Skip to content

Momenteel actief

Wat je al niet doet voor je lief
4.47/5 (17)

Ach wat had John er een hekel aan. Nu werd hij er door zijn eigen vrouw, op zijn vrije nog wel, op uit gestuurd. Hij moest kilometers ver rijden om bij Nella, een van de beste vriendinnen van zijn vrouw, wat kleidingstukken op te halen. Het was nog wel mooi weer ook. Nella zat in de mode en ze maakte altijd kledingstukken voor Johns vrouw op maat. Zij moest deze dag werken maar ze zag er geen bezwaar in om John op een boodschap te sturen. Dus reed hij, met de smoor in – maar ja, je wilt ook wel wat voor je lief doen nietwaar – zo’n 70 kilometer westwaarts, maar het verlaten plekje op het platteland waar Nella woonde en werkte. Zij was hier nog niet zo lang geleden gaan wonen, nadat haar relatie op de klippen was gelopen. Ver weg van de drukte en het gedoe van de grote stad, probeerde ze hier haar bestaan weer op te bouwen.
J
ohn parkeerde zijn auto achter het huis en liep langs de bossen die Nella’s huis voor de buitenwereld verstopten. Ze had hier toch wel een bijzonder mooi plekje gevonden, dacht John en liep het tuinpad op. Een schok ging door hem heen toen hij recht voor zich keek. Daar lag Nella splinternaakt op een stretcher met de benen gespreid. Het was een prachtig gezicht. Haar gebruinde huid, de fraaie gewelfde borsten en het spleetje dat zo frank en vrij in het zonlicht lag op te warmen. Best een lekker wijf, die vriendin van mijn vrouw, dacht John. Lang kon hij van dit fraaie schouwspel niet genieten. Terwijl een prikkel van lust door zijn lijf naar zijn kruis schoot, kwam Nella met haar halflange bruine haren haastig en quasi geschrokken overeind. Ze sloeg geroutineerd een oranje zomerjurk om haar schouders en knoopte deze aan de voorzijde dicht. De jurk, die ze duidelijk zelf had gemaakt, accentueerde haar brede heupen, d’r nauwe taille en d’r flinke borsten. Het kledingstuk had een diep decollete en alsof het was om John te plagen, liet ze het bovenste knoopje nog los ook. Het zicht op de rondingen deden John bijkans watertanden, maar hij bewaarde zijn afstand en zei er niks van.

,,Sorry”, zei ze verlegen lachend. ,,Ik lag wat te zonnen en ik doezelde even weg.” John vond het prima en lachte het incidentje weg. ,,Ik kom voor de kleren van Jolien”, zei hij zo neutraal mogelijk. Nella maande John het huis in te volgen, naar het atelier. Daar stuitte John op een pront gevormde paspop. ,,Dat zijn goede maten”, merkte hij op. Nu schoot Nella in de lach. ,,Dat zijn mijn maten, ik ben bezig met een nieuwe jurk voor mezelf.” Ze boog voorover in de kast en haalde er een stapel kleren uit. John herkende de kleding van zijn vrouw, geheel op maat gemaakt. Maar hij zag nog meer. Tijdens het bukken was een knoopje van Nella’s jurk losgeschoten. John keek naar de tepel die pront naar voren stak en weer ging een siddering door zijn lijf. ,,Net doen of er niks aan de hand is”, dacht hij. ,,Nella…”, zei John aarzelend om haar te wijzen op de borst die uit haar jurk viel, maar ze had het zelf al in de gaten. ,,Dat knoopsgat moet ik snel wat nauwer maken, het gebeurt me hier om de haverklap.” Ze overhandigde John de kleding en drukte haar lichaam even tegen dat van John aan. Hij wist niet hoe hij het had. ,,Dringt die Nella zich aan mij op?”, dacht hij, maar liet het wel gebeuren.

Nella streelde de armen en de borstkas van John die zich met het pak kleren in de armen verder niet kon verweren. Weer voelde hij die scheut van lust door zich heen gaan. Hij besloot er aan toe te geven. Hij deed een stap naar achteren om de kleren ergens neer te leggen en vond een tafeltje. Nella had ook een stap naar voren gedaan en het bovenste knoopje was alweer losgeschoten. Weer piepte een tiet vrij in de ruimte. John kon zich nu niet meer beheersen en nam de stevige borst in zijn hand. Nella begon zwaar te zuchten en maakte met haar tong haar lippen nat. Dat was voor John het sein om haar te zoenen. Zij zoende hartstochtelijk terug. Zijn hart klopte in zijn keel. Duizend gedachten schoten door zijn hoofd. Dit moest zijn vrouw niet weten. Hj had het toch goed met haar. Tegelijkertijd kreeg hij een harde pik van het fraai gevormde lichaam van Nella. De gedachte dat zij hem met haar volle lippen straks misschien wel zou pijpen, maakte hem gek. ,,Kom, we gaan naar hiernaast”, zei Nella met zwoele stem. Ze ging hem voor naar de slaapkamer. Al op de gang had ze haar oranje jurk afgeworpen. Net zo naakt als net op de stretcher in de tuin, liet ze zich nu op het bed ploffen. ,,Verwen me”, zei ze. ,,Je kunt het.”
John nam haar borsten in zijn handen en zocht de gevoelige plekjes op. Even later gleden zijn handen naar beneden en verdwenen zijn vingers in haar opgewonden grotje. Wat was ze nat, wat was ze heet. Ze kreunde het uit toen hij haar clitje in een ritmische cadans masseerde.

Nella had ondertussen Johns knellende broek losgeknoopt. Ze trok het kledingstuk tegelijk met zijn boxer naar beneden en keek naar een strakke paal. Ze trok eens teder aan de stijve piemel en boog zich langzaam voorover. Wat John even eerder stilletjes hoopte, werd nu werkelijk. Ze nam zijn lul in haar mond. Oei, dit was lekker. Van de opwinding werd zijn pik nog harder en Nella zoog vol overtuiging aan de knots. Ondertussen had John zich in zo’n positie gebracht dat hij haar kutje kon likken terwijl hij met zijn handen haar ferme ronde billen omvatte. Op enig moment ging Nella op haar rug liggen en met opgetrokken gespreidde benen zei ze: ,,Neuk me”. John zette zijn lul voor haar wellustige spleet maar hij penetreerde niet. Nog niet. Hij plaagde Nella door net te doen alsof. Zij werd op haar beurt extra geil van ongeduld. Ze kronkelde met haar heupen om eindelijk genomen te worden. Toen gaf John daar aan toe. Hij zakte langzaam met zijn stengel in haar natte doos om steeds dieper te gaan en het tempo van stoten langzaam op te voeren. Niet te snel want hij wilde nog wel even van dit ondeugende moment genieten.

Nella kreunde en zuchtte onder Johns geile gebeuk. Het werd tijd voor een andere positie. Nella ging op haar buik liggen en stak haar kont de lucht in. John, gek van geilheid, kuste en likte haar billen waarna hij haar kutje nog even befte. Wat smaakte haar vocht lekker. Vervolgens nam hij haar ongegeneerd op zijn hondjes en masseerde onderwijl haar kontgaatje. Steunend, hijgend en zwetend kwam ze klaar. Hij kon het nu ook niet meer houden en trok zijn lul uit haar lichaam. De staaf hing even werkloos boven haar achterste en toen voelde John hoe zijn pik de sperma er uit perste. Hij spoot haar rug onder het witte spul. Nella bewoog ritmisch op elke warme spat die op haar neerdaalde. Ze bleven nog enige tijd innig verstrengeld zoenen, likken en voelen totdat John het tijd vond om te gaan. Nella en hij zochten de afgeworpen kleren weer op en namen met een hete tongzoen afscheid van elkaar. ,,Dit was heerlijk maar we kunnen het nooit weer doen”, merkte john op. ,,Daar krijgen we problemen mee”. Nella knikte. ,,Maar we hebben alles gedaan wat ik wou”, klonk het hees. John reed terug naar huis en overhandigde ’s avonds de kleren aan zijn vrouw en deed alsof er niets gebeurd was. Maanden later kwam John ’s avonds thuis van zijn werk Jolien had overdag bezoek gehad van Nella. ,,Ze heeft me iets cadeau gedaan, ik laat het je wel even zien.” Ze ging naar de slaapkamer en kwam even later terug. In de oranje jurk die John maar al te goed kende. Het bovenste knoopje had zijn vrouw los gelaten. Een geile siddering ging door Johns lijf. Het werd laat die nacht.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top