Skip to content

Momenteel actief

Gratis sex chatten op redlips!
4/5 (4)

Afgelopen donderdag had ik om 20u mijn 3e Gratis sexchat op de redlips chat!. Ik denk graag aan jullie; mijn bezoekers en lezers van m’n sexverhalen, dat ik het leuk vind om jullie direct te spreken. Ik had ’s middags al aangekondigd dat ik ’s avonds een chat zou houden op deze site. Dat je gerust je buurman, neef of vriend mee kon nemen, zodat het op een gezellige drukte zou worden. Het liep lekker door, in het begin waren er 2 jongens die even bleven om daarna wat trouwe bezoeksters te ontvangen in de chat. Jawel je leest het goed! Ik vind het super dat er steeds meer vrouwen met sex bezig zijn en alle dingen daar omheen en dus ook naar een chat komen. Het was heel gezellig en we hebben natuurlijk ook alle typische ‘meiden dingen’ besproken. We spraken heel open over porno en porna, lesbische sex, spuitend klaarkomen, flirten en nog veel meer. Misschien toch jammer dat er geen mannen kwamen? Jullie konden vast heel wat leren en horen over hoe ‘wij vrouwen’ bepaalde dingen willen, of juist niet. Het maakte wat in me los. Ik begon er oprecht opgewonden van te worden en sloot na 2,5uur af met een voldaan gevoel en ging aan het werk. Ik logde in op de webcam chat en het stroomde lekker door met prachtige mannen met genoeg fantasie. Op m’n bureau stonden al een aantal uur wat kaarsjes te branden. Er zat genoeg vloeibaar kaarsvet in en ik roerde er met m’n vinger doorheen. ‘’Hier kon ik wel wat mee!’’ was m’n eerste gedachten. Ik vroeg aan de jongen in m’n chatvenstertje wat hij van kaarsenvet vond. Hij werd meteen enthousiast en toen wist ik dat ’t goed zat. Ik liet hem via de webcam zien dat ik 3 kaarsjes had branden. Hij vroeg of ik voorzicht wat over m’n borsten wilde druppelen. “Ja spannend! Maar eerst pak ik een klein handdoekje” en legde dat op m’n bureau.

Let start the game! Ik zette de muziek wat harder, stond op en richtte de webcam goed zodat hij volledig zicht had op het glaasje met ’t druipende kaarsvet op mij. Het kwam heet op m’n huid maar duurde maar een paar seconden en dan werd het kouder en hard. Die paar seconden, het was lekker! “Wow je bent kinky” liet mister mooiboy weten. Kinky of niet, kaarsvet ga ik vaker gebruiken. Ik pakte een ander kaarsje in glas en goot het langzaam over m’n andere kant heen. Terwijl ik omlaag keek en ’t op m’n huid voelde veranderen, blies ik waardoor ’t sneller ging. Ik streelde m’n borsten, drukte ze tegen elkaar aan, masseerde ze en krabde met m’n lange nagels de opgedroogde dingetjes eraf. Ik vroeg aan hem of hij ook in was voor een beetje kaarsenvet op z’n lijf. Hij liet weten dat ie dat wel spannend vond en ging staan. De handdoek legde ik over m’n toetsenbord en zette m’n geluid aan zodat we met elkaar konden praten. Langzaam goot ik alles over hem heen. De paarse druppels gleden over z’n mooie borst en z’n blokjesbuik. Hij wreef met z’n vlakke handen over z’n lijf en volgde z’n handen met z’n mooie ogen. Ik voelde de kriebels in m’n buik terwijl ik naar ‘m keek. Wat zou ’t toch geil zijn als we onze lijven tegen elkaar konden houden met ’t kaarsvet er nog tussen. Of de rest nog warm laten worden zodat ik het weer over ‘m heen kon gieten en andersom. Hij vroeg of ik een speeltje had; een vibrator of een dildo. Máár; het mocht niet groter zijn dan zijn pik. Ik vroeg om vergelijkingsmateriaal en hij trok z’n boxer uit. Kijk, daar kan ik natuurlijk wat mee! Nou heb ik onwijs veel speeltjes; ik gok een stuk of 30 maar hij wilde ze toch allemaal even zien, ook al waren ze groter. Hij liet weten dat ie zo’n 17cm had dus ik pakte een vibrator van 15cm die eruit zag als een levens echte lul. In huidskleur met een mooie eikel en wat aderen. Daarbij trilt ie op diverse standen. Match made in heaven!

‘’Wil je ‘m pijpen zoals je altijd doet?” vroeg die. Ik boog wat voorover zodat hij zicht had op m’n borsten en hield de vibrator naast de webcam voor een heus ‘’in je broek’’ effect. Met m’n tong ging ik in één beweging van ’t einde over de schacht naar de eikel, sloot m’n lippen er omheen om wat lichtjes te zuigen. Ik swaffelde de vibrator tegen m’n volle lippen en keek recht in de webcam. Bij een goede pijpbeurt horen ook handen, ik maakte m’n vingers nat en trok de vibrator wat af om vervolgens ‘m in m’n mond te nemen en te pijpen. Ik liet ‘m langzaam uit m’n mond glijden en vroeg of die ’t lekker vond. Eigenlijk was ’t een retorische vraag want hij was zichzelf aan ’t trekken. Maar toch wilde ik ’t van hem horen. Het antwoord was een volle ja met een geile ondeugende blik. Ik zette een stap naar achter en zette m’n been op de bureaustoel, schoof m’n slipje opzij en duwde zonder moeite de vibrator in m’n nat en geil kutje. ‘Dit is wat ik met je wil doen!’ zei ik en na een paar keer mezelf te neuken haalde ik ‘m eruit en likte en zoog ik ‘m helemaal schoon. Heerlijk om mezelf te proeven! Hij wilde klaarkomen en vroeg of ik zaad slik; ja hoor. Ben er dol op. Met m’n gezicht bij de cam, mond open en tong eruit keek ik met m’n groene zaadvragende ogen hem aan. Na een paar flinke rukken, een geil komend gezicht kwam die klaar. De klodders zaad schoten uit z’n pik en kwamen in m’n gezicht terecht. Ook kreeg ik er wat op m’n tong en toen die toch écht leeg was slikte ik alles door… Hij liet weten dat het geil was, gaf een handkus ‘’En tot de volgende keer!’’ en verliet de webcamchat. Ik keek op de klok en vond ’t mooi geweest. Met de vibrator in m’n hand liep ik de kamer uit en ging naar m’n slaapkamer, waar ik het mezelf nog even verwende. Toch jammer dat er geen zaad uit komt…

Liefs Nanda X

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top