Skip to content

Momenteel actief

Ik val op iets jongere meiden
4/5 (2)

Meisjes die ik leuk vind zijn erg schaars. Ik ben 21 jaar oud en ik val op meiden van mijn eigen leeftijd, maar liever iets jonger, 18 of 19 jaar. Waarom? Geen flauw idee, maar dat is nou eenmaal zo. Onlangs is er een meisje van die leeftijd in de buurt komen wonen. Ze is al zelfstandig en heeft zelfs een eigenhuis weten te kopen, iets wat in deze tijden en al helemaal op die leeftijd best wel knap is. En uniek. Dus ja, dat trok mij wel aan. Ik ben er naartoe gegaan en heb mij voorgesteld. Ik moet zeggen, ik ben haar naam compleet vergeten, maar niet hoe ze eruit ziet. Van die lekkere volle billen, heerlijk maar niet enorm en wel heel erg strak. Tieten die perfect zijn, die zo fijn maar net niet helemaal in je handen zouden passen, je kent het type wel. En een koppie erop, dat is echt waanzinnig om te zien. Maar goed, ik raakte wat met haar in gesprek en ineens bedacht ik mij, zo tussen het praten door, dat ik haar huis heel goed vanuit mijn slaapkamerraam kan bekijken, zonder dat zij mij zou zien. Het valt niet op als ik vanuit dat punt naar haar kijken, behalve als je toevallig mijn kant opkijkt en echt even goed loert. Dan weet je gewoon dat ik naar je kijk. Op een middag ben ik maar eens gaan gluren met mijn dure zoom camera. Ik filmde maar meteen, je weet nooit wat je ziet. Opeens staat zij daar in haar slaapkamer, in haar bh en in een onderbroekje.

Wat een genot om te zien en ik voelde mijn pik hard worden toen ik zag dat ze al die kleren ook nog eens uit ging trekken. Ineens keek ze mijn kant op en ik zag dat ze aan het gluren was! Sterker nog, ze pakte een eigen camera en al spelend met haar kutje keek ze mij aan! Ze zag mij staan en zwaaide, greep haar tieten en deed een lonkend gebaar. Ik legde mijn camera weg, deed mijn broek aan, want ik was al aan het rukken, deed de camera weer oppakken en rende naar haar huis toe. Ze liet mij binnen en drukte mij tegen de muur en begon met haar tienerlichaam tegen mij aan te rijden. Ze haalde mijn lul eruit, deed net of ze hem aan ging raken en liep toen naar haar slaapkamer. Ik rende er meteen achteraan. Ik zag haar al op het bed liggen en klom er meteen bij op. Ze spreidde haar benen. “Neuk me, verder niets”. Ik liet mij dat geen twee keer zeggen en ik klom op haar, drukte mijn lul naar binnen en begon als een puber te pompen. Haar natte poesje maakte mijn pik enorm nat en ik zag haar tieten schudden en haar blik op genot staan. Ik kon het niet helpen, ik wilde haar wel een uur of langer vol gaan proppen maar ik hield het niet meer. En dus trok ik mijn pik uit haar en spoot mijn lading over haar buik heen. Ze moest lachen. “Dat is snel, maar ik snap het wel hoor, volgende keer langer, zonder al die spanning.”

Ze had gelijk, want ik had ook nog willen filmen, is er ook allemaal niet van gekomen. Inmiddels wel hoor, maar dat is weer een verhaal voor een andere keer haha.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Beter Dan Tinder Animatie

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top