de volgende zaterdag weer te komen. Die zaterdag kleedden we elkaar uit en ik liet haar de voorbindlul zien die ik gekocht had en zei dat zij mij eerst mocht neuken met dat ding. Ik hielp haar met het aanbrengen van dat geval en knielde op de grond en boog voorover. Ik moest haar eerst pijpen en daarna duwde ze de lul in mijn kut en pakte mijn heupen stevig vast en neukte me alsof ze een jongen was. Mijn borsten zwiepten heen en weer en ik genoot er van door een jong meisje op zijn hondjes genomen te worden. We verwisselden van rol en nadat ze mij gepijpt had schoof ik mijn ‘lul’ in haar kutje en neukte haar diep en met harde stoten. Opeens ging de deur van kamer open en stond Zander in de opening. Ik trok mij haastig uit Mieke terug en schaamde me dood. “Liggen blijven jij” schreeuwde hij tegen Mieke en trok zijn broek en onderbroek omlaag en knielde achter een angstig kijkende Mieke en duwde zijn lul in haar kutje. Hij neukte haar ongenadig en spoot haar vol met zijn zaad en duwde Mieke van hem af en schreeuwde naar haar: “Wegwezen jij. Als ik jou nog een keer hier zie, ben je nog niet jarig”. Mieke pakte haar kleren en vluchtte naar de hal en even later hoorde ik de voordeur dichtslaan.

Ik zal het hier maar bij laten. Wat ik van Zander te horen kreeg is echt niet voor publicatie geschikt.

Mia belde me twee weken later dat Mieke gisteren bij haar geweest was. In geuren en kleuren vertelde ze wat ze allemaal met Mieke gedaan had en Mieke met haar. Ik werd er jaloers van.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top