Skip to content

Momenteel actief

BDSM grenzen verleggen
4.46/5 (13)

Ik hou er heel erg van om mijn man in de touwen te hijsen. Ja, BDSM stijl. Niet zoals Fifty Shades Of Grey, die boeken kon ik niet eens doorheen komen, maar gewoon op mijn eigen manier, zoals mijn man en ik het een beetje hebben afgesproken. Een beetje pijn, niet teveel en lekker onderdanig maken die hap, haha! Maar zonder dollen, we hebben er altijd heel erg veel plezier in. Hij is er gek op als ik een ingewikkelde knoop heb opgezocht en deze in de bondage touwen aan ga brengen. Van die knopen waardoor wanneer je beweegt er alleen maar strakker in komt te zitten. Hij doet dit dan, zodat de touwen een beetje meer knellen, daar wordt mijn man heel erg opgewonden van.

Laatst hadden we een erg romantische avond en op een gegeven moment liep hij naar de slaapkamer. Ik had wel een idee wat hij wilde, maar dacht dat hij gewoon even iets wilde pakken. Maar hij bleef boven en dus besloot ik naar hem toe te gaan. Daar lag hij, naakt op bed en de touwen had hij al naast zich neergelegd. Ik besloot hem vast te binden, iets wat ik tegenwoordig heel snel kan. Meestal neem ik mijn tijd er wel voor, omdat dat een beetje het onderdeel van ons spel is. Maar in dit geval wilde ik snel, want ik was net als hij enorm opgewonden geraakt. Ik trok na het vastbinden snel een latex pakje aan, dat is waar hij heel erg op geilt. Ondertussen pakte ik een zweepje en begon ik zacht op zijn billen te slaan. Hij vond het heel lekker, dat kon ik aan zijn spontane erectie wel zien. Nog iets harder. Hij begon te kreunen van genot en ik begon al een beetje wat rode strepen op zijn achterwerk te zien. Precies zoals het hoorde. Ondertussen maakte ik mijn wijsvinger nat en stak deze diep in zijn anus. Hij kneep uit schrik zijn billen samen, die had hij totaal niet aan zien komen. Aangezien hij op zijn knieën op het bed zat, kon ik via de achterkant goed bij zijn ballen. Ineens greep ik zijn volledige zak beet en terwijl ik met mijn wijsvinger diep in zijn anus aan het drukken was, kneep ik in zijn zak. Die had hij ook niet verwacht, maar ik wilde zijn grenzen een beetje verkennen en eventueel verleggen.

Ik hield even op, maar ineens smeekte hij mij om ermee door te gaan. Missie geslaagd! Zijn pijngrens lag hoger dan ik dacht en ik begon er geiler en geiler van te worden. Nu trok ik mijn vinger uit zijn kont en boog ik over hem heen, zodat ik niet alleen in zijn ballen kon knijpen, maar ook aan zijn pik kon trekken. Hij genoot er heel erg van, de pijn en het genot waren van zijn gezicht af te lezen. Ik moest stoppen, anders zou hij al gaan spuiten. Ik gaf hem een duw en draaide hem zo op zijn rug. Ik moest de touwen een beetje aanpassen zodat hij zijn benen een beetje kon strekken, maar verder niets kon doen. Ik maakte de onderkant van mijn pak los (er zit een rits in) en liet mij ineens over zijn lul zakken, terwijl ik weer met zijn ballen in de weer ging. Ik heb mijn man nog nooit zo hard horen kreunen en zijn tanden op elkaar zien drukken en het was de moeite meer dan waard kan ik je verzekeren. Ik reed sneller en sneller omdat ik op het punt stond klaar te komen, zo intens wond dit hele spel mij op. We deden niet eens zo heel erg veel, maar het feit dat ik al meer met hem kon doen dan ooit tevoren, maakte het hele BDSM spel voor mij een stuk opwindender. Samen kwamen we klaar. Het was een intens genot wat ik niet eens goed uit kan leggen, maar even werden we één. Na die avond zijn we onze grenzen steeds verder aan het verleggen. Mijn man kan er steeds beter tegen en dat belooft heel wat voor een kinky dame als mijzelf.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top