Skip to content

Momenteel actief

Ik mocht het doen
2.62/5 (47)

Hoi allemaal, nu toch maar eens mijn verhaal of ons hahahahah. Ben Linda en ben 38 jaar oud al word ik nog altijd ergens in de 20 geschat. Wat natuurlijk altijd leuk is, Ben niet te groot met slank tot normaal lijf. 85c Borsten met kleine gevoelige tepels. Witte huidskleur met diverse tattoos en lange donkere haren Kutje is altijd glad geschoren en altijd wel nat. Ben dan ook gek op sex. Kan het wel elke dag doen Maar doe dat mijn vriend niet aan. Hahahahaha

Ik val dan ook op oudere mannen Tim is dan ook 10 jaar ouder dan ik zelf. Dat heeft veel voordelen. Ze denken altijd eerst aan jouw en hebben vaak al een goede baan en woning. Zo ook met Tim. Ik was 19 toen en 20 toen ik bij hem introk. Ik was al vrij jong met sex bezig Dit doordat mijn pa altijd wel ergens een sex boekje had liggen. Ontmaagde me zelf met een kaars en was soms niet te houden als ik ergens was. Op school of later werk. Even naar de wc en om daar lekker mezelf klaar te laten komen, Vriendjes had ik niet echt. Vonden me maar een rare kleine meid en zag er vaak te jong uit. Had dus twee bed partners gehad voor ik iets met Tim kreeg. die leerde me nog meer genieten van sex.
Ik was al gek van buiten sex en zeker op spannende plekken en gelukkig Tim ook. Zo leerde ik vele dingen op sex gebied. Had ik diverse speeltjes als ik Tim niet lastig wilde vallen en keken we soms samen en soms keek ik alleen naar porno.

Daar kwam ik iets tegen van de naam Jim Slip. Een oudere man die jonge meiden neukte. Shit hier werd ik toch zo geil van een oude lul in je kut. Ondanks dat ik alles mocht dorst ik dit niet te vertellen aan Tim. Vond het toch iets van vreemdgaan. Dus dat was gewoon lekker nep lul erbij en maar kijken en mezelf gek maken. We ging wel eens uit en had ik altijd lol met oudere mannen maar die laatste stap ik dorst het niet tegen Tim te vertellen. Maar goed Tim was ook niet gek en had al snel door wat ik bekeek op de laptop.

Hij lachte erom toen hij het me liet zien wat ik bekeek. Tja wisten nooit de geschiedenis wist ik veel. Tim was niet boos en moest er wel om lachen. Dus jij vind het leuk om te zien hoe oudere mannen jongere meiden pakken. Tja daar kwam het wel op neer. Zou je het zelf ook willen lachte hij toen er een filmpje op de achter grond aan stond. Zei niks maar Tim wist genoeg. Terwijl hij me vingerde en mijn tepels likte zei hij, misschien moet je het maar eens doen. Wie weet is het wel leuk en geil.

Leuk outfit aan en je lekker laten pakken en gaan op een oudere lul. Hoe oud moet die lul zijn? Tja ik lachte en hijgden en mijn kut was klets nat dus ontkennen had geen zin meer. Ik keek hem aan en zei, tja een stuk ouder dan ik of jouw.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top