Skip to content

Momenteel actief

Mijn zwager en schoonzus doen het met elkaar
4.19/5 (21)

Mijn schoonfamilie is in mijn ogen altijd heel apart geweest, maar ik kon mijn vinger er in eerste instantie niet zo heel erg goed op leggen. Ik wist dat er iets mis was, maar wat? Tot we er kerstavond door gingen brengen. We kwamen met zijn allen samen en hadden heel veel plezier. Naarmate de avond vorderde, werd iedereen losser, met name door de drank. Toen zag ik ineens mijn zwager met zijn zus vertrekken. Ze gingen naar de keuken of iets dergelijks en ik trok mij er verder weinig van aan. Maar wat mij wel ineens op ging vallen, was dat niemand die kant op ging, sinds mijn zwager en schoonzus die kant op waren gelopen. Maar goed, ik dacht er niet veel van.

Op een gegeven moment had ik dorst en besloot ik naar de keuken te gaan om een glas water te halen. Even geen alcohol maar iets tegen de dorst. Niemand had door dat ik op was gestaan, anders weet ik zeker dat ze mij hadden tegengehouden. Want wat ik daar ik de keuken aantrof, dat geloof ik eigenlijk nog steeds niet goed, hoewel het op zich een erg opwindend, zo niet gewoon geil gezicht was. Mijn zwager en zijn zus lagen daar op de keukentafel en ze waren aan het neuken! Ja echt, gewoon seks in de familie. Meteen wist ik wat het aparte was waar ik mijn vinger maar niet op kon leggen. Ze deden het met elkaar, misschien wel meerdere familieleden! Mijn man had altijd al gezegd dat hij totaal niet zoals zijn familie is en toen snapte ik wat hij bedoelde. Ik zag de behoorlijk dikke leuter van mijn zwager bij zijn zus naar binnen glijden. Ze lag op haar rug en was, net als hij, helemaal bloot. Zijn volle zak sloeg steeds tegen haar poesje en billen aan bij iedere stoot die hij in haar mooie lichaam plaatste. Ik kon de lichamen tegen elkaar horen slaan en kreeg er zelf, hoewel ik mij daar ook een beetje voor schaam, een natte kut van. Ik wreef over mijn broek en stimuleerde mijzelf een beetje, terwijl ik zo nu en dan om aan het kijken was of er iemand van de familie aan kwam lopen, of misschien mijn man, dat zou helemaal erg zijn. Maar gelukkig gebeurde niets van dat alles. Ineens trok mijn zwager zich terug en verruilden ze van plek. Hij ging op de keukentafel zitten terwijl mijn schoonzus tussen zijn benen zat en zijn pik aftrok en tussen haar tieten nam, waarna ze hem heel wild begon te pijpen.

Ze zoog die leuter met smakkende geluiden naar binnen en ik kon haar zelfs horen grommen. Even keek mijn zwager naar de plek waar ik stond, maar hij kon mij net niet zien. De deur stond op een kier en ik stond in het donker. Mijn schoonzus nam zijn ballen in haar mond en hij streelde door haar lange blonde haren. Toen kwam ze weer overeind en ging voorover gebukt over de keukentafel staan. Haar broer drukte zijn dikke paal diep in haar… Wacht, dat was niet haar kut, maar hij ramde hem diep in haar kont! Dat was bruut, maar ze kon het blijkbaar hebben. Ze gingen door en door en uiteindelijk spoot hij zijn zaad over haar billen en rug heen. Precies op dat moment hoorde ik iemand mijn naam roepen. Snel rende ik naar de eetkamer terug. Ik heb er verder niets over gezegd, pas later toen mijn man en ik op de slaapkamer waren heb ik het erover gehad. Mijn man schaamt zich erg voor zijn familie. En dat kan ik nu wel begrijpen. Maar toch, heel stiekem, was het een botergeil gezicht en zou ik het best wel vaker willen zien.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top