Skip to content

Momenteel actief

Het doucheputje wilde niet meer doorlopen
4.63/5 (27)

Vandaag was ik alleen thuis. Dagje vrij van het werk, vrouw en kinderen weg, een heerlijk dagje voor mezelf. Lekker op mijn gemak ontbeten, gebadderd en aangekleed. Moe geworden van het omdraaien van de zware krantenpagina’s zat ik tegen enen in de tuin van het zonnetje te genieten. Ik zat er nog niet al te lang toen ik een stem hoorde die me riep. Het was buurvrouw Anna. Anna is 49 jaar, want ze wordt in september 50. Dat hebben we al een paar keer van haar vernomen. Anna is een jaar of vijftien geleden gescheiden en haar dochter Simone woont sinds een kleine drie jaar al gelukkig samen met haar vriend. Na de scheiding heb ik de broer van haar ex nog wel eens ‘s-morgens vroeg bij haar de deur uit zien komen, maar sinds een jaar of vijf is dat ook al niet meer het geval.

Anna is wat je noemt een lekker ding. Niet alleen qua uiterlijk, ook in gesprekken is het een uitermate plezierige partner. Het is bovendien een geweldige buur. Als het nodig is, dan staat ze voor je klaar en mijn vrouw en ik hebben dezelfde instelling. Ik had al vaker wat klusjes voor haar opgeknapt en een bosje bloemen was steevast een door mij zeer gewaardeerde beloning. “Wat is er, buuv?”vroeg ik. Ze keek me aan door de opening in de schutting en zei: “De afvoer van mijn douche loopt niet meer goed door. Weet jij hoe je die moet ontstoppen?”. Ik meende in haar stem het effect van alcohol te bespeuren, maar helemaal zeker wist ik het niet. “Ik heb er wel de spullen voor, bij mij in de badkamer moet ik de afvoer ook wel eens ontstoppen”, antwoordde ik. “Kun je me dan uit de brand helpen? Vroeg Anna met een wat verlegen blik. “Ja, tuurlijk wel. Dacht je dat ik mijn buuv liet barsten?” antwoordde ik in alle oprechtheid. Ik zei tegen Anna dat ik er zo aankwam en liep naar de schuur om mijn spullen op te zoeken.

Even later belde ik aan. Anna deed open en toen zag ik wat ik door dat gat in de schutting niet had kunnen zien. Anna was gekleed in een kort geel jurkje dat tot niet al te ver onder haar billen reikte. Bovendien meende ik de geur van alcohol te ruiken. Ik verdrong de gedachte dat er meer te steken viel dan alleen de ontstoppingsveer in haar doucheputje. Ik sloot de deur achter me. Anna keek me verheugd aan en zei: “Loop maar achter me aan”. Ze opende in de woonkamer de deur naar de trap. Anna deed het licht aan en begon de trap te beklimmen. Ik volgde haar. Gelukkig liep ze niet al te snel, dus had ik alle tijd om omhoog te kijken voordat we boven waren. Ik zag schuin boven me onder dat rokje door een stel mooie benen bewegen en die benen eindigden in twee prachtige billen waartussen een smal strookje textiel te zien was.

Veel te snel waren we boven. Anna deed de deur van de badkamer open en liep naar binnen. Ik deed mijn slippers uit en volgde haar. Er stond een plasje water boven en rond de afvoer. “Nou, die zit zo te zien inderdaad verstopt” stelde ik mijn diagnose. “Dat is zo gepiept hoor”, stelde ik Anna gerust. Zij keek me opgelucht aan en zag hoe ik met mijn schroevendraaier het deksel van het putje wipte. Eerst sloot ik de slang die ik bij me had om de afvoer door te spoelen aan op de kraan. Vervolgens rolde ik mijn veer af en liet het uiteinde in de afvoer verdwijnen. Ik drukte de veer net zo ver totdat die niet meer verder kon en begon hem heen en weer te halen. Anna was op haar hurken gaan zitten en keek met belangstelling mijn verrichtingen gade. Door haar houding kreeg ik een heerlijk uitzicht op wat voor spannende zaken er voor mijn ogen tot dusver aan de voorzijde onder dat rokje verborgen waren gebleven. Twee prachtig bruine dijen die heerlijk met het jurkje contrasteerden en uitmondden op een plek die door een wit stukje textiel aan het zicht werd onttrokken.

Het ontstoppen duurde wat langer dan ik had gedacht. Het water liep inmiddels wel een beetje door, maar vlot ging het nog niet. Ik besloot om nog een keer wat water in de afvoer te laten lopen. Inmiddels duurde het al zo lang, dat Anna moe werd van het op haar hurken zitten. Ze nam toen ongegeneerd de kleermakerszit aan. Daardoor spreidde zij haar knieën en had ik een onbelemmerd uitzicht op de witte string die ze droeg. Anna zag me kijken, ze vroeg echter niks en bleef zo zitten. Plotseling klonk er een borrelend geluid en het water dat nog in en rond het putje zat, verdween met grote snelheid. “Zo, dat schiet ineens lekker op, ik denk dat ik alleen nog maar hoef door te spoelen” merkte ik op. “Dat zou mooi zijn, dan kan ik eindelijk douchen” antwoordde Anna. Ik draaide de kraan zo ver mogelijk open en al het water verdween zonder problemen in de afvoer. “Het is opgelost hoor” zei ik terwijl mijn ogen omlaag gingen richting haar kruis. Anna zag me kijken, maar ze reageerde alleen met: “Ik hoop ook dat het nu verholpen is”. “Ik wil er wel bij blijven al je gaat douchen, hoor” reageerde ik hondsbrutaal. Zo suggestief had ik me nog nooit tegenover Anna uitgelaten.

Anna antwoordde niet. Ze bleef in die kleermakerszit en keek me aan met een onbestemde blik. Toen boog ik naar haar toe, kuste haar vol op de mond terwijl mijn ene hand onder haar jurkje verdween en het witte stukje textiel beroerde. Anna reageerde op mijn kus met het openen van haar mond en vrijwel meteen voelde ik haar tong bij mij binnendringen. Dit moedigde mij aan tot nog meer handwerk tussen haar benen en uiteindelijk schoof mijn hand van bovenaf haar stringetje in. Ik voelde dat ze al haar haartjes secuur had afgeschoren en mijn middelvinger drong al snel haar warme, natte spleetje binnen. Even later kwam ze trillend en kreunend klaar.

“Zo geile buuv, hoe vond je dat nou toch?” vroeg ik terwijl ik haar geil aankeek en ondertussen haar gladde schaamheuvel beroerde. “Ik was er wel weer aan toe” antwoordde Anna zuchtend. “Het is al een kleine vijf jaar geleden dat een man mij tussen mijn benen beroerde. En ik geil ook al langer op jou”. Ik moest Anna bekennen dat ik al een aantal jaren nauwelijks seks heb met mijn vrouw en dat ik me regelmatig bevredig terwijl ik aan Anna denk of wanneer ik foto’s bekijk die ik stiekem van haar hem genomen als zij in bikini of met een kort rokje aan lag te zonnen. “Tijd dat je het allemaal eens in het echt beleeft zeker?” vroeg Anna met een blik die niets aan duidelijkheid te wensen over liet. Ik ging staan, trok Anna aan haar arm omhoog, pakte haar bij haar billen en duwde me tegen haar aan. Toen zoende ik haar plat op de bek en Anna reageerde meteen door haar tong weer in mijn mond te dringen. Ik tilde Anna op bij haar kont, zij sloeg haar benen om mijn middel en ik droeg haar nar de slaapkamer. Daar aangekomen trok ik haar jurkje over haar hoofd en stond zij in alleen dat witte geile stringetje voor me.

Anna nam het initiatief en ontdeed mij in minder dan geen tijd van mijn kleren. Vervolgens duwde ik haar achterover op bed en trok haar string uit. Daar lag ze voor me, naakt, met die geile kale schaamheuvel en haar benen zo wijd dat het overduidelijk was dat zij mijn harde paal wilde ontvangen Ik dook open in haar en toen ontspon zich een zeer heftige vrijpartij. Anna kronkelde en ging hard kreunend als een bezetene onder me tekeer, terwijl mij harde geslacht door het enthousiasme van haar vaginaspieren tot de toppen van het ultieme genot werden gevoerd. Mijn zaadlozing moet als een explosie hebben gevoeld.

We bleven een tijd liggen, in elkanders armen, moe en voldaan. Onderbroken door geile kusjes keken we elkaar liefdevol aan, soms even met een plagerige aanraking op gevoelige plekjes. Toen dwong Anna me op mijn rug en kwam met haar onderlijf boven mijn gezicht. “Drijf me nu met je tong tot de toppen van genot en ik zal je laten proeven hoe mijn sappen smaken” zei Anna en ik had geen enkele behoefte om aan die opdracht te ontsnappen. Ze schoof haar natte grotje over mijn mond en als een bezetene begon ik te likken en te zuigen. Ondertussen bewerkte ik met mijn handen haar borsten. Anna’s tepels voelden als kiezelstenen zo hard. Haar onderlichaam bewoog snel en krachtig over mijn mond en mijn gezicht. Dat ging steeds sneller tot haar bewegingen in hevigheid afnamen en plaats maakten voor heftige trillingen. Toen voelde ik sappen met een onbekende, maar ronduit verrukkelijke smaak over mijn tong stromen. Het waren de liefdessappen van Anna. Dat had ik bij mijn vrouw nog nooit ervaren. En wat een godin, wat een tijger had ik als buurvrouw.

Toen ik al haar liefdessappen had afgelikt en doorgeslikt, ging Anna van me af en ging met haar mond richting mijn onderlijf. Even later had zij mijn harde geslacht helemaal in haar mond en heeft ze me ongelofelijk lekker klaar gezogen. Ik voelde als het ware het laken mijn in mijn anus komen. Toen ik haar geile mond had volgespoten met mijn hete zaad en zij dat allemaal ook nog had doorgeslikt, zijn we samen onder de douche gegaan. Natuurlijk hebben we elkaar op alle plekjes nauwgezet schoongemaakt en toen dat achter de rug was heb ik haar opgetild en nog een keer over mijn stijve lid laten zakken. Nadat ik haar mijn laatste zaad had gegeven, hebben we ons afgespoeld, aangekleed en heeft zij me uitgeleide gedaan. Ze zei dat ze binnenkort nog een klusje voor me heeft……….

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top