Skip to content

Momenteel actief

Geduld voor nieuwe afspraak
4.8/5 (15)

De zondag was een echt goede zondag. We hebben met z’n viertjes een heerlijk vrijpartij gehad. Nu was t ruim een week geduld hebben. Een hele week! Maar de dagen vliegen voorbij en het is bijna vrijdag. Anita en ik hebben veel gepraat over ons verborgen bi zijn. En hoe fijn het nu is dit te kunnen delen. De verlangens die we nog hebben en het uitvoeren er van. Geweldig gewoon. Anita vertelde hoe ze opgewonden was geraakt dat ik werd geneukt door Gerard. Hoe ik zijn pik diep in mijn keel nam. Hoe gulzig ik was op zaad. Ik had hetzelfde hoor. Ik vertelde hoe geil ik t vind om haar te zien likken en geneukt te worden. En hoe ze reageerde op Dineke. We hebben veel seks gehad afgelopen week en veel geprobeerd. We hebben op internet gezocht naar een vibrator en een dildo. Die hebben we samen ingewijd. Welk een genot. We hebben een extra setje kaarten besteld voor truth or dare. Een meer kinky versie met gewaagde dares. Geil! We hebben ook veel geappt op de aangemaakte whatsapp groep. Zo kunnen we met z’n viertjes geile dingetjes uitwisselen. Volgende week is t najaarsvakantie! Heerlijk. Dineke zou op donderdag al terug zijn en ook lekker een week thuis doorbrengen.

Het is vrijdag en we zijn uitgenodigd om 16 uur die vrijdagmiddag, om samen te koken. We nemen een kleinigheidje mee en onze kinky kaartjes voor t spel. De afgesproken boodschappen en veel geile zin natuurlijk! Het welkom was weer hartelijk. Lekker tongen en knuffelen voor we wat gingen drinken. Gerard is gek op speciaalbier. Ik vind een goed witbiertje ook heerlijk. Dus ik had een krat witbier uit Duitsland gehaald bij de plaatselijke slijterij. De dames drinken één of ander likeurtje. Geen liquor 43 maar iets sterker nog. Na het koken en het eten gezellig zitten kletsen over van alles en nog wat. En al gauw waren we alle vier toe aan geile seks. Ik had als kleinigheidje twee oogmaskers mee genomen. Dat stond op de verpakking van de dare kaartjes dat die nodig zouden zijn. De eerste opdracht begon gelijk al goed. Kleding uit. Haha. Dat hadden we zef bedacht dus zaten we naakt op de bank. Geen straf hoor! De eerste Dare. Voor Gerard. Hij gooide het hoogst met de dobbelsteen. De opdracht was dat hij het oogmasker opzetten moest en de andere deelnemers moesten één voor één het puntje van de tong laten proeven. Gerard moest raden van wie welke tong was. Hij had alle drie goed! En ik was de laatste, mijn puntje van mijn tong werd een geile tongzoen. Stom spel zei ik. De dames waren het eens en zaten al dicht tegen elkaar aan te tongen en te friemelen. Je hoorde de kutjes soppen van geilheid. Gerard was net als ik bloedgeil. We waren elkaar aan het aftrekken tot Gerard op zijn knieën ging. Neuk me lieve Bob. Ik wil je. Lang had ik niet nodig voor ik diep in Gerard klaar kwam. Oh Bob, ik ben jouw sletje en ik trok me voorzichtig terug om Gerard eens heerlijk klaar te pijpen. De dames lagen nu in standje 69 te hijgen en te kronkelen en ook zij hadden een heerlijk orgasme. Even bijkomen hoor. Nog een biertje ? Graag want ik heb dorst.

Dineke wilde iets geils proberen met z’n vieren. Gerard zou op de bank zitten. Dineke zou staan ter hoogte van Gerards mond en Anita zou op de pik van Gerard rijden en t kontje van Dineke likken. Bobbi zal ik dan heerlijk pijpen. Zullen we het proberen? En dat werkte. Zo goed zelfs dat we alle vier bijna gelijk klaarkwamen. Ik had het graag willen filmen. 4 mensen. In standje onmogelijk. Haha. Ow jee ik moet plassen riep Dineke. In de ogen van Anita zag ik weer die glinstering van geilheid. Ik kon me al bedenken wat Anita wilde. Ik stootte Gerard aan. Let op fluisterde ik. Anita heeft die blik in haar ogen. En ja hoor… Anita bood zich zelf aan om Dineke te helpen plassen, pakte een groot glas en hield het onder het kutje. Dineke plaste een klein beetje. Een klein warm blank straaltje. Die blik in de ogen van de dames. Wellustig en beestachtig geil. Kreunend zei Dineke dat plassen niet meer lukte door haar opwinding. Komt goed fluisterde Anita. Jongens pak dat glas eens aan! Anita begon Dineke vlak voor onze neus diep te beffen. Een heet gegrom en gekreun klonk diep uit de keel van Dineke. Ohhh Anita ik ga komen en meteen stond Dineke te trillen en te schudden op haar benen. Een enorme golf van geil vocht stroomde uit haar kut, Anita kon het niet allemaal hebben en stroomde langs haar mond over haar lijf. Gerard bedacht zich geen moment en dook bijna op Anita om haar lijf af te likken. Man wat enorm geil. Ik kon niet anders dan mee te helpen. Zo enorm geil. Dineke plofte neer op de bank. Wij waren nog druk om Anita af te likken. Tongend. Vingerend. Likkend. Anita werd nu door Gerard en mij verwend. Anita kroop langzaam richting Dineke en begon weer te likken aan alle gaatjes van Dineke. Ik kroop onder Anita zodat ze op mijn pik kon zitten. Gerard ging achter haar zitten. Terwijl ik mijn pik diep in het kutje van Anita stootte plaatste Gerard zijn pik tegen het kontje van Anita. Oh jaaaa kreunde ze. Graaaag. Neuk me riep ze. Gerard neukte haar kontje diep. Ik kon zijn pik tegen mijn pik voelen. In Anita. Wat geil!! Dineke duwde de mond van Anita strakker tegen haar kutje en kontje. Anita neukte Dineke nu als het ware met haar tong. En niet lang daarna weer een viertallig orgasme. Hijgend en puffend lieten we ons vallen op de bank naast Dineke. Anita lag met haar hoofd in de schoot van haar geile vriendin. Zweet op haar hoofd en lijf. We hebben ons even afgespoeld. Twee om twee. Ik met Gerard en de dames daarna. We gingen nog even naar beneden om wat te drinken. En we werden uitgenodigd om te blijven slapen. Wat een heerlijk idee. Want ook Dineke wilde twee pikken voelen. Dat wordt een geile nacht

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top