Skip to content

Momenteel actief

Betaalde sex in hotel
4.25/5 (4)

De chauffeur kwam mij thuis halen en hij reed de parkeerplaats naast mijn huis op. Ik liep op m’n zwarte hakken naar de auto en stapte in. We reden naar een hotel langs de snelweg in de buurt van Arnhem. Ik keek nog even op het briefje bij welke kamer ik moest zijn, ik stapte uit en liep naar binnen. Ik stond naast een echtpaar dat ook op de lift aan het wachten was, de deuren gingen open en de man stak vriendelijk zijn hand uit, dus ik liep als eerste de lift in. Zij moesten een verdieping lager eruit. Op de verdieping uit gekomen liep ik naar de kamer en klopte. Hij maakte de deur open, er stond een man van eind 30 in de deuropening. “Aangenaam, ik ben Bert. Jij bent vast Nanda”. Bert ging opzij en liet mij binnen. Mijn gevoel bij hem was prima. Hij had een vriendelijke en warme uitstraling en ik was benieuwd hoe het verder ging.

In het zithoekje dronken we wat en leerde elkaar wat kennen. Hij vertelde over z’n werk en waar hij woonde. Over zijn hobby’s en vroeg ook hoe het met mij was. We rolde van het ene onderwerp naar sex en Bert vertelde dat het hem heel geil leek, als we samen in bad lagen en hij mij mocht masseren. We liepen naar de badkamer toe en hij zette het warme water vast aan. Ondertussen streelde ik ‘m over z’n rug heen en toen hij op keek begonnen we elkaar te zoenen. Kleine kusjes op onze lippen en zacht met het puntje elkaars tong opzoeken. Het was een goede kusser en ik kreeg zin in meer. We kleedde elkaar uit, hij maakte de achterkant van mijn nette zwarte jurk open en trok deze omlaag. Hem hielp ik met het open maken van zijn blouse en riem. Het water liep aardig door en stapte al vast in bad. Bert ging achter mij zitten en ik tussen zijn benen. Zijn stevige handen kneedde en masseerde mijn schouders. Warm water in het kommetje van zijn handen over mij heen. Op de rand stond een gel en hij pakte er wat uit. Zijn handen gleden over mijn bovenlijf heen. Ik verlangde naar zijn handen over m’n borsten en dacht ook echt; ‘’raak me aan’’. Ik zakte wat onderuit en zijn handen gleden automatisch over mijn borsten heen. Ik keek ‘m intens aan en vroeg of hij ze wilde verwennen. “Je weet wel wat je wilt hé?” zij hij ondeugend. “Nou en of!” en gaf ‘m een knipoog. Zijn handen gingen over m’n borsten heen en hij speelde met m’n tepels. Liet zijn gezicht wat zakken en we zoende elkaar weer. Ik draaide me om en steunde op mijn ellebogen. Zijn pik was ook al lekker gegroeid en ik maakte hier een opmerking over. “Ga je gang hoor” Ook al was het eigenlijk de bedoeling dat hij mij verwende, ik kon zijn lekkere pik niet negeren. Ik nam ‘m in mijn mond en zoog er aan en liet ‘m eruit glijden. Mijn hand speelde met zijn ballen en mijn andere hand stevig om ‘m heen. Hij zuchtte diep en liet weten dat ik vooral door moest gaan. Ik kwam met mijn billen wat omhoog en Bert wreef met zijn hand het sop van mijn billen af. Hij streelde ze en kneep en schudde ermee. Ik kwam met mijn lijf omhoog en hij zakte wat omlaag zodat ik op ‘m lag. Met mijn borsten tegen ‘m aan en zijn pik tegen mijn buik. Weer zoende we elkaar en zijn handen gingen over me heen, met beide handen op mijn billen. Na ze een tijdje stil te hebben gehouden gaf hij mijn billen een massage. “Draai je eens om, dat je van mij af gaat liggen”. En ik deed wat hij zij. Ik lag in het bad met mijn benen wijd en hem ertussen. Hij gaf mijn billen een massage en betrok daarbij ook mijn poesje.

Zijn vingers gleden langzaam over mijn spleetje en streelde ook mijn lipjes. Voorzichtig ging hij met zijn duim op zoek naar mijn clitje. Hij speelde er lekker mee. Sommige mannen hebben daar gewoon feeling voor en hij was er daar één van. Ik sloot mijn ogen en genoot ervan. Hij stopte niet na een paar tellen maar ging er eventjes mee door. Ik had het niet door maar was al aardig hardop aan het genieten. Hij stak zijn middelvinger in mijn kutje en ik bracht een kreun uit. Ik opende mijn ogen en keek hoe hij bezig was. “Hier geniet je wel van he?” Dat deed ik zeker. Ook toen hij er een tweede vinger in stak. Hij voerde het tempo wat op en hield zijn duim er ook nog steeds op. Ik vroeg of we niet beter naar het bed konden gaan. Hij droogde mij en zichzelf af en gingen naar de slaapkamer toe. Hij vroeg of ik op mijn rug wilde liggen. Hij stond naast het bed en ging af en toe ook op zijn knieën. Met was massage olie ging hij verder waar hij mee bezig was. Hij streelde mijn benen, voeten en ging weer omhoog langs mijn heupen, borsten, nek en over de armen. Met zijn andere hand streelde hij mijn lipjes en vingerde hij mij zachtjes. Ik genoot en keek ‘m aan en trok ‘m naar me toe en we begonnen weer met elkaar te zoenen. Zijn vingers gingen in me en zijn andere hand drukte op mijn buik. Ik kreeg een behoorlijk orgasme, niet normaal. Mijn hand ging van me af en kwam in een soort vuist. Mijn tenen kregen kramp en ik kreeg een behoorlijke kriebel in mijn buik. Ik liet mezelf lekker gaan, dat kon ook niet anders. Het was zó lekker!

Nadat ik een beetje was bij gekomen en hij nog bezig was met me, trok ik ‘m af toen zijn pik op knappen stond. “Wil je me lekker neuken?” vroeg ik ‘m. Hij kwam op het bed en ging op de knieën en trok me naar hem toe en stak z’n pik in me. Ik speelde ondertussen met m’n borsten terwijl ik ‘m aan keek. Het was een heel geil gezicht om ‘m zo bezig te zien. Ik moedigde hem aan om wat sneller en dieper te gaan. Mijn voeten had ik op z’n heupen maar bracht ze in de lucht. Hij hield me vast bij de enkel en neukte stevig door. Het moment dat hij klaarkwam was echt een ontlading voor hem. Super geil! Nadat we klaar waren friste we ons nog even gauw op in de badkamer en was het alweer bijna tijd voor mij om te vertrekken. Wat een heerlijke ervaring was dat weer, op een doodnormale dinsdag.
Jullie lezen het weer,

X Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top