Skip to content

Momenteel actief

Bespied na het zwemmen 1
4.18/5 (11)

Van zwemmen raak ik altijd een beetje opgewonden. In een bikini ben je toch half naakt en iedereen kan al je vormen zien. Bij jongens kun je ook alles goed zien zitten. Het water dat met elke beweging mijn hele lichaam streelt, overal. Soms wordt het zo erg dat ik stiekem onder water met mijn tepels speel. Door de badstof heen streel ik ze met mijn vingers, knijp er zachtjes in, trek er met korte rukjes aan, tot de tinteling tussen mijn benen te veel wordt en ik weer even moet bewegen om alle elektriciteit kwijt te raken.

Tijdens de lock down heb ik ook in open water gezwommen, dat beviel best goed. Het enige is dat ik me na afloop erg vies voel en je je eerst deels moet aankleden om dan naar huis te fietsen en dan pas kan je douchen. Noem me een luxepoes, maar ik vind dat gedoe. Toen ik dat vertelde op een borrel van mijn studievereniging (het gesprek ging over wat we zouden willen overnemen van Arie Boomsma, dus had ik het over zijn sportschooldiscipline) zei Julia, één van de meisjes met wie ik in het jaar zit, dat haar huis aan het water staat, dus dat ik altijd daar even kan zwemmen en dan daarna douchen. Ze woont nog bij haar vader, omdat kamers onbetaalbaar zijn (ik werk me ook scheel om mijn salaris en fooi aan het einde van de maand in één keer door te schuiven naar de huurbaas) met een broer die in het laatste jaar van de middelbare school zit. Ze wilde ook wel een keer mee het water in. Ik woon nog niet zo lang in de stad waar ik studeer en heb nog niet zoveel nieuwe vrienden, dus zei ik natuurlijk meteen ja. De eerstvolgende zondag spraken we af om aan het einde van de middag samen in het water te duiken.

Het is misschien niet zo netjes om je eigen lichaam te vergelijken met dat van een ander, maar terwijl Julia en ik op zondag over de kant naar het water liepen, gluurde ik toch hoe alles bij haar zat. Ik had tijdens lessen en op de borrel wel gezien dat ze een goed lichaam had, maar half naakt is het toch anders. Ze had vrij stevige borsten, iets kleiner dan de mijne (ik denk cup C) en iets kleinere billen waar haar bikinibroekje tijdens het lopen een beetje tussen kroop. Op haar schouders had ze allemaal kleine sproetjes. Terwijl ik met mijn ogen over haar rug, billen en benen gleed draaide ze zich opeens en begon ze te praten over haar broer, dat hij de hele dag zat te doen behalve een beetje gamen op de zolder die zijn kamer was en dat ze zo ongelukkig werd als ze dat zag omdat hij al een keer was blijven zitten. Ze had hem nog gevraagd om mee te gaan zwemmen, maar blijkbaar kreeg zelfs het idee van een jonge onbekende studente in bikini hem niet achter zijn computer weg. Haar ogen gleden tijdens het vertellen over mijn borsten, buik en benen, dus ik denk dat ze het ook deels vertelde om mij te kunnen bekijken. Ik had het ook niet erg gevonden om ze in hun zwembroek te zien. Maar je kunt helaas niet alles hebben.

Tijdens het zwemmen raakte ik weer een beetje opgewonden. Deze keer was het lastiger om er iets mee te doen omdat Julia steeds met me bleef praten en ik bang was dat ze iets zou horen aan mijn stem als ik even mezelf aanraakte, nog los van dat ze zou door hebben dat ik een slag miste. We bleven ongeveer driekwartier in het water, lang genoeg om zo erg afgekoeld te zijn dat het niet raar was dat ik stijve tepels had. Julia had die ook. En ik vond het weer jammer dat haar broer ons niet kon zien, dat hij mij niet kon zien.

Toen we bij haar thuis kwamen kregen we een behoorlijk enthousiaste begroeting van haar vader, en een verveelde schreeuw van iemand die zei dat hij Daan heette. ‘M’n broer,’ verzuchtte Julia. In de badkamer liet ze zien hoe alles werkte en waar alles stond, en daarna ging ze naar de keuken om met haar vader het eten voor te bereiden. Nadat ik de deur op slot had gedaan keek ik om me heen. Het was een mooi afgewerkte badkamer in de hoek, met veel grijs steen en glas, een kast met dikke handdoeken en grote spiegels waarin ik mezelf in mijn bikini kon zin. Recht tegenover de douche met glazen douchedeur stond een klein klokje, waarschijnlijk als subtiele reminder aan alle bewoners dat warm water niet gratis was en kort douchen werd gewaardeerd. Althans, dat dacht ik toen. Ik stroopte mijn broekje over mijn billen en benen, liet het topje van mijn armen glijden zodat mijn tepels me via de spiegels begroeten. De bikini gooide ik in een hoek. Ik bekeek mezelf even in de spiegel, inspecteerde mijn borsten door ze een voor een stukje omhoog te duwen en weer te laten zakken en draaide wat met mijn billen om te kijken wat de ideale hoek was voor mijn kont. Het zwemmen van de afgelopen maanden, had me wat magerder gemaakt, maar daardoor kwam al mijn vormen ook beter uit. Het is misschien een beetje ijdel, maar op die manier naar mezelf kijken en mezelf aanraken maakt me geil. Ik denk dat ik het gewoon leuk vind te bedenken hoe iemand anders naar me kijkt, waar hij dan naar kijkt en dat ik dan heel even mezelf en een gluurder tegelijk kan zijn. Daarna dook ik onder de douche.

Terwijl ik me uitgebreid inzeepte onder de douche twijfelde ik of ik het kon maken om even te masturberen. Ik was geil genoeg om het in korte tijd te kunnen. Tegelijkertijd is het de badkamer van iemand anders. En dat klokje liet er geen misverstand over bestaan: hoe eerder klaar hoe beter. Nadat ik de shampoo op mijn hoofd had in gemasseerd en de rest van mijn lijf had ingezeept keek ik hoe laat het was. Er waren pas vijf minuten verstreken en ik had erg veel zin om klaar te komen. Heel praktisch gezien zag ik er ook erg tegenop om hierna nog een halve avond nat en opgewonden te moeten socializen met Julia, haar vader en broer. Dus besloot ik er toch voor te gaan. Ik draaide rondjes over mijn tepelhoven, kneep zachtjes in mijn tepels, trok er aan en masseerde mijn borsten. Ik zakte met één hand naar beneden. Eerst streelde ik mijn buitenste lippen, daarna wreef ik voorzichtig heen en weer over mijn clitoris, terwijl ik één borst bleef masseren en strelen. Met gesloten ogen en mijn mond een beetje open stond ik daar onder het stromende water. Ik bedacht opnieuw hoe het zou zijn als iemand zou gluren. Na een poosje vond ik dat ik haast moest maken, dus gleed ik met mijn andere hand tussen mijn billen en drukte één vinger bij mijn kontje naar binnen. Dat is, zelfs als ik het bij mezelf doe, een heel gevoelige plek en ik ben altijd een beetje overvallen door het genot wat ik dan voel, dus een zachte kreun echode door de badkamer. Daarna duurde het niet lang of ik begon ik hoog tempo korte hijgjes uit te stoten en ik verloor mezelf even. Ik spoelde alle zeep van mijn lijf en zag op het klokje dat er maar elf minuten waren verstreken. Niks ergs dus en wel lekker. Daarna draaide ik de kraan dicht, opende de glazen deur. Ik trok een handdoek van het rek, maar daarmee viel ook het klokje op de grond. Het was uit elkaar gevallen en naast een accu en wat andere onderdelen zag ik ook iets wat leek op een camera en een SD-kaart.

Ik werd misselijk van de schrik, alsof ik koorts had, wie had dit gedaan? Wie wisten hiervan? En wat moest ik hiermee? Ik besloot het klokje zo goed en zo kwaad als het ging weer in elkaar te zetten, het zag er uiteindelijk weer uit alsof er niks mee was gebeurd, maar de SD-kaart hield ik. Niet alleen om mezelf terug te zien, wat ik best een spannende gedachte vond, maar vooral omdat ik hoopte dat degene die dit had neergezet ook te zien zou zijn, omdat ik goed kwaad op die persoon was en misschien, dacht ik, moet ik gewoon naar de politie gaan.

Tijdens het eten was ik de hele tijd met die vragen bezig. Daardoor was ik er ook niet helemaal bij en ik at ook niet zo veel. Zou Julia dit doen? Maar als zij mij naakt had willen zien, dan had ze dat toch op tien andere en veel makkelijkere manieren kunnen bewerkstelligen? Misschien was het haar vader, die probeerde de hele avond al tussen de knoopjes van mijn blouse door te kijken naar mijn borsten en schonk me steeds veel wijn bij. Ergens kon ik het me wel voorstellen, een man alleen, die misschien nog een keer een jong lichaam wilde zien, dan zijn dit soort momenten misschien een buitenkans. Julia’s vader liet zuchtend zijn zoon weer terug gaan naar hun computer, terwijl hij vertelde over de reizen die hij had gemaakt tijdens zijn studie. Zou ik het om durven hem confronteren? Opeens te zeggen: en keek u ook stiekem naar meisjes tijdens het douchen toen u studeerde? Hem rood zien worden, misschien even verzitten en met een hand zijn groeiende pik goed leggen. Misschien zou ik hem zelfs chanteren met de SD-kaart die in mijn broekzak in mijn bovenbeen prikte. ‘Als je straks een trui wil lenen van Julia, dan kan dat natuurlijk.’, zei hij opeens. Ik bedankte, maar zei dat ik zelf nog een vest bij me had. Was dit zijn manier om te laten weten dat hij doorhad dat ik geen BH droeg onder deze blouse? ‘Niet dat je weg moet, hoor, als je wil kan je ook blijven slapen. Er is plek zat.’ Heel even had ik de fantasie dat hij zich in de deuropening stond af te trekken terwijl ik sliep. Zijn lichaam voorovergebogen om zijn pik heen, zijn buikspieren aangespannen, zijn vuist driftig rukkend over zijn eikel tot hij over de vloer zou spuiten, ver, zo ver, tot vlak bij mijn blootliggende billen die als een heuveltje uit de dekens zouden steken. Dat kon natuurlijk niet, want ik wilde die SD-kaart bekijken zodat ik wist wat hij nog meer had gefilmd, maar toch. Ik zag voor me hij bij het opvegen heel even een hand precies daar zou leggen waar…
‘Pap,’, knalde Julia door mijn fantasie heen. ‘kun je trouwens tegen Daan zeggen dat die wekker echt onzin is? Ik word er chagrijnig van en ga er alleen maar langer van douchen.’ ‘Sure.’, zei haar vader. En ik wist niet hoe snel ik naar huis moest. Zou het Daan zijn geweest?

Ik vond het vreemd om naar mezelf te kijken. Thuis was ik meteen naar mijn kamer gegaan, ondanks dat mijn huisgenoten niet thuis waren had ik de deur op slot gedraaid. Terwijl ik op bed zat, deed ik de SD kaart in mijn laptop. Ik zocht door de bestanden die er op stonden. Het merendeel was zwart, omdat het donker was. Toen kwam ik opeens mezelf tegen. Ik zag mezelf zoals anderen me zien, niet zoals wanneer ik in de spiegel kijk en me bewust ben van mijn eigen blik, niet zoals ik denk dat ik er uit zie als iemand anders me ziet, maar hoe ik echt ben. Dat voelde kwetsbaar, maar tegelijkertijd had ik het idee dat ik naar iemand anders keek. Een jonge vrouw die mompelend en onhandig haar bikini uit deed, zichzelf inspecteerde, zichzelf complimenteerde met haar borsten en billen. Een lichaam dat ik zelf nog nooit zo ontspannen had gezien. Toen ik zag hoe ik mezelf inzeepte, het schuim en water over mijn borsten gleed, hoe ik mijn billen een beetje uit elkaar trok, hoe mijn borsten steeds met elke beweging van mijn armen een beetje meetrokken begon ik weer opgewonden te raken. Ik zag hoe ik mijn ogen sloot en achter mijn laptop werd ik opnieuw nat. Ondanks dat ik vind dat niemand stiekem ergens een camera mag neerzetten, vond ik het idee ook geil en was ik ook dankbaar dat ik mezelf zo mocht zien. Ik zag ik hoe mijn hand tussen mijn billen verdween, hoe sterk ik daarop reageerde. Mijn buik begon te schokken, mijn mond begon te trekken, hoe ik een beetje door mijn knieën zakte klaarkwam en daarna nog even bleef staan om bij te komen. Terwijl de Eva op het filmpje zich begon af te drogen, trok ik de la naast mijn bed open en pakte mijn speeltje om mezelf een tweede orgasme te bezorgen. Deze keer kon ik zoveel geluid maakte als ik lekker vond.

Het was inderdaad Daan die me had geprobeerd te filmen. Op een van de andere bestanden zag ik hem alles klaarzetten en richten, met trillende handjes en een rood hoofd. Ik kreeg bijna met hem te doen, zoveel gedoe voor een paar minuten een blote meid. Maar ik was ook goed kwaad op hem. Dus de volgende dag ging ik niet naar school, maar richting het huis van Julia in de hoop dat ik Daan daar zou treffen. Toen hij de deur open deed werd hij meteen rood. Zonder af te wachten of hij me zou uitnodigen liep ik naar binnen.
‘Julia is er niet.’, zei hij.
‘Ik heb je SD-kaart, viespeuk.’, antwoordde ik.
‘Niet zo hard, mijn vader is thuis.’
‘Dus?’
‘Alsjeblieft.’
Zijn vader riep door het huis wie er aan de deur was. Daan riep dat ik het was en verzon dat ik een probleem had met mijn laptop en dat hij gister had toegezegd daar naar te kijken. Hij keek me smekend aan. Na een stilte waarbij hij zijn adem inhield riep ik dat ik het inderdaad was en dat ik ‘zo onhandig was met computers’. Daan nam me mee naar zijn kamer. En terwijl hij mij voor ging de trap op, helemaal naar de zolder, vroeg ik me de hele tijd af wat ik hier nou weer me moest.

‘Vertel het alsjeblieft niet door, ik zal het nooit meer doen. Ik doe alles om het goed te maken.’ Ik keek eens goed naar Daan. Het was een beetje een slungelige jongen, hij had mooie armen van het tennissen. Het zweet druppelde door zijn kortgeknipte haren over zijn kaak waar een heel licht begin van een baardje te zien was. Op dit soort momenten moet je natuurlijk eigenlijk gewoon echt naar de politie gaan en iemand aangeven, maar krijg je toch medelijden met iemand. Ik kreeg dat in elk geval wel. ‘Ik zal het niet vertellen, maar dan moet je vanaf nu wel doen wat ik zeg.’, antwoordde ik. Daan ging zenuwachtig en haastig akkoord. Zo haastig dat ik niet de indruk had dat hij geluisterd had. Als ik hem had gezegd dat ik honderdduizend euro wilde en zijn rechterhand afgehakt in een zakje had hij er ook mee ingestemd.
‘Jij hebt geprobeerd om mij te begluren. Nu ga ik jou naakt zien. Kleed je eerst maar eens uit.’ Daan keek me verbaasd aan. ‘Kleed je uit.’, herhaalde ik. ‘Nu, hier, helemaal. Je zou toch vanaf nu doen wat ik zeg.’ Hij aarzelde, maar begon uit eindelijk aan zijn shirt te trekken, zijn veters los te maken, en aan zijn riem te trekken. Zijn licht gespierde nauwelijks behaarde buik, borst en schouders kwamen tevoorschijn. Terwijl hij zijn broek liet zakken zag ik al de contouren van zijn pik, die een beetje stijf wat verder naar voren hing. Ik merkte dat mijn mond droog werd. Mijn wangen voelden warm en ik kon het bloed voelen stromen tussen mijn benen naar mijn clitoris. Mijn hand was een beetje trillerig, maar ik wilde het niet laten zien aan Daan, dus kruiste ik mijn armen over mijn borsten. Ik voelde mijn tepels prikken in mijn onderarmen. ‘Helemaal.’, zei ik. ‘Helemaal uitkleden. Nu.’, terwijl ik het zei zag ik zijn pik nog wat stijver worden. Daan trok het elastiek van zijn boxer naar voren en maakte één beweging naar beneden. Onder een dun wolkje donkerblond kroeshaar hing zijn half stijve pik en ballen tussen zijn benen. Hij was helemaal naakt en ik nog volledig aangekleed. Terwijl ik zijn lichaam bekeek, groeide zijn lid door. Ik keek Daan aan, zijn hoofd was rood verhit.

‘Het spijt me echt,’ zei hij. ‘Zijn we nu oké?’
‘Waarom word je dan hard?’, vroeg ik hem. ‘Volgens mij heb je er helemaal geen spijt van. Volgens mij is dit eigenlijk een beloning voor je.’
‘Het spijt me. Ik vind het inderdaad ook leuk dat je naar me kijkt. Maar ik heb ook spijt.’
Ik gebaarde dat hij naar me toe moest komen. Met een paar grote stappen bewoog hij dichterbij. Zijn ballen sloegen heen en weer tegen zijn benen, zijn pik prikte in zijn onderbuik. Daarna zei ik dat hij zich een kwartslag moest draaien, zodat hij met zijn zijkant bij mij stond. En ik weet niet wat me bezielde, maar ik sloeg hem op zijn billen. Eerst zacht, maar steeds wat harder. Soms streelde ik even over de ruwe licht behaarde huid waaronder zijn harde spieren zaten om er daarna weer een harde tik te geven. Daan begon te hijgen en zijn pik bleef maar groeien. Er kwam voorvocht uit zijn eikel die begon te glanzen. Een druppel viel van de diep donkerpaarse kop naar de vloer. Ik probeerde alles zo goed mogelijk te onthouden. Zijn lichtgespierde lichaam dat zich steeds aanspande, de vorm van zijn pik, hoe zijn ballen in zijn zak hingen, vol met het zaad dat er niet uit mocht. De geur van zijn lichaam en de warmte die er vanaf straalde, die de zolderkamer in dreef tot aan zijn boxer die verderop op de grond lag. Het zweet dat over zijn slapen via zijn borstkas en rug naar beneden parelde. Hier zou ik later heerlijk mee kunnen masturberen, maar niet nu, al had ik het zo gekund. Als hij me nu had aangeraakt, was ik waarschijnlijk heerlijk klaargekomen. Maar hij deed niks, hij onderging alles gedwee, hijgend met een schokkende pik. Tot ik er genoeg van had.

‘Kleed je maar weer aan,’ zei ik.
‘Wil je niet… meer?’, probeerde hij.
‘Nee, anders is het geen straf meer.’
‘Als je het niet erg vindt wacht ik even tot je weggaat en dan trek ik me even af.’, zei hij.
‘Ja, dat vind ik erg.’, zei ik. ‘Dat mag niet. Je straf is nog niet voorbij. Je mag je een week lang niet aftrekken. Of anders…’
‘En zijn we dan daarna oké?’
‘Misschien. Misschien ook niet.’

Dit was deel 1 van mijn eerste verhaal, dus tips en complimentjes zijn heel welkom. Ik vond het heel spannend om te schrijven, ook omdat het gebaseerd is op waargebeurde feiten. Als je feedback hebt mag je die ook mailen aan evamber2003@gmail.com. Hopelijk vonden jullie het leuk! Liefss!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top