Skip to content

Momenteel actief

Claudia’s herwonnen sensualiteit- deel 3
4.86/5 (7)

Het was hoog zomer en Claudia, die blind was geworden voor haar eigen unieke schoonheid, stond op het punt om een geil avontuur te beleven dat haar terugbracht naar haar stralende, sensuele vrouwelijkheid. De lust en het verlangen hadden gewonnen. Vol overgave drukte Claudia haar billen omhoog en haar benen uit elkaar. Haar rug maakte ze hol en ze kantelde haar brede heupen waardoor Tim een niets verhullende blik werd gegund op haar verlangende kut. Druppeltjes kutgeil op de krullende gitzwarte haartjes die haar vagina en kontgaatje sierden, glinsterden in het zonlicht dat door het bladerdek naar beneden viel. Dat de zwaartekracht zich in deze positie haar buik toe-eigende kon haar nu niet zoveel schelen. Ze hoorde de camera nog drie keer klikken, en toen een tergende kreun. Het volgende moment voelde ze twee grote sterke handen die haar bleke billen stevig beetpakten. Ze duwden ze uit elkaar en kneedden ze, Claudia voelde hoe deze masserende bewegingen haar gezwollen natte schaamlippen soms even uit elkaar trokken en hoe ze een opwindende sensatie voelde die ook haar sterretje niet onberoerd liet. Tim zat nu op zijn knieën schuin achter haar. Opeens gleed één van Tim’s grote handen onvoorzien tussen haar benen over haar hangende buik waarbij hij een op en neer gaande strelende beweging maakte. Hierdoor wreef zijn onderarm als vanzelf over haar natte kutje.

Claudia voelde een mengeling van lust en schaamte door zijn aanrakingen. “Je bent zo mooi” zei Tim fluisterend, “laat niemand je iets anders wijsmaken”. Claudia duwde haar hoofd naar achter en hijgde, haar gitzwarte haar plakte bezweet tegen haar bleke huid. Tim’s vingers kneedden een tijdje haar buik en dwaalden toen af over haar venusheuvel naar haar soppende kut. Ze had het niet meer en ze kon niet wachten tot haar Adonis haar zou nemen. Ze streelde en kneedde haar borsten, haalde haar hand door haar haar in haar nek en beet op haar hand van geilheid. Twee vingers drongen langzaam bij haar naar binnen en vonden daar haar warme natte verlangen. Tim duwde en speelde een beetje met zijn vingers waarbij hij af en toe precies heerlijk haar G-plek raakte. Claudia kreunde dan diep en schokte met haar heupen. “Ja, ja lekker, zo”, was het enige wat ze bedeesd mompelend uit kon brengen. Tim trok toen plotseling zijn vingers uit haar kloppende schede en bracht ze naar zijn mond waar hij loom haar kutgeil van zijn vingers likte. Claudia zag dat en lachte geil naar haar minnaar. Dat smaakte blijkbaar naar meer want Tim boog zich voorover en trok met beide handen Claudia’s gezwollen poesje open. Gulzig begon hij aan haar donkere gekartelde schaamlippen te sabbelen waarbij hij soms plagerig aan haar haartjes trok met zijn lippen. Zijn tong vond haar klitje dat gezwollen smachtend wachtte op zijn aanrakingen. Claudia schokte bij elke aanraking van haar genotsknopje en ze was niet ver meer van een orgasme verwijderd. Wat wilde ze graag zijn harde pik diep in haar voelen! Maar Tim was nog niet klaar en stuurde het puntje van zijn tong nu richting haar roze sterretje dat hij zachtjes en ritmisch begon te likken. Bij elke aanraking trok Claudia’s kringspier onwillekeurig samen, ze vond het lekker maar voelde zich stout tegelijkertijd. Dit soort dingen deed Rob nooit bij haar.

Tim bewoog zich naar voren en boog met zijn brede bovenlichaam over Claudia heen waarbij hij met zijn handen op haar onderrug en heupen steunde. Hij bracht zijn hoofd bij haar hoofd en drukte zijn neus in haar zwarte krullende haren en snoof haar geur op. Met één hand veegde hij haar haar achter haar oor, likte even over haar oorlelletje en fluisterde, hijgde zachtjes: ”Ik wil je Claudia, ik wil je diep, diep nemen. Ik wil je vullen en ik wil je horen kreunen en je voelen kronkelen van genot”. Terwijl hij dit zei voelde Claudia hoe zijn grote kloppende eikel op het ritme van zijn ongeduldige heupen tegen haar natte kutje op en neer wreef. Zijn zweet drupte in haar nek en op haar rug. Claudia hijgde en kreunde ingetogen maar durfde niks te zeggen. Ze voelde hoe Tim met zijn hand onder haar door haar tieten zocht en ze zachtjes kneedde. Plagerig kneep hij in haar harde donkerroze tepels, Claudia bewoog haar kont op en neer en kreunde diep. Ze werd gek van opwinding. Tim’s hand ging nu verder naar beneden en vond daar haar hangende buik. Even was daar weer het schaamtegevoel maar voordat ze de kans kreeg om zich terug te trekken in haar schulp voelde ze hoe Tim zijn kloppende eikel stevig tegen haar schaamlippen perste. Grommend duwde hij door en Claudia voelde hoe zijn enorme erectie zich een weg baande tussen haar kloppende gezwollen schaamlippen. Ze was erg nat en daar was ze blij om gezien de omvang van Tim’s geslacht. Tim duwde beslist zijn dikke stijve pik diep bij Claudia naar binnen. Ze voelde hoe zijn kloppende lengte haar bijna helemaal vulde. Ze slaakte een onderdrukte kreet. Tim richtte zich op en duwde met zijn grote handen Claudia’s billen zo ver mogelijk uit elkaar waarna hij met veel kracht ook het laatste stukje van zijn heerlijke grote pik bij haar naar binnen stootte. Claudia kreunde en voelde hoe Tim’s ballen bij deze beweging tegen haar gezwollen klit klapten. En toen…niks.

Tim bewoog zich niet en alles wat er was waren twee hijgende smachtende lichamen. Claudia voelde hoe zijn pik in haar natte donkere kutje klopte en hoe ze werd gefixeerd door Tim’s grote handen die haar dwingend vasthielden en diep in het vlees van haar witte billen verdwenen. Druppels van Tim’s zweet petsten op haar billen en op dit geluid en de geluiden van het bos na was het stil. Na een aantal tellen begon Tim weer heel langzaam te bewegen. Tim zag hoe zijn stijve pik bij de terugtrekkende beweging Claudia’s lipjes mee naar buiten trok en daarna weer naar binnen, hoe ze strak en nat zijn grote lid omsloten. Tim haalde diep en langzaam adem en zei: “O god Claudia als ik nu sneller beweeg dan kom ik zo ongelofelijk klaar.” Tim kon zijn orgasme al bijna niet bedwingen bij de aanblik van zijn stijve piemel tussen Claudia’s ronde witte billen. Claudia kreunde alleen maar zacht en terwijl ze Tim in haar onderbuik op en neer voelde gaan vingerde ze zichzelf zo goed en kwaad als dat kon. Ze wilde dat hij kwam, dat hij haar volspoot met zijn warme zaad, maar zelf was ze ook stevig op weg naar een dramatisch orgasme.

Tim trok traag zijn grote stijve pik uit Claudia’s kloppende kutje. Claudia draaide zich om en plantte haar billen in het zachte mos, ze opende haar benen en speelde zachtjes met haar klitje. Ze liet haar hand over de zwarte haartjes op haar kletsnatte gezwollen schaamlippen gaan terwijl ze met haar andere hand haar borsten streelde. Tim vleide zich naast haar en begon haar intens te zoenen waarbij hij haar lichaam liefkoosde. Claudia glom van het zweet en zijn grote hand vond daarom makkelijk zijn weg over haar dijen, haar natte zwarte poesje dat nu eventjes verwend werd door twee handen, haar volle buik en mooie borsten. Claudia vond gulzig steeds zijn tong en drukte met haar hand zijn hoofd tegen het hare. Ze zocht op de tast Tim’s grote stijve piemel en begon, toen ze deze gevonden had, hem langzaam af te trekken. Ze kon niet geloven dat ze hier werkelijk lag met haar Adonis en dat hij zijn warme harde erectie kreeg door haar naakte aanwezigheid.

“Ik wil je lekker nemen…” zei Tim hijgend en hij bewoog zich van haar af en ging achter haar op zijn knieën tussen haar benen zitten. Met zijn sterke handen pakte hij Claudia bij haar stevige enkels, omsloot ze dwingend en duwde zo haar gespreide benen dicht naar haar romp. Claudia’s kont en kutje kwamen zo iets verder omhoog waardoor Tim zijn pik makkelijk bij haar naar binnen kon duwen. Tim keek Claudia intens aan terwijl hij opnieuw zijn harde staaf tegen haar natte kutlipjes zette. Zonder zijn blik af te wenden stootte hij door en weer vulde zijn grote geslacht haar natte verlangende vagina. Precies zoals in mijn fantasie, dacht Claudia en ze drukte haar kin tegen haar borst zodat ze verlekkerd kon toezien hoe Tim haar langzaam en diep neukte. Zijn buik was gespierd en glansde van het zweet en ze zag hem op en neer gaan bij de neukbewegingen die hij maakte. Tim bracht haar benen weer omhoog en vond met zijn mond Claudia’s rechtervoet. Terwijl hij haar langzaam en diep neukte begon hij zachtjes en sensueel aan haar tenen te likken en sabbelen. Met zijn vingers masseerde hij zachtjes de zool van haar voet. Claudia kreunde en beet op haar lippen, deze sensatie was zo intens dat ze het bijna niet kon hebben! Tim werd hier erg geil van en bracht nu ook haar linkervoet naar zijn mond. Afwisselend sabbelde hij aan de tenen van haar linker- en rechtervoet waarbij hij zijn ogen sloot en dan weer opende waarbij hij Claudia vol lust in haar ogen keek en genoot van haar zinderende opwinding. Hij synchroniseerde zijn tongbewegingen met het draaien van zijn heupen waardoor Claudia goddelijke reeksen van elektrische schokjes voelde die zich bewogen van haar tenen door haar benen en tot explosie kwamen in haar vagina en onderbuik. Ze vingerde haar stijve klitje nu steeds sneller en ze voelde dat ze klaar ging komen. Zonder schroom begon ze nu steeds dieper en harder te kreunen, en haar buik en dijen trilden van de oplopende spanning. Tim bewoog nu iets sneller en kreunde: “Kom maar Claudia, kom maar lekker klaar”. Ze gaf zich helemaal over aan de golf van extase die het volgende moment explodeerde vanuit haar schoot. Kreunend en snikkend, kermend kwam ze klaar. Haar heupen schokten en de spieren in haar buik en billen trokken ritmisch, spastisch samen. Tim voelde hoe golven vocht vrij kwamen uit haar kut en de samenknijpende ritmische bewegingen die zijn pik nu masseerden maakte hem gek van opwinding. Tim wierp zich op haar en bracht zijn handen langs haar nek onder haar hoofd waarbij hij met zijn ellebogen op haar brede schouders steunden. Met zijn vingers in Claudia’s zwarte natte krullende haren bracht hij zijn gezicht dicht bij het hare terwijl hij diep kreunde. Claudia’s opgevouwen benen werden naar beneden gedrukt onder zijn gespierde bovenlichaam. Zo werd ze dubbelgevouwen onder zijn zware gewicht en kon ze geen kant meer uit. Terwijl haar orgasme maar aanhield voelde ze hoe Tim steeds harder bij haar naar binnen stootte waarbij zijn ballen tegen haar kont klapten. Grommend ramde hij nu zijn harde neukstaaf bij haar naar binnen, stopte toen een fractie van een seconde…en kwam schokkend klaar waarbij Claudia voelde hoe zijn dikke warme zaad in schijnbaar eindeloze golven tegen haar baarmoedermond spoot. Ze kwam om in hemelse lustgevoelens terwijl ze Tim’s gespierde billen vastgreep en hem zo hard mogelijk tegen zich aantrok alsof ze zich ervan wilde verzekeren dat hij geen druppel zaad in zijn ballen achterliet.

Hijgend en kreunend hielden ze elkaar vast en gleden zwetend over elkaars verhitte lichamen heen. Claudia glibberde met haar handen over Tim’s brede rug die snel op en neer bewoog van de inspanning en de ontlading. Ze kuste hem op zijn gezicht en hun tongen vonden elkaar weer in een innige zoen die oneindig leek te duren. Zachtjes bewegend hield Tim zijn piemel stijf genoeg om in Claudia te kunnen blijven. Bij elke achterwaartse beweging voelde ze hoe stroompjes van haar kutvocht vermengd met Tim’s sperma kietelend over haar kontgaatje sijpelden en een plasje vormde op het zachte groene mos. De hele middag bleven ze elkaar daar in het bos verwennen, Tim vervolgde zijn fotoshoot waaraan Claudia zich nu zonder gêne overgaf. Als het verlangen te groot werd legde Tim zijn camera neer en begonnen ze opnieuw te vrijen. Claudia had zich nooit kunnen bedenken dat ze ooit zou vreemdgaan maar het geschenk dat Tim haar deze dag gaf was te kostbaar om niet aan te nemen. Opnieuw voelde ze zich heel en geliefd en had ze haar vrouwelijke sensualiteit herwonnen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top