Skip to content

Momenteel actief

Het Italiaanse kookboek
4.44/5 (9)

Ada en Fien, twee sportieve vrouwen van achter in de dertig, waren gewend om elke donderdag een paar uurtjes met elkaar te tennissen. Ze hadden vandaag de tijd. Ada was gescheiden en op haar wachtte niemand. Hans, de man van Fien zou later thuis zijn, omdat hij vanwege een beurs uit Groningen moest komen. Na de tennispartij fietsten ze naar het huis van Fien. Toen ze er aankwamen, stond er juist een bestelauto voor de deur. ,,Familie Van Galen?,” vroeg de chauffeur. ,,Dan moet u bij mij zijn,¨ antwoordde Fien. Ze tekende, pakte het pakketje aan, waarna beide vrouwen de fietsen achter het huis zetten.

Binnen plofte Ada op de bank neer en spoedde Fien zich naar de keuken om koffie te zetten. ,,Het zal wel dat Italiaanse kookboek zijn dat ik eergisteren heb besteld. Misschien wil jij het vast openmaken,” riep ze van achter het keukenblok naar Ada. Haar vriendin pakte het Bol.com-doosje en trok de plakbandstroken eraf. Ze schrok en moest slikken. Wat was dit? Niks geen Italiaanse recepten. Ze onderscheidde een vibrator, kousen, lingerie. Ada werd wat nerveus, wat verward.

,,En?,” vroeg Fien toen ze de kamer binnenstapte. ,,Lijkt het je wat?” ,,Nou, kijk zelf maar,” zei Ada met een droge keel. ,,O, nee,” riep Fien uit. ,,Dit is weer een streek van Hans. Ik hoop niet dat ik je hiermee te veel in verlegenheid heb gebracht.¨ Ada herpakte zich. ,,Toch geen verkeerde streek van Hans,¨ bracht ze uit. ,,Eerlijk gezegd, bestel ik zelf ook wel eens een vibo’tje.” Door die opmerking kwamen de dames meer op gelijke hoogte en verdween het ongemakkelijke gevoel.

,,Laten we de doos dan maar uitpakken,” stelde Fien voor. Als eerste pakte ze de rose vibrator en bracht hem snel aan de praat. ,,Trilt lekker,” had ze snel geconcludeerd en gaf hem door aan Ada. ,,Nu moet ik hem goed voelen ook. Ze schoof haar trainingsbroek naar beneden, drukte de zoemende staaf tegen haar broekje en sloot even haar ogen. Fien keek verbaasd en voelde een geile roes over zich heen komen. ,,Ik stop maar,” zei Ada met een hese stem. ,,Ik zou zo klaar kunnen komen.” Met beverige handen van opwinding stalde Fien de rest van de inhoud uit: wat slipjes, kousen, een catsuit, glijmiddel, een zwart doorschijnend setje en wat buttplugs. Hans had ook nog wat voor zichzelf besteld, want uit de doos kwamen ook een transparante boxer en een stalen cockring.

,,Hans ziet me zo graag,” biechtte Fien op. ,,Maar het laat mezelf ook niet onberoerd hoor. Ik voel me dan een vamp, het wordt dan seks met peper en zout. Ik durf en wil dan meer.” ,,Ik kan me er iets bij voorstellen,” zuchtte Ada, die het dus vooral van haar toys moest hebben.

,,Trek eens aan,” wees Fien naar de catsuit en deed voor alle zekerheid de rolgordijnen naar benden. ,,Dan doe ik dat zwarte setje aan,¨ vervolgde ze. Enigszins verlegen, maar innerlijk hopeloos geil, trok Ada haar tenniskleding uit en haalde de catsuit uit het cellofaan. Het duurde even, maar daar stond ze dan toch. De stof accentueerde haar welgevormde body en het open kruisje bracht haar keurig getrimde kutje mooi in beeld. Ze streelde met haar handen langs haar lijft, hetgeen haar zelfs vochtig maakte. Fien stond tegenover haar in netkousen en het zwarte setje, waarvan het bh’tje haar parmantige tietjes nog wat opdrukten. Het broekje liet niets te raden over. Fien was beneden niet getrimd, maar helemaal glad.

Door de inhoud van de Bol.com-zending was de koffie door het tweetal vergeten en inmiddels koud geworden. Fien haalde een fles wijn en twee glazen. ,,Op ons ondeugende geheim,” proostte Ada. De vrouwen namen een flinke slok, zetten hun glas neer en vielen in giechelig elkaars armen. Ze voelden elkaars warmte, elkaars zachtheid. Bijna werktuiglijk ging de hand van Fien naar het open kruisje bij Ada. Er kwam geen protest, maar zelfs een aanmoediging om door te gaan. Ada op haar beurt had een bh-cupje naar beneden geschoven een zoog op een harde tepel van Fien.

De dames verschoten van kleur, toen ze de voordeur opeens in het slot hoorden vallen. Groningen-IJmuiden was dus korter dan gedacht. Geen twee tellen later stapte Hans de kamer binnen. Ook hij kreeg een kleur als een biet, hakkelde wat, maar redde zich met een grap uit de situatie. ,,Ik wist niet dat er vandaag een lingerieparty was.¨

,,Neem eerst een wijntje. Dan leg ik het uit,” haastte Fien. En zo geschiedde. Hans hoorde het allemaal aan, maar zijn gedachten waren al bij de lijven van de twee vriendinnen. Hij werd bedwelmd door een erotisch gevoel. ,,Misschien wil je solidair zijn,” opperde Ada. ,,Ook voor jou zijn er aardigheidjes uit het doosje gekomen.” Ze schrok van haar eigen voorstel, maar na een knik van Fien, was Hans om. Hij pakte de spullen van de salontafel, ging even naar boven en kwam een vijftal minuten later terug.

Hans ging in zijn doorschijnende boxer op de bank tussen Fien en Ada zien. Eerst nog maar een wijntje. Hij monsterde het frêle lijf van Ada, zo heerlijk verpakt in het nylon. Onbegrip dat die nog geen vriend had. Ook zijn Fien zag er goed uit. Hij trok haar wat naar zich toe, hetgeen zij beantwoordde met een hand op zijn opgerichte pik, die tot de rand van zijn broekrand reikte. Een uitnodigende blik naar Ada was voldoende. Ook zij zocht zijn zak en streelde met haar andere hand over zijn lichtbehaarde borstkas. Ze kneep wat en voelde het metaal van de cockring die zijn geschoren ballen extra deed bollen en zijn staaf keihard maakte. Fien schoof de boxer naar beneden en nam als eerste de geaderde lul in haar mond. Hans streelde nu beide vrouwen, maar legde het accent nu toch even op Ada. Zijn hand bereikte het open kruisje en bracht twee vingers in. Na een reeks felle vingerstoten begon ze te hijgen. Hierna nam Fien het over en bracht met een roerende tong haar vriendin in extase. Hans liet zich nu water onderuit zakken, zodat Ada zijn gezwollen paal kon bewerken en hijzelf met zijn rechterhand de drijfnatte spleet van zijn Fien nog kon voelen. Hans was na die beursdag niet okselfris meer en datzelfde gold voor Fien en Ada die na het tennissen nog niet gedoucht hadden. Het zweet van hun lichamen maakte een dierlijk gevoel los. Het beffen, vingeren of pijpen; het was allemaal even intens.

,,Even een time-out,” bracht Hans kreunend uit. Hij stond op springen, maar wilde dit bovenzinnelijke gevoel nog even vasthouden. De vrouwen stopten. Fien liep met knikkende knieën van opwinding naar de kelderkast voor een tweede fles wijn. Ze schonk volle glazen in en de wijn werd weggeslokt alsof het limonade was. Grenzen vervaagden. Alle drie waren ze in de ban van het genot.

,,Zullen we het boven afmaken?,” stelde Hans voor. Fien en Ada, beiden inmiddels zonder lingerie, liepen de trap al op en Hans griste nog gauw wat van de salontafel. Fien zocht de slaapkamer, maar Hans wees op de badkamer. ,,Houd je hand maar even op,¨ vroeg hij de dames en spoot er een kwab glijmiddel op. ,,Wrijf elkaar maar in.´ Even keken ze onwennig, maar het opperste gevoel van geilheid was meteen terug, toen ze begonnen te wrijven. Borsten, billen, de binnenkant van de dijen, de buik, de schaamstreek. Fien en Ada leken wel in elkaar te willen kruipen, zinderden van het genot bij elke aanraking. Uiteindelijk stonden ze elkaar schaamteloos te vingeren. Kleine genotkreetjes klonken, toen Hans bij de dames een kleine butt-plug in hun sterretjes drukte. Hans trok de glimmende, gladde lijven naar zich toe en pakte tegelijkertijd zijn eigen inmiddels paars aangelopen spuiter. ,,Ieder maakt zich nu zelf klaar en we proberen te gelijk te komen,”stelde hij voor. De meiden reageerden meteen. Nu was het letten op elkaars ademhaling en lichaamsschokjes. Wijn, zweet, gladde lijven, gehijg en daar was het. Met drie kreunen, snel na elkaar, was het gebeurd. Het zaad van Hans zat op de glanzende buiken van Fien en Ada. Ze keken elkaar aan. De spanning viel weg. Ada werd zelfs wat lacherig. ,,Dit recept kon je vast niet vinden in dat Italiaanse kookboek,” grapte ze. Het was tijd voor een douchebeurt.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top