Skip to content

Momenteel actief

Mijn wereldreis
4.58/5 (12)

Mijn naam is Mitchel ik ben 23 jaar oud en ik ben ondanks geslaagd en heb ik mijn studie economie afgerond nu heb ik nog geen zin er in om gelijk aan het werk te gaan en aangezien ik het geluk heb dat ik in een zeer vermogende familie bent geboren heeft ik besloten om een wereldreis te gaan maken.
Ik heb jaren hard gestudeerd en het is nu wel tijd voor een beloning dus heeft ik met mijn vader de afspraak gemaakt dat ik nu een wereldreis gaat maken van enkele maanden en dat als ik hiermee klaar bent ik dan gelijk instroomt in het familiebedrijf waar al een mooie plek op mij zit te wachten. Ik ben blij dat mijn familie mij deze bijzondere ervaring gunt en dat ik ook het geluk heb dat ik deze makkelijk kan bekostigen bovendien bent ik ook sinds een tijdje vrijgezel dus kan ik in alle vrijheid mijn avontuur tegemoet gaan. Ik ga nu niet een overdreven luxe vakantie maken maar ik zorg wel dat ik ook weer niets te kort komt tijdens mijn reis ik ga een reis maken over alle continenten van de wereld en ik hoop mooie plaatsen te bezichtigen en leuke mensen te gaan ontmoeten. Ik plan mijn reis goed en regelt alle nodige papieren die ik nodig heb om de betreffende landen binnen te komen ik kijk ook uit naar welke plaatsen ik ga en hoeveel dagen ik per plaats kan gaan doorbrengen.

Als ik alles goed heb ingeplant vertrek ik over drie weken zodat ik alle tijd heeft om nog uitgebreid afscheidt te nemen voordat ik weggaat naar het buitenland. De weken verlopen ook goed en gezellig en ik neem van iedereen afscheidt maar dan is dan toch de grote dag aangebroken mijn ouders brengen mij naar Schiphol waar de eerste stop van mijn vakantie wacht en dat is Londen. Ik neem afscheidt van mijn ouders en ik vertrekt met mijn koffer naar Londen toe de vlucht is kort en verloopt prettig en ik landt dan ook op vliegveld London City en vanuit daar reis ik de korte afstand naar het hotel in het centrum van de stad. Ik zal een paar dagen in deze stad door brengen ik was wel eens vaker in Londen geweest maar dit is de eerste keer alleen en ik kan nu andere dingen doen dan die ik met mijn gezin heeft bezichtigd. Het hotel is prachtig en ik heeft een mooie kamer op een mooie locatie dicht bij de metro en zo kan ik alles goed gaan bezichtigen. De eerste dag doe ik het rustig aan en doe ik niet vele dan even iets eten en mijn benen strekken voordat ik terug keert naar mijn kamer en ik besef mij even dat dit de eerste dag van vele van mijn reis die mij over de gehele wereld zal brengen.

De volgende dag sta ik vroeg op neemt een ontbijtje in het hotel en vervolgens trek ik de hele stad door de geweldige metroverbinding hoeft dit geen probleem voor mij te zijn.
Ik begin met een rondleidend door Wembley het thuisstadion van England hier speelt het Engelse voetbalelftal zijn thuiswedstrijden en worden er ook enkele american footbal wedstrijden gespeeld en enkel finales van voetbaltornooien ook worden er concerten gehouden in dit stadion. Ik ben een enorme sportliefhebber en daarom ga ik dit prachtige stadion bezichtigen. Wembley licht nu niet in het centrum van Londen maar met de metro is het goed te bereiken ongeveer drie kwartier van mijn metrohalte. Ik had ook van te voren de London pass gekocht en hiermee kon ik verschillende dingen bezichtigen waaronder ook Wembley. Het is te gek nu ik de metro uitstapt het stadion wat ik al zo vaak op tv heeft gezien te bewonderen met mijn eigen ogen. Ik meld mij bij de kassa en ik moet een half uur wachten in de wachtruimte voordat de rondleiding gaat begingen.
Vervolgens doe ik de groep rondleiding en kom ik in alle plekken van het stadion van de bovenkant van het stadion tot de luxe tribunes tot de kleedkamer tot het veld het is een machtig gevoel om nu in dit enorme stadion te zijn.

Als ik langs het veld staat denk ik mij eigen in hoe het zal zijn als je in een vol stadion een wedstrijd zo moeten spelen want ik vind dit lege station al imponerend genoeg.
Ik krijg nu ook verhalen te horen over de wedstrijden die er gespeeld zijn en concerten die er geven zijn het is echt een prachtige rondleiding van een dikke 1.5 uur na de rondleiding is het weer tijd om terug te keren naar het centrum. Ik besluit nu toch om de bekende plekken te bezoek zoals de tower bridge. Waar ik ook door mijn kaart nu met de lift naar boven kan gaan en ik door een glazen vloer naar beneden kan kijken het is bijzonder om op de bovenkant van deze historische brug te staan.
Voor de rest is er ook nog een kleine museum bij wat ook leuk is om te zien. Ik bezoek ook de The big ben Westminster Buckingham Palalce [ huis van de koningin] en Piccadilly circus en natuurlijk maak ik ook een foto die ik gelijk deelt op Instagram facebook etc Zo kan het huis front mij ook een beetje in de gaten te houden. Vervolgens ga ik de winkels af op Oxford street en Leister sqaure waar echt hele leuke winkels tussen zitten ik koop ook nu al de eerste souvenirs die ik allemaal naar huis stuurt zodra ik thuis komt ik een enorme hoeveelheid cadeaus heeft uit verschillende landen. Ik bezoek een van de oudste speelgoedwinkels ter wereld wat ook uit 7 verdiepingen bestaat ik bezoek echt toeristenwinkels als ook sportwinkels waaronder Lillywhits een sportzaak van 6 verdiepingen. De tijd gaat erg snel en is het al snel weer laat en tijd om terug te gaan naar het hotel om te gaan slapen.

De dag erop weer lekker vroeg eruit weer een ontbijtje en vervolgens weer de stad in. Ik besluit nu ook om naar Wimbledon te gaan dit is het grootse tennistornooi te wereld en ook wereldberoemd ook hier doe ik een rondleiding en bezoek ik het museum het is echt leuk om een plek met zoveel historie te bezoeken en te zien hoe groot dit complex wel niet is dit heeft je niet in de gaten als het op tv ziet. Na deze rondleiding ga ik weer naar het centrum van de stad toe kaar te stad bezoekt dit is een uitkijkpost op een wolkenkrabber ik krijg nu een mooi uitzicht over de stad heen de toren zelf vind ik niet zo mooi maar het is wel de grootse wolkenkrabber van de stad en vanuit deze positie zie ik alle beroemde plek van deze prachtige wereldstad Het is een overdekte uitkijkpost en ik kijk dan ook mijn ogen uit. S’avonds wandel ik weer door het drukke Londen en bezoek ik weer winkels doe ik nog een paar aankopen voordat ik opnieuw terug keert naar het hotel Weer een dag in Londen en na mijn ontbijtje besluit ik om een boottocht te maken over the tames heen dit is erg leuk om te doen en ook de rit zelf over het water tussen de big ban Londen eye en tower bridge is erg leuk. vervolgens ga ik de London eye in dit is het grote reuzenstad van de stad ook dit is erg bijzonder om mee te maken en weer krijg ik een mooi uitzicht over Londen heen. Vervolgens ga ik nog naar Madame Tussauds om het de wassenbeelden van de celebraties en de beroemdheden te bewonderen ook dit museum is prachtig.

In de Avond drink ik een biertje in de pub in het centrum wat erg leuk is en ik ontmoet een leuk groep Engelse studenten die hier ook in de stad studeren wat erg leuke mensen blijkt te zijn ik heeft een gezellige avond achter de rug als ik teruggaat naar het hotel. Als ik wakker wordt is het weer helaas tijd voor mijn laatste dag in deze stad ik bezoek ik het stadion van arsneal fc ook dit is weer een mooi voetbalstadion waar je zelf door heel het stadion kan lopen je krijgt alles te zien van de tribunes de suite tot kleedkamers en ook mag je op de stoel van de trainer zitten wederom een leuke rondleiding die eindigt in het fan shop wat erg groot is. Na dit stadionbezoek ga ik nog naar the tower of London toe dit is een zeer oud kasteel en ook beroemd hier liggen de kroonjuwelen van de koning en hier is ook Anna Boleyn onthoofd en begraven. Erg indrukwekkend om te bezoeken Het blijkt dat ik ook nog tijd heeft om het imperial war museum te bezoeken dit is een museum over de geschiedenis van het Engelse leger hier kan je wanden door een nagemaakt loopgraaf uit de eerste wereldoorlog er zijn ook verschillende attributen te zien zoals de v1 en v2 raket tanks uit de eerste wereldoorlog een spitrfire vliegtuig en ook verschillende outfits en wapens uit de eerste en tweede wereldoorlog ook is het dodenmasker van Himmler in dit museum het is een zeer interessant museum als je hou van geschiedenis. Maar het meest indrukwekkend is wel de expositie van de holocaust waarin wordt uitgelegd wat er gebeurd is tijdens de holocaust hier kan je alleen maar stil van worden als je dit bezoekt. Als het sluitingstijd is het voor mij tijd geworden om iets te eten wat natuurlijk niet mee gaat vallen tijdens de drukste tijd van de dag.

Ik sta in de rij bij een leuk restaurant als er opeens er op mijn schouders wordt getikt er staat een leuke meid nu voor mij doe vraagt of ik het misschien een probleem vind om iets samen te ten zodat we sneller aan een tafel komen met ons tweeën dan alleen nu ziet ze er leuk uit en wil ik ook mensen ontmoeten op deze reis dus ga ik akkoord en eigenlijk bevalt mij deze brutale manier mij wel. We staan nu samen in de rij de deze meid blijk Alexandria te heten maar iedereen noemt mij Alex zegt ze dan zal ik dat maar ook doen antwoordt ik haar. Ze blijkt 27 jaar te zijn drie jaar ouder dan mij ze is een Amerikaanse ze is bezig met een rondreis door Europa ze komt uit de staat Rode Island dit is een kleine staat aan de bruine jurkje wat ze vandaag draagt oostkust van Amerika.
Ze ziet er ook leuk uit me haar lange zwarte haren ze is ongeveer 1m70 lang en heeft ook een mooi stevige partij borsten dus een prachtige vrouw die perfect uitkomen in haar waar ik blij mee bent om hier wat tijd meer door te mogen brengen. Ik vertel ook dat ik net bent bedongen met mijn rondreis over de wereld wat Alex leuk vindt om te horen. Terwijl we elkaar leren kennen zijn we al snel aan de beurt en krijgen we een tafel waar ons gesprek verder gaat.

Alex vertel nu over haar leven in Rode Island waar ze werk op een kantoor en ze Londen blijkt de laatste stop te zijn want over 2 dagen zal ze weer naar huis gaan.
Zo geeft ze mij nog tips over plaatsen waar zij al is geweest en ik ook naar toe wil gaan en ik geef haar nog wat tips over Londen.
Ondertussen eten en drinken we tussen onze gesprekken door en klikt het bijzonder goed tussen mij en Alex.
Ik vertel tegen Alex oer welke plaatsen ik wil bezoeken en we zijn het erover eens dat het leuk is om in je eentje plaatsen te leren kenen en wat van de wereld te zien.
Alex blijkt net als mij nu ook vrijgezel te zijn en daarom ook in staat te zijn om nu deze reis te doen.
Na het eten vraagt Alex of ik nog zin om met haar samen een beetje door de omgeving te wandelen en dat wil ik wel en ze pakt nu mijn arm vast en gearmd lopen we langs de over van the Thames rivier. De gesprekken gaan over alles en nog wat en we lachen ook wat af terwijl we ook genieten van de omgeving Zo vliegen de uren voorbij totdat het inmiddels ook al donker is en we voor the big ben staan.
Inmiddels is er ook een stevig windje in Londen waardoor Alex nu inmiddels haar arm stevig om mijn middel heen heeft geslagen en dicht tegen mij aan staat terwijl we het gebouw bewonderen.
Ondertussen wrijft ik over de onderrug van Alex heen zodat ze iets warmer krijgt.
Alex zegt opeens je bent leuk ik zeg dank je wel jij ook we kijken elkaar nu in de ogen aan en er valt een stilte maar al snel buigen onze hoofden naar elkaar toe en begingen we elkaar te zonen hier zo voor the big ben.
We zoenen een tijdje wat heerlijk is als Alex vraagt aan mij is je hotel in de buurt ik zeg ongeveer een kwartier met de metro wil je meegaan met mij naar mijn hotelkamer.
Ja heel graag antwoordt ze mij en we lopen nu naar de metro toe.

Tijdens de rit naar mijn hotel toe zoenen we elkaar vol op in de metro en vliegt de tijd voorbij en zij we al snel bij de juiste halte en na een korte wandeling komen we aan op mijn kamer. We gaan nu snel op het bed liggen om verder te zoenen met elkaar wat we dus ook doen en ik heeft nu ook de kans om het prachtige lichaam van Alex te strelen.
Terwijl we zoenen begin ik eerst de volle billen van haar te strelen en te kneden en ik voel dat zij precies hetzelfde bij mij doet.
Langzaam ga ik met mijn handen langzaam van de billen van Alex naar haar borsten toe die ik nu ook begint te kenden.
Ik voel de stijve tepels van haar door haar dunne jurkje heen terwijl we nog steeds blijven door zoenen met elkaar,
Dan ga ik met mijn hand onder het jurkje van Alex en voel ik al snel haar natte slipje waar ik overheen begint te wrijven ondertussen gaat ook haar hand naar mijn kruis wat ze nu door mijn broek heen aan het kneden en natuurlijk heeft ik ook al een stijve pik.
Dan trek ik mij shirt uit en Alex trekt haar jurkje uit waardoor nu haar prachtige zwarte lingeriesetje tevoorschijn komt,
We zoenen nu snel weer en ik ga nu met mijn hand het slipje van Alex in en ik begint haar te vingeren.
Ik geniet van het feit dat mijn vingers nu in het sappige kutje van Alex zitten terwijl ik met haar zoent.
Alex maakt nu ook haar bh los waardoor haar borsten nu ontbloot worden en mijn mond valt bijna open van verbazing zo mooi zijn deze borsten.
Ik neem nu een van de borsten in mijn mond en ik zuig aan haar harde tepel terwijl ik haar blijft door vingeren.’
Alex begint nu ook al voorzichtig te kreunen nu ik haar verwend met mijn vingers en mond.
dit gaat een tijdje door tot Alex nu mijn broek begint open te maken en vervolgens mijn boxer ook uit gaat ik zie Alex met een blik van genoegdoening kijken naar mijn mooie pik voordat ze deze nu in haar hand neemt en mij langzaam begint te trekken.

Natuurlijk zoenen we elkaar terwijl Alex mij nu langzaam af trekt kneedt ik haar borsten.
Maar al snel dwaalt Alex af naar mijn pik en begint ze mijn pik uitgebreid te kussen en vervolgens geeft ze een speels likje over mijn pik heen voordat afdwaalt naar mijn ballen en nu aan mijn ballen begint te likken.
Dit voelt zeker goed aan terwijl; Alex nu zachtjes aan mijn ballen zuigt maar al snel gaat Alex van mijn ballen met haar tong langs mijn pik hen voordat ze aan belangt bij mijn eikel en deze nu in haar mond neemt en mij begint te pijpen.
Wow wat voel dit goed haar warme mond die over mijn pik heen schuift. Alexandria pijp mij nu met volle overgave waar ik dus enorm van geniet.
Ik kneedt nu ondertussen ook de borsten van Alex terwijl zij mij onverstoorbaar veder pijpt.
Alex pijpt mij erg diep en ze verwent mij erg lekker en ze blijf mij nu enkel minuten heerlijk door pijpen.
Dan is de tijd aangebroken om de rollen om te draaien ik trek het slipje van Alex uit en haar kale kutje komt nu tevoorschijn ik spreidt haar benen open en ik begin haar nu te beffen. Alex begint gelijk te kreunen als ik haar begint te beffen terwijl ik met mijn tong door het hele kutje van Alex gaat.
Met mijn vingers speel ik met de klit van Alex terwijl lik haar ook verder likt.
Ik verwen haar nu met mijn tong en mijn vingers en ik merk dat Alex het heerlijk vindt nu ik haar op deze manier uitvoerig aan het verwennen bent.
Zo bef ik Alex uitvoerig en hoor ik haar kreunen en proef ik al dat haar kutje lekker vochtig is door mijn gelik.
Na een tijdje beffen besluit ik te stoppen en is de tijd aangebroken om haar te neuken.
Dus ga ik nu boven op Alex liggen en duw ik mijn lul nu haar natte kutje in en voel ik hoe ik soepel bij haar binnenglijdt.
Ik begin haar nu met lange halen te neuken en ik begin in een rustig tempo waarbij ik nu geniet van haar strakke kutje.
De grote borsten van Alex schudden heftig heen en weer nu haar steeds harder begint te neuken.
Ik geniet vol op dat ik deze prachtige vrouw mag neuken en ik geniet van mijn pik die heerlijk heen en weer gaat in haar strakke kutje
Ik zuig aan haar roze tepel terwijl ik haar blijft door neuken in ene goed strak tempo niet te hard niet te zacht ik voel dat het kutje van Alex lekker nat si en langzaam wordt ons kreunen steeds harer en sneller en na een aantal minuten voel ik dat mijn hoogtepunt gaat anderen.
Ik meld dit aan Alex en zij zegt oh yess baby spuit het maar in mijn ik wil je sperma diep in mijn voelen komen nu geef ik nog even ene extra versnellong en dan volgt de ontlading en spuit ik mijn sperma met golven tegelijk het kutje van Alex in die nu zelf ook klaarkomt door mijn orgasme.
Ik voelt haar kutje samenknijpen en er volgt een harde gil en ik ben trots dat ik haar een heerlijk orgasme heeft kunne bezorgen.

Na onze orgasmes moeten we natuurlijk even op adem komen wow dit was geweldig zegt Alex en ik en het volkomen met haar eens.
Natuurlijk moeten we even op de telefoon kijken voor de laatste appjes of nieuws en praat ik met Alex over onze verdere reisplannen die we nog hebben.
Ik zet ook de wekker op mijn telefoon natuurlijk voor de dag want dan moet ik natuurlijk er weer vroeg uit.
Maar na een tijdje is het tijd voor de tweede ronde en liggen we in standje 69 elkaar te verwennen.
Ik voel de mond van Alex weer heerlijk over mijn mond gaan terwijl ik met mijn tong in haar kutje zit en haar kut aan het likken bent voel ik mijn zaadresten nog in haar kutje zitten dus maak ik mijn eigen rommel schoon zogezegd.
Het kutje van Alex is al snel weer lekker nat terwijl mijn pik ook snel weer in volle oorlogssterkte is.
Ik lik haar kutje wederom uitvoerig zoals mijn pik ook heerlijk wordt verwend door Alex gelijktijdig.
Dan is de tijd aangebroken om wederom te gaan neuken Alex neemt nu plaats op haar handen en knieën en ik neem plaats achter haar en ik neuk haar nu op zijn hondjes.
Ik vind dit altijd een heerlijk standje om iemand te neuken mijn handen rusten nu op de heerlijk heupen van Alex terwijl ik diep in en uit haar stoot in haar strakke kutje.
Ik zie nu de billen bij elke stoot die ik geef na trillen en ik begint haar kont dan ook te kenden terwijl ik haar nu neukt.
Ook geef ik af en toe een speels klapje op de billen wat Alex alleen maar lekker vindt terwijl ik haar ondertussen blijft door neuken.
Mijn pik glijdt soepel door het strakke kutje van Alex wat heerlijk om mijn lul is heen gespannen en ik neuk haar ook lekker diep.
Na ene tijdje neuken in deze positie wisselen we van standje en lig ik op mijn rug en neemt Alex plaats boven op mij en voel ik hoe ze met haar prachtig lichaam over mijn pik heen zakt en mij begint te bereiden.

Ik zie haar machtige borsten heen en weer schudden als ze mij bereidt en ik geniet van haar strakke kutje wat heerlijk heen en weer over mijn pik heen gaat.
Mijn handen rusten opnieuw op de heupen van Alex terwijl ze mij vol overgave aan het berieden is.
Ik geniet hoe ik en Alex nu volkomen een zijn tijdens onze seks met elkaar.
Mijn pik zit heerlijk diep in het natte kutje van Alex en ik voel hoe ze heerlijk over mijn heen glijdt met haar heerlijke lichaam.
Na wederom een aantal minuten heerlijk te hebben geneukt voel ik wederom mijn hoogtepunt wel naderen en Zegt dit ook weer tegen Alex dit zegt oké baby spuit mij maar weer vol met je zaad en ze gaat nu als een bezettende tekeer op mijn pik en ik hou het ook niet lang meer vol en ik spuit mijn sperma nu opnieuw wel minder heftig als de vorige keer wederom het kutje van Alex in en komt voor de tweede keer deze dag klaar in Alex.
Alex blijft na mijn orgasme mij door berijden tot ze niet gek veel later ook weer een orgasme krijgt op mijn pik in zelf nu ook voor de tweede keer klaarkomt.
Na de nogal heftige neukbeurt zijn we toch wel wat uitgeput en vallen we tegen elkaar aan in slaap en is mijn wereldreis enorm goed begonnen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top