Skip to content

Momenteel actief

Bedrijfsuitje 5
4.95/5 (20)

Nadat Hans mij weer heeft volgespoten met zijn vruchtbare zaad en ik nog weer ben klaar gekomen trekt hij zijn lul langzaam uit mijn kutje. Het maakt een lekker geil makend geluid en zijn lul glimt van ons vermengde geil. Hans kust mij teder en fluistert in mijn oor “Wat ben je een lekker ding, ik wil je elke dag wel neuken en je heerlijk verwennen”. Ik glimlach naar hem en fluister “Ik wil je alle dagen om je zowel te beminnen als je overal te voelen”. Hans kust mij op de mond en streelt nog vlug even over mijn borsten voor hij weer achter het roer gaat staan om weer terug te varen naar de haven.

Ik lig nog na te genieten op de rondzit als Anne bij mij komt zitten en glimlachend aan mij vraagt of ik genoten heb. Ik kan dit alleen maar bevestigen met een big smile op mijn gezicht. Anne wijst naar mijn kutje en zegt lachend “Is ook wel te zien, je staat nog helemaal open en het zaad loopt er nog uit. Dat moet nog wel worden schoongemaakt voor we terug zijn”. Ze kust mij vluchtig op mijn mond en zakt dan tussen mijn benen en begint het sperma weg te likken. Ze gaat daarbij lekker met haar tong diep in mijn gleuf om zoveel mogelijk sperma te consumeren. Mijn lichaam is alweer in de juiste stemming en ik kreun het uit van geil genot.

Over haar schouders zie ik een man aankomen die al een tijdje stond te kijken naar ons met zijn lul in zijn hand. Anne ziet hier niks van en kreunt het dan ook uit als hij in een machtige stoot zijn lul diep in haar kut steekt en haar hard begint te neuken. “Ooohhh oooohhh mmmm” is wat ze uitkreunt van genot en ze kust mij spontaan op mijn mond en onze tongen verstrengelen zich. Ze heeft inmiddels ook mijn kutje met haar vingers gevonden en met twee vingers bewerkt ze mijn klitje op een heerlijke manier. We zitten alle drie vol lust te genieten van elkaar en met de haven in zicht begint de man te grommen en spuit zijn zaad diep in Annes kutje. Anne komt hierdoor ook klaar en stoot haar vingers nog dieper in mijn kutje. Ik kan mij nu ook niet meer inhouden en een diepe “Mmmmm ooooo jaaaa” komt uit mijn keel.

Als we de haven zijn binnengelopen en we ons een beetje hebben gefatsoeneerd gaan we van boord en lopen met elkaar richting de club voor de avondafsluiting. Als we binnenkomen worden we ontvangen door de gastvrouw. Ook Hans wordt door haar met een omhelzing begroet en hij fluistert haar iets in het oor. Ze kijkt richting mij en Anne met een glimlach en praat dan weer met Hans. Hans komt onze richting oplopen en zegt dan tegen ons “Dames jullie staan vanavond ter beschikking van de gastvrouw en jullie volgen haar orders op! Ik hoop dat jullie dit gaan doen en hier zelf ook veel plezier aan beleven. Hans kust mij nog een keer en streelt zachtjes nog een keer over mijn wang en loopt dan verder de club in.

De gastvrouw komt nu naar ons toe gelopen en stelt zich voor als Gabriela. Zij geeft ons een knuffel en neemt ons mee naar haar kantoortje, waar ze vertelt wat er van ons wordt verwacht. Ze geeft ons de opdracht om eerst te douchen en ons daarna passend te kleden. Ze laat ons zien waar de douches zijn en waar we de kleding kunnen uitzoeken
Nadat we ons hebben gedoucht en ons hebben gekleed moeten we eerst nog dineren. Na het diner keuvelen we nog wat met elkaar tot Gabriela ons meeneemt naar een ruimte waar we moeten wachten en ons voor moeten stellen aan de gasten die gaan komen. We zitten hier met ongeveer 10 meiden in de leeftijd van begin 20 tot ongeveer 40 jaar.

De eerste mannen die binnenkomen kijken naar ons en geven dan te kennen aan Gabriela met wie ze een date willen. Anne krijgt een wat oudere man waar ze mee naar boven gaat. Dan komen er twee mannen binnen die qua leeftijd wel vader en zoon konden zijn want ze lijken wel erg veel op elkaar. Gabriela komt naar mij toe en laat mij weten dat de keuze van de mannen op mij is gevallen. Ze neemt mij mee en stelt mij voor aan de mannen. De oudere man vertelt dat ik een verjaardagscadeau ben voor zijn zoon die 18 is geworden en nog maagd is. Hij geeft mij de opdracht om hem vooral te laten genieten en hem van zijn verlegenheid af te helpen. “Komt helemaal goed” zeg ik met een grote glimlach en steek mijn hand uit naar de jongen en neem hem mee naar de kamer.

Daar aangekomen ga ik zitten op het bed en nodig hem uit om bij mij te komen zitten, wat hij schoorvoetend dan ook doet. Ik begin hem op zijn gemak te brengen en vraag hem hoe hij heet. “Carlos” fluistert hij zachtjes. “Dat is mooie naam hoor” reageer ik. Verder vraag ik hem of hij nog naar school gaat, waar hij een bevestigend antwoord op geeft. Ik vraag naar zijn hobby’s en wat hij verder mooi vindt om te ondernemen. Langzaam begint er een boeiend gesprek te ontstaan tussen ons tweeën en Carlos komt langzaam iets minder verlegen over. Ik stel hem voor om eerst in de jacuzzi samen te gaan en hij antwoord dat dit goed is.

Ik sta op van het bed en reik hem mijn hand. Ik trek hem overeind en geef zacht een kus op zijn mond en hoor hierbij een lichte zucht. Ook kus ik hem in zijn nek en fluister hem in zijn oor hoe lekker hij wel niet is. Nogmaals kus ik hem teder op zijn mond en een onwennige tongzoen van zijn kant is het gevolg. Ik voel een trilling door zijn lichaam gaan als ik zijn billen streel en hem vraag of ik hem mag uitkleden. Langzaam ontkleed ik hem en als ik zijn slip uittrek komt er een mooie pik tevoorschijn, met een grote eikel die al paars ziet van lust en dit is Carlos ook goed aan te zien in zijn ogen. Ik geef Carlos de opdracht om mij nu uit te kleden, wat hij dan ook doet. Als hij bij mijn bh aankomt moet ik hem helpen om de sluiting open te maken. Elkaar zachtjes kussend belanden we in het bubbelbad

Intussen ben ik toch ook wel opgewonden wat ook goed zichtbaar is. Mijn tepels staan hard net boven het schuim naar voren, mijn kutje kriebelt van opwinding en ik buig naar hem toe en een lange tongzoen is wat er volgt. Mijn hand heeft zijn lul gevonden en ik begin hem langzaam af te trekken en vanuit mijn ooghoeken zie ik dat hij geniet. Ik leg zijn hand op mijn borst en fluister hem in zijn oor “Ze zijn voor jou, streel ze en verwen ze. Oh ja Carlos, dit is lekker, oooohh ja, neem ze in je mond, zuig mijn tepels”. Carlos zuigt hierop mijn tepels nog harder dan ze zijn en ik kan er alleen maar van genieten. Nog altijd heb ik mijn hand om zijn harde penis en zeg tegen hem dat hij een lekkere pik heeft die ik graag wil kussen. Ik zet Carlos op de rand van het bad en begin met mijn tong langzaam te likken langs zijn schacht, richting de inmiddels donkerpaarse glanzende eikel.

Carlos kreunt heftig als mijn lippen zijn paal omvatten en ik zijn lul met mijn mond begin te verwennen. Steeds dieper komt hij bij mij binnen en aan Carlos te horen kan het niet lang duren voor zijn eerste zaadlozing. Hij kreunt en steunt van opwinding en heeft zijn handen op mijn hoofd en duwt mij naar beneden, waardoor zijn lul diep in mijn keel verdwijnt. Ik kokhals een paar keer en snuif door mijn neus naar adem. Carlos gromt en steunt en duwt zijn bekken naar voren waardoor hij nog dieper komt en ik voel zijn eikel groeien naar ongekende grootte. Een brul is wat er volgt. “Ooohhhh jaaaa, ik spuit je mond vol hoer, hier mijn zaad, oooh jaa wat ben je lekker” schreeuwt hij nu tegen mij en het lijkt dat hij los is gekomen. Ik voel de eerste straal zijn eikel verlaten tot diep in mijn keel. Carlos rilt en tranen van genot staan in zijn ogen. Straal na straal verlaten zijn wapen. Het is zoveel dat ik het allemaal niet kan consumeren en het loopt dan ook via mijn mondhoeken naar buiten.

Als hij weer is bij gekomen kust hij mij spontaan en een langdurige tongkus is wat er volgt. “Het was erg lekker” zegt hij lief tegen mij en geeft mij dan een spontane knuffel. We drogen elkaar, af lopen dan samen naar het bed en belanden hier dan samen op en liefkozen elkaar op een tedere manier. Langzaam kussend en strelend over zijn borst beland ik weer bij zijn penis die alweer fier naar boven wijst. Zacht zuig ik zijn ballen naar binnen en een kreun verlaat alweer zijn mond van opwinding. Langzaam via zijn pik ga ik weer naar boven en zuig even op zijn tepels en ga dan weer verder en kus hem weer lekker op zijn mond. Ik pak nu zijn hand en breng hem richting mijn kutje dat helemaal nat is en fluister hem zachtjes in zijn oor om mij te vingeren. Spontaan volgt hij dit op en na een paar aanwijzingen om ook mijn klitje te verwennen lig ik vrij snel te kronkelen van genot. Het duurt niet lang of ik kom heerlijk klaar op zijn stotende vingers. Hierbij knel ik zijn hand strak vast tussen mijn dijen en kreun het uit van extase.

Als het orgasme voorbij is duw ik zijn hand weg en vrg hem om boven op mij te komen liggen. Als een goede leerling geeft hij hier gehoor aan. Ik wil hem nog zeggen wat hij verder nog moet doen maar dit is niet meer nodig. Op instinct vindt hij mijn ingang en met een beetje druk splijt de grote eikel mijn kutlipjes uiteen. De rest van zijn lul gaat er vrij gemakkelijk achteraan en ik spoor hem aan om mij lekker diep te neuken. “Oh Carlos wat is dit lekker” steun ik het uit en ik geef hem een lekkere diepe tongkus die hij ook gretig en kreunend beantwoordt. Ik trek mijn heupen op en beweeg ritmisch in het stotende tempo mee. Soppend en kreunend geluid is alles wat de ruimte van de kamer vult.
Ik voel de grote eikel elke keer weer langs mijn klitje gaan en in mijn buik begint een ongelofelijk gevoel de overhand te krijgen. Ik zie aan Carlos wazige blik dat ook hij bijna gaat komen. Als een bezetene voert hij zijn stotende tempo op waarin ik helemaal meega. Ik voel zijn lichaam verkrampen. “Ooohh jaaaa ik ga je kut volspuiten” roept hij en ik voel de stralen sperma diep in mijn kutje. Ik heb het nu ook niet meer en kom ook gillend klaar.

Als het orgasme voorbij is liggen we teder in elkaars armen met onze lichamen vol zweet. Teder kussen we elkaar en onze handen strelen elkaars lichaam. Carlos haalt een vinger door mijn spleet en likt hem verlekkerd af. Stralend zegt hij tegen mij dat het heerlijk smaakt. Nogmaals streelt hij met de vinger door mijn kut een houdt hem voor mijn mond en ik lik het geil smakend er van af. Het smaakt heerlijk onze vermengde sappen en ik zeg dat dan ook tegen hem.
We liggen nog altijd knus tegen elkaar en Carlos streelt met zijn hand door mijn haar.
Als ik hem in de ogen aankijk zie ik een verliefde tiener die geniet. Hij fluistert allemaal lieve dingen in mijn oor en geniet hier zo van dat ik hem spontaan een lekkere natte tongkus geef. Carlos streelt zachtjes mijn borsten en bewerkt mijn tepels liefdevol tussen duim en wijsvinger. Een kreuntje kan ik niet onderdrukken en ik kan alleen nog maar genieten van deze tiener.

Als ik met mijn hand zijn geslacht weer beroer voel tot mijn verbazing dat hij alweer op volle oorlogssterkte staat. Ik kijk even vluchtig op de klok en zie dat de tijd van de date eigenlijk al voorbij is. Ik fluister dit dan ook in zijn oor. Teleurgesteld laat Carlos mij weten dat hij eigenlijk nog wel een keer ter afsluiting zou willen neuken. Als ik hem aankijk en in zijn ogen kijk kan ik het niet laten en draai mij om.
Carlos begrijpt het direct en bespringt mij van achter en stoot zijn harde penis in mijn natte flamoes. Hij pakt mijn billen vast en als een dolleman neukt hij mij.
Af en toe slaat hij hard op mijn billen en ik gil het dan uit van pijn maar ook zeker van genot. Het onzekere mannetje roept en schreeuwt “Zo geile slet, je wit mijn lekkere lul hoer, druk je kont naar achteren”. Klets, en weer een knal op mijn billen die er inmiddels rood bijstaan. “Oohh jaaa Calooos jaaa, ik wil je zaad, kom sneller, ooohhh mmmhaaa oooooo, ga door met je harde lul”.
Carlos verhoogt het tempo! Flitsen en krampen van genot schieten door mij heen. Ik voel Carlos verkrampen, zijn eikel voel ik verdikken in mijn kut, en dan geeft hij een harde schreeuw en brult het uit als zijn zaad zijn schacht verlaat.
Op hetzelfde moment kom ik ook klaar op een manier die ik nog niet eerder heb meegemaakt.

Nat van het zweet en met tranen in zijn ogen geeft Carlos mij een spontane omhelzing. We gaan samen nog onder de douche en drogen elkaar af.
Samen gaan we weer terug naar beneden waar Gabriela en Carlos’ vader zitten te wachten. Carlos straalt en een waterval van woorden komt uit deze eens zo verlegen jongen. Verdere woorden zijn overbodig en zijn vader bedankt mij dan ook hartelijk.
Voor ze weggaan geeft Carlos mij nog spontaan een kus vol op mijn mond. Gabriela ziet dit lachend aan en geeft mij nog snel een knipoog voordat ze met het tweetal meegaat naar de uitgang om ze daar uit te zwaaien en ze te bedanken voor hun komst.
Als Gabriela weer terug op haar plek is roept ze mij en met een glimlach vertelt ze mij dat de vader van Carlos erg tevreden was en daarom een mooie fooi heeft gegeven. Dan kijkt ze mij streng aan en vraagt aan mij “Heb je de jongen geneukt zonder condoom? Ik weet van Hans dat je alleen nog met Hans zonder condoom mag neuken. Maar goed, het is gebeurd en we kunnen dit niet meer terugdraaien”. Dan glimlachend zegt ze “Hij zal er van mij niet achter komen en je gaat je wassen en alvast weer klaar maken voor de volgende klant. Spoel je vagina goed uit zodat alle zaadresten weg zijn. Laat je make up bijwerken en dan weer naar je plek.

Die avond heb ik nog 3 klanten mogen verwennen. Pas op het eind van de avond zie ik Anne weer.
Gabriela betaald ons uit en ik krijg een dikke fooi “Van Carlos vader” fluistert Gabriela mij in het oor “En als je zin hebt meisje, je bent hier altijd welkom. En ook jij Anne, de klanten waren zeer te spreken over jullie twee”.
Als de taxi is gearriveerd om ons terug de brengen naar het hotel wisselen Anne en ik onze ervaringen van afgelopen avond met elkaar uit en in mijn achterhoofd zit ik al te denken wat ons de laatste dag zal brengen.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top