Skip to content

Momenteel actief

Mijn neef wilde mijn kontje
4.22/5 (27)

Ik heb een neef en zijn naam is Peter. Sinds we klein zijn trekken wel al heel veel met elkaar op en zelfs doktertje spelen is iets wat wij met elkaar hebben gedaan. Vaak is dit iets wat als je ouder wordt gewoon verdwijnt, we deden de dingen uit nieuwsgierigheid. Maar wij zijn het blijven doen en dat heeft uiteindelijk ook tot het hebben van seks geleid. Dat is niet meteen iets wat wij echt hadden gepland of iets dergelijks, het groeide gewoon zo. Op een avond waren we weer een beetje stiekem met elkaar bezig en we hadden al een paar keer volledig seks met elkaar gehad. Mijn neef was met mij bezig en wilde mij gaan penetreren maar hield ineens in en keek mij aan. Het leek erop alsof hij iets wilde gaan zeggen en dat deed hij ook.

Hij keek mij aan en vroeg mij of ik het ook wel eens anaal wilde proberen. Ik moest er gewoon van lachen maar deed dit niet om hem belachelijk te maken en dus toen ik doorhad dat hij dat wel dacht stelde ik hem meteen gerust en zei ik dat ik het wel eens met hem wilde doen. Ik deed net of ik het al eens eerder had gedaan maar het feit was dat ik nog nooit eerder een pik in mijn kont had gehad en dus zei ik dat hij rustig moest doen omdat ik daar behoorlijk strak was. Hij knikte. Ik lag op mijn rug en had een keer een filmpje gezien waarin de vrouw haar benen helemaal optrok en zo haar anus op en ging en de man zo in haar kon gaan en dus besloot ik dat te doen. Dat stond Peter wel aan en ik zag de opwinding in zijn ogen. Hij speelde eerst een beetje met mijn kutje en toen vingerde hij heel voorzichtig mijn kontje. Dat was wennen maar ik wist mij te ontspannen en ik sloot mijn ogen toen hij zijn eikel tegen mijn anus drukte. Heel rustig begon hij bij mij naar binnen te gaan. Ik merkte dat zijn eikel dieper en dieper in mij ging en ik lag daar mijn best te doen om zo ontspannen mogelijk te blijven en de pijn te weerstaan. Hij ging dieper en als neef Peter merkte dat ik moeite had, stopte hij even zodat ik aan het gevoel kon wennen.

Ik knikte dan en zo kon zijn eikel en de rest van zijn pik dieper in mij komen tot hij uiteindelijk helemaal in mij gaan en ik voelde zijn zak en zijn bekken tegen mij drukken. Hij trok zich terug en ging eer weer in. Steeds iets makkelijker en het deed steeds minder zeer. Ik speelde ondertussen met mijn kutje en onder het voelen van zijn lul in mijn strakke kontgaatje kwam ik heftig klaar. Ik kon mij nu volledig focussen op zijn dikke pik diep in mijn kontje. Hij neukte steeds dieper en uiteindelijk kwam ook mijn neef klaar. Zijn dikke lul voelde ik in mij leegspuiten en dat is een heel apart gevoel als dat anaal gebeurt. Ik vond het heerlijk en genoot met volle teugen ook al was het maar heel kort dit keer.

Na die keer deden we het nog wel weer een keer anaal en dat was behoorlijk fijn, het duurde ook langer. Mijn neef Peter en ik hebben nog jarenlang stiekem seks met elkaar gehad en zo nu en dan praten we er nog over maar het weer met elkaar doen zit er denk ik niet in. Maar ik zeg natuurlijk nooit nooit.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top