Skip to content

Momenteel actief

Hoe ik een tienerslet ben geworden
4.14/5 (7)

Mijn beste vriendin is een echte slet en op een dag maakte ze van mij ook een sletje. Ik was 19 jaar, toen ik voor het eerst met een jongen naar bed ging, die ik nog nooit eerder gezien had. Ik had al vaker een vriendje gehad maar die leerde ik eerst een beetje kennen. De jongen waarmee ik op die nacht in bed belandde, was een totale vreemde voor mij. Hij was de maat van de jongen waarmee mijn vriendin lekker mee neukte en ik vond hem wel lekker, maar vond het gewoon een beetje raar om zomaar met hem in bed te duiken.

We zaten met zijn vieren bij elkaar en we dronken wodka. Op een gegeven moment werd iedereen een stuk losser. Ik had zelf nog wat remmingen, maar voelde mij al meer op mijn gemak. Op een gegeven moment kwam mijn vriendin naast mij zitten en zei dat ik haar na moest gaan doen. Ik was los genoeg om daarin mee te gaan en ik besloot dus te doen wat ze aan mij had gevraagd. Ze ging tussen de benen van die jongen van haar zitten en maakte zijn rits los, haalde zijn nog slappe lul tevoorschijn en begon daar aan te likken en te trekken, tot hij hard was. Ik werd daar op een of andere manier zo ontzettend heet van, dat ik het ook ging doen, precies zoals we hadden afgesproken. Ik dook ook tussen de benen van de jongen waar ik op dat moment mee was en haalde zijn lul tevoorschijn. Alleen was die van hem al hard. Ik trok de voorhuid naar beneden en zag die mooie paars gekleurde eikel staan en likte er zachtjes aan. Mijn hele tong gleed over die eikel heen en ik maakte hem goed nat. Vanaf dat moment besloot ik mijn vriendin niet eens meer na te doen, ik was zo los dat ik mijn eigen plan ging trekken.

Ik stond op en trok mijn rokje en slipje uit en besloot gewoon bij hem op schoot te klimmen. Het maakte mij niet uit of het nou met of zonder condoom was, als ik die harde lul maar in mijn kutje kon voelen pompen. Ik greep hem stevig beet, drukte hem tussen mijn schaamlippen, precies voor het gaatje, waarna ik mij liet zakken en hem helemaal in mij had zitten. Wat een heerlijk gevoel. Hop, ik gooide mijn truitje uit, deed mijn bh los en slingerde die door de kamer heen en begon op en neer te rijden op de heerlijke leuter van die jongen, waarvan ik tot vandaag de dag de naam nog niet van weet. Ik reed lekker op die pik en voelde mijn kont op zijn redelijk gevulde zak neerkomen. Ik dacht eventjes dat ik hem heel erg zeer deed, maar gelukkig, hij vond het schijnbaar lekker. Hij speelde met mijn tietjes en ik voelde hoe zijn lul nog een beetje harder werd. Ineens sloeg hij zijn armen om mij heen en stond hij, met mij nog op zijn pik, op en zette hij mij op de eetkamertafel. Ik spreidde mijn menen en ging achterover leunen. Hij neukte mij bikkelhard en ik voelde mijn orgasme op komen. Dat was ook meteen de eerste keer dat ik door neuken klaar ben gekomen. Niet lang daarna moest hij ook komen. Ik besloot dat hij mijn mond vol mocht spuiten en dus sprong ik van de tafel, nam zijn lul in mijn mond en zoog als een echte tienerslet zijn pik naar binnen, tot zijn zaad uit zijn pik in mijn mond en keel knalde. Het smaakte geweldig. Mijn vriendin was nog volop aan het neuken en dat zou ook nog wel eventjes duren. Daarom zijn die jongen en ik samen gaan douchen, waar we alles nog eens lekker over hebben gedaan. En ja, sinds die nacht ben ik een ware slet geworden. En daar ben ik heel erg blij mee!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top