Skip to content

Momenteel actief

Van mijn schuld af (deel 1)
4.47/5 (15)

In mijn badjas aan de eettafel kijk ik moedeloos naar de stapel rekeningen die voor me ligt. Sinds mijn scheiding woon ik, Wendy, alleen en met moeite kan ik de eindjes aan elkaar knopen. Als overmaat van ramp ben ik ook nog werkeloos geworden. Alhoewel ik vreselijk mijn best heb gedaan is het mij niet gelukt om rekeningen op tijd te betalen. Van alles heb ik al geprobeerd, uitstel van betalingen gevraagd, lenen, zelfs folders rondbrengen, maar helaas. Nu is het einde echt in zicht, ik heb geen opties meer. Net als er tranen van wanhoop opkomen gaat de bel. Snel veeg ik mijn ogen droog niet merkend dat mijn mascara daardoor een beetje doorloopt. Ik open de deur en daar staan een vrouw en man. Beide zijn gekleed in een zwart bijna vormeloos uniform en ik schat ze beide in de dertig. De vrouw heeft haar haren strak naar achter gekamd en in een paardenstaart gevlochten, de man is ongeschoren en heeft stekeltjeshaar.

“Bent u Wendy Verburgh?” vraagt de vrouw met formele stem. Ik slik en knik langzaam, beseffend dat deze mensen maar voor één ding komen … geld innen. De vrouw en man legitimeren zich als employees van een incassobureau en stellen zich voor als Monique Janssen en Marc de Wildt. De vrouw kijkt op een formulier dat ze in haar hand houdt en zegt koel: “Wij komen een schuld innen van zevenduizend zevenhonderd euro en zeventig cent. Mogen wij even binnenkomen? Dat praat makkelijker.” Als verdoofd doe ik de deur verder open en laat ze binnen. Ik sluit de deur achter me en ga ze voor naar de woonkamer. Ik biedt het stel een stoel aan, De vrouw gaat aan de ene kant van de tafel zitten, de man aan de andere kant. Ikzelf ga naast de man aan tafel zitten. De vrouw ziet de stapel rekeningen en zegt: “Zo te zien heb je dit wel zien aankomen.” Ik kan alleen maar knikken. “Hoe zou je het bedrag willen betalen, Wendy?” vraagt de vrouw.
“Mag ik je trouwens Wendy noemen?” Weer geen woord alleen een knikje van mij.
“Fijn, dat praat makkelijker. Noem mij maar Monique.”
“Gaat het je lukken Wendy, om deze schuld op korte termijn te betalen?”
Terwijl de tranen weer opkomen schudt Wendy ontkennend. “Ik weet echt niet hoe” zeg ik zacht en kijk naar het tafelblad. “We zullen toch iets moeten regelen Wendy, want de schuld gaat niet vanzelf weg. Misschien kunnen we een afbetalingsregeling afspreken?” stelt Monique voor. Maar ik heb nu al bijna geen geld om de huur te betalen en fatsoenlijk te eten. “Ik zou niet weten hoe,” mompel ik en kijk Monique troosteloos aan.
“Helaas zullen we echt iets moeten regelen Wendy. Wij gaan niet weg voordat er zicht is op een afbetaling.” Ik barst nu in tranen uit en snik: “Ik zou alles willen doen om te betalen, echt alles maar ik heb niks.” Monique kijkt mij nu strak aan en zegt langzaam: “Alles?” “Ja, alles, antwoord ik in wanhoop.” Monique glimlacht en zegt na een lange stilte langzaam: “Als je dat echt meent kunnen wij misschien wat regelen Wendy” en ze werpt een snelle blik op Marc.
Die heeft tot nu toe nog niets gezegd en alleen maar stilgezeten. Maar nu kijkt hij mij aan legt voorzichtig zijn hand op mijn knie. Van schrik schuif ik mijn stoel naar achteren en kijk met grote ogen naar Marc en Monique en terug naar Marc.
“Wwwaat doe je?” vraag ik dan verbijsterd terwijl ik naar de hand op mijn knie kijk.
“Je wilde er toch alles voor doen Wendy?” zegt Monique met een lichte dreiging in haar stem en kijkt mij strak aan. Het tolt in mijn hoofd en ik weet niet waar ik het zoeken moet. Maar in mijn achterhoofd besef ik terdege wat het betekent. Ik doe nog een poging om een andere oplossing te vinden en stotter: “Ja … maar … maar … niet dát.” De hand van Marc raakt mijn knie weer aan en Monique blijft mij strak aankijken. Ik blijf gehypnotiseerd in vertwijfeling zitten. “Je hebt de keuze Wendy, óf nu betalen in geld óf een regeling in natura,” zegt Monique zacht maar duidelijk, mij nog steeds strak aankijkend. Ik zit aan mijn stoel genageld als de hand van Marc zich langzaam van mijn knie naar de bovenkant van mijn dijbeen verplaatst.

Zijn hand is groot en ruw maar hij streelt teder. Een lichte rilling loopt over mijn rug als de hand aan de binnenkant van mijn dij steeds hogerop glijdt. Ik houdt mijn benen bij elkaar maar de hand van Marc duwt ze voorzichtig maar nadrukkelijk uit elkaar. Hierdoor valt de onderkant van mijn badjas open waardoor mijn slipje zichtbaar wordt. Ik kan nog steeds geen woord uitbrengen. De laatste weken waren zo zwaar met zoveel emotie dat de hele situatie mij verward. Maar de aandacht, de fysieke aanraking, maar ook het idee dat ik iets aan mijn schulden kan doen winden mij ook een beetje op. Marc’s hand heeft ondertussen mijn slipje bereikt en hij begint met twee vingers, over het stof van mijn slipje, mijn schaamlippen te wrijven. Ik wil niet toegeven maar de druppels vocht die uit mijn poesje lekken verraden mij. Ik sluit mijn ogen en een lichte kreun komt over mijn lippen. Als ik mijn ogen weer open zie ik dat Monique achterover in de stoel is gaan zitten en mij goedkeurend toeknikt. “Zo, dat is dus geregeld Wendy. Het enige wat we nog even moeten doen is het vastleggen van onze afspraak,“ en ze begint te schrijven. Voordat ik kan reageren draait Marc mijn stoel opzij en de zijne ook, zodat ik recht tegenover hem zit.
Met beide handen duwt hij mijn benen nu verder uit elkaar. Ik zit nu wijdbeens voor hem. Opnieuw gaat zijn hand tussen mijn dijen en trekt hij het kruis van mijn slipje opzij. Dan begint hij over mijn schaamlippen te wrijven. Die zijn nu echt nat zodat hij er lekker tussen heen en weer kan glijden. Ik kreun weer maar deze keer luider. Dit moedigt hem aan en hij gaat een vinger naar binnen.“Ooooohhhh,” is het enige wat ik uit kan brengen. Dan volgt er al snel een tweede vinger. Ik zak onderuit en kan, nee, ik wil eigenlijk niet meer tegenstribbelen. De vingers gaan zo lekker in en uit mijn poesje, zo opgewonden heb ik me al heel lang niet meer gevoeld. Met zijn andere hand begint Marc nu mijn klitje te strelen. Ik sluit mijn ogen en kreun: “Hhmmmmm, lekkker.”

Ik voel dat de ceintuur wordt losgemaakt en de badjas over mijn schouders wordt getrokken. Ik laat het allemaal over me heen komen, ook als mijn bh handig en snel wordt verwijderd. Wijdbeens met twee vingers in mijn natte poesje en ontblote borsten lig ik nu onderuit te genieten. Als Marc zijn vingers terugtrekt open ik teleurgesteld mijn ogen. “Neeeee, niet stoppen … alsjeblieft,” zucht ik. Marc gaat voor mij staan en trekt snel zijn broek uit. Als hij ook zijn onderbroek uittrekt springt daar een half stijve lul uit. “Zuigen,” is het enige wat hij zegt. Met beide handen pak ik zijn pik en neem hem in mijn mond. De pik smaakt heerlijk en ik vraag me af hoe lang het geleden is dat ik een stijve lul in mijn mond heb gehad. Maar nadenken is nu niet aan de orde want hij begint zijn pik in en uit mijn mond te stoten. Ik doe mijn best om de stoten op te vangen maar het duurt niet lang voordat de pik mijn huig aantikt. Ik haal de staalharde paal even helemaal uit mijn mond en speeksel druipt langs de pik op mijn borsten. Ik kijk omhoog en zie de lust op het gezicht van Marc. Ik trekt de pik een paar keer af en zuig hem dan weer helemaal naar binnen. Met mijn hand streel ik ondertussen de zware ballen. Ik hoor Marc luid kreunen maar geniet ook zelf. Mijn poesje is nu kleddernat. Ik wil de lul eigenlijk wel in mij voelen. Het lijkt wel of Marc mijn gedachten kan lezen want hij haalt zijn lul uit mijn mond en trekt mijn overeind waarbij mijn badjas op de stoel blijft liggen. Op mijn slipje na sta ik nu naakt, met een natte poes en harde tepels voor hem. Behoedzaam trekt hij mijn slipje omlaag en ik stap er uit. Hij draait mij om hijgt: “Zet je handen op de tafel en spreid je benen.” Onmiddellijk doe ik wat hij vraagt en zie hoe Monique ondertussen haar hand in haar broek heeft gestopt en zichzelf verwoed aan het vingeren is. Dit beeld maakt me nog heter dan ik al ben. Ik spreidt mijn benen en voel de eikel tegen mijn poesje aanduwen. Ik ben zo nat dat het Marc geen enkele moeite kost om zijn pik langzaam naar binnen te duwen. “Jaaaaaa … lekker” kreun ik en ik duw mijn kont naar achteren. Hierdoor verdwijnt de volledige lengte in mijn kutje. Ik ben nu helemaal gevuld en moet even wennen. Maar Marc heeft daar geen boodschap aan en hij beweegt zijn enorme pik al in en uit mijn druipende grot. Bij elke stoot word ik hard naar voren geduwd. Om de stoten op te vangen buig ik verder naar voren totdat mijn tepels de koude tafel raken. Dit maakt mij nog geiler en ik begin Marc aan te moedigen. “Harder, neuk mij harder met die lekkere pik van je.” Marc gaat nu als en razende tekeer in mijn kletsnatte kutje. De soppende geluiden maken het allemaal nog geiler. Ik ben in extase als ik in de verte Monique hoor zeggen: “Neuk haar Marc … neuk onze nieuwe aanwinst maar helemaal klaar, dan is ze daar al vast aan gewend.”

Ondanks mijn opkomende orgasme hoort ik duidelijk het woord “aanwinst.“ Ik open mijn ogen en zie dat Monique zich nog steeds aan het vingeren is. Maar in haar andere hand houdt ze nu een telefoon vast en het is duidelijk dat zij opnames maakt van de neukbeurt. Ik wil er wat van zeggen maar voel de hand van Marc op mijn clitoris en dan is er geen ontkomen meer aan. Met een luide gil kom ik heftig klaar: “Ik kom, ik kom … ik kooooooom.” Ik voel de pik van Marc ook dikker worden en pulseren en weet dat hij gaat spuiten. Hij pakt mij stevig bij de heupen vast en ramt zijn pik tot aan zijn ballen bij me naar binnen. Als de eerste straal zijn weg naar mijn binnenste zoekt kom ik heftig klaar. Nadat hij is uitgespoten trekt Marc zijn pik uit mijn kutje. Ik blijf nog even op de tafel liggen nahijgen. “God,” denk ik, “wat heb ik dit gemist, als ik daar toch eens mijn schuld mee kan aflossen.” Na een minuut ben ik weer een beetje terug op aarde en zie dat Marc en Monique zich alweer hebben aangekleed en gefatsoeneerd. Monique schuift een stuk papier naar mijn toe en zegt: “Teken dit maar even zodat we verder kunnen.” Dan draaien ze zich om en lopen naar de deur. Ik pak het stuk papier op en begin te lezen. Het is duidelijke taal; de eerste 100 euro van de schuld is afgelost. De rest kan ik afbetalen door thuis seksdiensten te verrichten voor anderen die door Monique en Marc worden gestuurd. Ik kijk op en wil zeggen dat ik dat nooit gaat tekenen maar Monique zwaait met haar telefoon waarop duidelijk te zien is hoe ik de dikke pik van Marc in mijn mond heb. Monique swipte even verder en op een volgende foto is haarscherp te zien hoe ik van achteren wordt geneukt en daar volop van geniet. Ik buig mijn hoofd en Monique geeft mij een zoen op de wang. “Tot snel Wendy.” Zwijgend vertrekken ze en laten mijn perplex achter. De schuld afbetalen door seks te hebben met anderen … hhmmm … wellicht niet eens zo’n slecht idee …

Enkele dagen later belt Monique me op: “Ik heb een klant voor je, die heel aardig is voor zijn meisjes, ik heb hem geïnstrueerd om voorzichtig met jou om te springen omdat het voor jou allemaal nieuw is. Ik ben benieuwd hoe je het gaat vinden. Hij heeft mij betaald en er gaat 150 euro van je schuld af.” Dat sprak me wel aan en dus zegde ik toe om de man te ontvangen. Mijn hart klopt in mijn keel op de bewuste avond bij het horen van de bel. Ik doe open en laat de man binnen. Hij geeft me een hand en zegt: “Hallo, ik ben Hans, en jij bent….?” “Wwwendy”, stotter ik. “Wendy….” herhaalt Hans bedachtzaam, “wat een mooie naam…. Hoe oud ben je eigenlijk?” “Ik ben net achtentwintig”, antwoord ik. “Ah, dat is een mooie leeftijd, al wat ervaring neem ik aan.” Ja, zei ik, ik ben vier jaar getrouwd geweest, daarna een paar jaar zonder man en nu wil ik de draad weer oppakken.” Ik bied hem een biertje aan en hij vertelt dat hij vertegenwoordiger is en regelmatig in onze stad komt. “Zullen we naar mijn slaapkamer gaan?” stel ik voor als we onze glazen leeg hebben. Daar aangekomen gaat Hans op een stoel zitten en kijkt me strak aan. “Kleed je eens langzaam en sexy uit,” zegt hij. Wat onwennig sta ik voor hem en begin. Ik trek mijn T-shirt over mijn hoofd, schop mijn schoenen uit en doe de rits van mijn broek open. Ik draai me om, en wiebel met mijn kontje terwijl ik mijn broek afstroop. Ik kijk naar Hans. Zijn ogen zijn een stuk groter geworden, een teken voor mij dat ik het goed doe. Ik loop wat dichter naar hem toe en buig me voorover. “Bevalt het je wat je ziet?” fluister ik. Hans likt langs zijn lippen en knikt alleen maar. Ik reik naar achteren en doe de sluiting van mijn bh los. Heel langzaam laat ik mijn tietjes tevoorschijn komen. Nadat ik mijn bh in een hoek van de kamer heb geslingerd, masseer ik mijn borsten en buig me weer voorover tot ze vlak voor z’n gezicht hangen. Ik zie hoe hij moet slikken en ten slotte haak ik mijn duimen aan de zijkant van mijn slipje en beweeg het langzaam schoksgewijs naar beneden. En zo sta ik ten slotte volledig naakt voor mijn eerste klant. “Wat een mooi uitzicht….”, fluistert Hans schor. “Ga eens op bed liggen met je benen wijd en speel met jezelf.” Ik ga op het bed liggen, doe mijn benen wijd en breng mijn vingers naar mijn kutje. Ik masseer mijn klitje en probeer Hans zo geil mogelijk aan te kijken. Dat lukt want hij staat op van zijn stoel, doet zijn das en overhemd uit en maakt daarna zijn broek los, tot hij in een witte slip voor me staat. Ik moet moeite doen om niet te lachen. Zo’n onderbroek…. Dat ziet er toch niet meer uit. Het lachen vergaat mij echter als ook die onderbroek uit is. Want ik ben al onder de indruk geweest van Marc zijn pik, maar deze is toch nog wel iets forser. Echt, een monsterlul, die nu, nog niet eens volledig hard, al groter is dan die ik ooit in mijn kutje heb gehad. Hans gaat bij het bed staan en kijkt toe hoe ik mijn kutje verwen. Dan komt hij op me af lopen en kijkt me strak aan. “Jij bent echt een geil vrouwtje hè?” gromt hij, “Ja, hoor en ik wil met een echte man neuken… met een echte grote dikke harde lul…. ik wil echt stevig genaaid worden, Hans…. kan je dat?” Ik wenk hem. “Kom je bij mij liggen, Hans?”, zeg ik met mijn meest sexy stem. Hij gaat naast me op bed liggen en begint zachtjes mijn borsten te strelen. “Mmm….” kreun ik. Hans buigt zich voorover en begint voorzichtig aan mijn tepels te likken. Ik haal mijn hand uit mijn kutje en breng die naar die enorme pik. “Wat een lekker ding, Hans”, fluister ik, “denk je dat die zo meteen in mijn kutje past?” Hans knikt maar is niet meer in staat iets uit te brengen. Ik streel over zijn pik en voel hoe die onder mijn strelingen steeds harder wordt…. en groter. Ik verlang er al naar om dat enorme apparaat in mijn sneetje te voelen, dat moet echt een heel lekker gevoel zijn. Hans z’n pik is nu op z’n aller-hardst. “Zal ik je pijpen?” vraag ik lief. “ Nee,” zegt hij, “speel met je kutje.” “Maak het goed nat, want straks ga ik bij je naar binnen.” Ik breng mijn vinger naar mijn neukholletje en begin er langzaam rondjes in te draaien. “Dat is mooi”, hijgt Hans, “lekker doorgaan….. ik wil je zien klaarkomen.” “Jaaahh…., hijg ik, “mijn kutje moet echt goed nat zijn voor ik die paal kan ontvangen.” Ik probeer hem wat bedeesd aan te kijken. “Doe je in het begin wel voorzichtig Vader. Niet in een keer naar binnen stoten, hè? Wat zal mijn kutje lekker strak om je pik aanvoelen….” Ik doe mijn ogen dicht en voer het tempo van mijn vingers iets op. Het begin al lekker warm te voelen tussen mijn benen en ik weet zeker dat Hans straks een echt orgasme te zien zal krijgen. Hans is tegenover me op bed komen zitten. Hij trekt langzaam aan zijn keiharde paal en blijft met zijn ogen de bewegingen van mijn vingers volgen. Ik haal ze er uit en breng ze naar de mond van Hans. “Hier”, fluister ik, “proef maar. Heb je wel eens liefdesnectar geproefd?”, Gulzig likt Hans mijn vinger af en ik zucht: “Wil je mijn kutje likken, Hans?” “Straks, hijgt hij, “als je klaargekomen bent, dan wil ik al dat sap uit je sneetje opslurpen…. Ik drink je helemaal leeg.” “Ik vinger nog wat sneller en voel mijn benen gaan schokken. Hans spert zijn ogen wijd open en ziet dat ik mijn lijf niet helemaal meer onder controle heb. Nog heel even en ik voel alle spieren in mijn lijf zich aanspannen en jaaahhhh….. “AAAAHHHHHH”, kreun ik. Ik schok nog een paar keer en ontspan. Met mijn ogen dicht voel ik hoe Hans zich voorover buigt en even later voel ik zijn lippen rond en in mijn kutje. Gulzig likt hij mijn kutgeil op en kreunt. “oohhh…, dit is zo lekker….. echte nectar….. zo lekker fris en zoet.” Hij buigt zich weer over mijn kutje heen en likt met zijn tong nog een paar keer diep door mijn sneetje. “Geef mij eens een lekkere kus en laat me ook eens proeven,” nodig ik hem uit. Hij buigt zich naar mijn mond, perst zijn lippen op de mijne en laat zijn tong naar binnen glijden. Ik proef de zoete smaak van het vocht dat daarnet zo in overvloed uit mijn spleetje is gelopen. Het smaakt inderdaad erg lekker. Daarnaast, moet ik eerlijk zeggen, kan Hans ook lekker tongen. Ik vlei me tegen hem aan en laat die tongzoen nog even lekker doorgaan. “Mmmmm…. “, kreun ik, “ga je me zo meteen lekker neuken Hans? “ Hans lijkt inmiddels buiten zichzelf van geilheid. “Of ik jou ga neuken?”, gromt hij, “jij gaat straks echt met een volkomen bevredigd kutje deze kamer uit, jongedame. Reken daar maar op!”

Ik draai Hans op z’n rug, ga op hem zitten en buig naar voren om hem nog een lekker tongzoen te geven. “Zullen we dan maar?”, fluister ik, “Ik ga die dikke paal in mijn kutje stoppen, in dat lekkere strakke spleetje? Ga je me dan laten voelen hoe een echte man voelt?” Ik pak zijn pik vast en Hans ziet hoe ik langzaam over zijn harde leuter heen glijd. Het eerst stukje is moeilijk. Ik ben echt blij dat ik net ben klaargekomen en dus lekker nat en soepel ben. Maar nu nog moet ik langzaam die pik naar binnen laten glijden. Als ik ‘m eindelijk helemaal in me heb zitten, voelt het heerlijk. De wanden van mijn kutje zitten strak om zijn dikke staaf heen en zonder te bewegen laat ik ‘m genieten door de spieren van mijn kutje te spannen en dan weer te ontspannen. Dat bevalt hem wel. “Aaah…..” hijgde Hans, “wat doe jij daar voor lekkers? “Ik speel even melkmachine, Hans….. en ik ga die harde paal helemaal leegmelken met mijn kutje….. wil je dat?” “Ja, maar nou nog niet”, gromde hij. Hij pakt me bij mijn heupen vast en begint zachtjes in en uit mijn kutje te bewegen. Ik voel letterlijk de rillingen van pure geilheid door mijn lijf gaan. Je hebt geen idee hoe het voelt als zo’n dikke neukstaaf in je beweegt en constant druk uitoefent op de wanden van je spleetje, het laat je zweven van geilheid. Ik ga klaarkomen op deze pik, dat is wel zeker. “O, mijn God”, hijg ik, “ga door Hans….. wat doe je dat lekker…. Jaaah…..”Hans gromt en stoot wat harder en sneller in me. Ik voel hoe ik in trance raak van dit gevoel en de controle verlies. Kermend en jammerend rijd ik op die dikke pik, willoos, machteloos, terwijl hij me onverbiddelijk naar een climax toe drijft. “Jaaaahhhhh……..”, breng ik met moeite uit, “oooooh….. aaaahhhhh, ga door…..” Het is heel gek, maar alles lijkt rond te draaien, zonder dat er alcohol of drugs aan te pas is gekomen. Ik zit in een soort van wolk van geilheid, die steeds dichter wordt naarmate Hans het tempo opvoert. En dan…. is het daar. Ik ben gewoon even van de wereld. Er trekt iets door me heen dat ik nog nooit gevoeld heb. Zo heftig, zo intens, zo geil. Ik ben volledig de controle over mijn hele lijf kwijt nu die golf door mijn lijf trekt. Ik blijf volkomen uitgeteld achter. Ik lig krachteloos op de borstkas van Hans en kan even niks meer. Ik vraag me af hoe ik dit nog een keer kan volhouden, want Hans is nog niet klaargekomen. “Gaat het nog?”, hoor ik Hans in de verte vragen. Langzaam kom ik weer bij mijn positieven. “Jaaaah”, antwoord ik loom….. “maar dit was even héél heftig.” Hans grinnikt. “Maar was het ook lekker?””Oooh….”, hijg ik, “lekker…. man het was echt helemaal te gek!” “Blij voor je”, lacht Hans, “maar nou ik nog.” Hij heeft gelijk ook. Dit kan natuurlijk niet. Je escort het orgasme van haar leven bezorgen en dan zelf met gevulde ballen achter blijven. “Wat wil je, Hans?”, vraag ik. Hans denkt even na. “Ik wil het lekker op z’n hondjes doen. En dan wil ik mijn zaad in je gezicht spuiten.” Ik knik. Ik draai me om en ga op mijn knieën en handen op bed zitten. Uitdagend steek in mijn kontje in zijn richting. “Kom maar lekkere vent”, sis ik, vul me maar lekker op met die pik van je.” Hans drijft zijn harde paal in mijn holletje en het duurde niet lang of ik onderga kreunend en steunend het stoten van die monsterpaal die me al zo lekker heeft laten klaarkomen. Alle kans dat hij me nog een keer klaar krijgt voor hij uiteindelijk zelf zijn sperma op mijn gezicht gaat lozen. Ik vraag me af of ik het vol zal houden om nog een keer zo heftig klaar te komen. Maar die gedachte is eigenlijk al te laat, want met iedere stoot raak ik alweer verder van de wereld. Mijn armen en benen worden zwaar en dus lig ik al gauw op mijn buik op het bed met Hans die van achteren in mijn kutje beukt. Het is een kwestie van tijd, voor ik weer een orgasme aan voel komen, dit keer gelukkig wat minder intens dan de vorige, gewoon lekker, eentje die ervoor zorgt dat ik even los van de grond kom. Mijn kutspieren knijpen stevig in de pik die nog in me zit en ik voel hoe Hans uit me glijdt en opschuift in de richting van mijn gezicht. Hij draait me op mijn rug. “Daar komt het,” gromt hij. Ik zie hoe hij aan zijn pik trekt en met een langgerekte “aaahhhhh”, loost hij zijn zaad over mijn gezicht. En wat is het veel! 4,5,6 stralen tot mijn gezicht helemaal vol zit met zijn warme witte zaad. Uitgeput laat hij zich achterover op bed vallen. Ik lik met mijn tong het zaad op dat ik op mijn lippen heb zitten en slurp het gelukzalig naar binnen. Het is echt lekker en ik heb het mede geproduceerd. Ik heb ervoor gezorgd dat Hans zich helemaal heeft laten gaan en een flinke portie zaad op mijn gezicht heeft geloosd. Ik kijk opzij en zie dat Hans uitgeteld naast me ligt. Het duurt tien minuten minimaal voor er weer beweging in ons komt. “Kunnen we hier lekker douchen”, vraagt Hans. We staan op en gaan naar de badkamer. Even later staan we met z’n tweeën te genieten van het warme water. Het sperma verdwijnt van mijn gezicht en ik geef Hans nog een lekkere tongzoen. Na tien minuten drogen we elkaar af. “Ik ben hier nogal eens in de omgeving en ik zou je graag nog een keer willen ontmoeten,” bekent hij. Ik knik goedkeurend. Kijk, de eerste vaste klant. Dat is al gauw 150 euro minder schuld en dat is bovendien werk waar ik zelf ook nog een orgasme van krijg. Na een uitgebreide tongzoen vertrekt hij. Deze afspraak is me bijzonder goed bevallen dus geef ik een positieve referentie door aan Monique. In de weken volgend op mijn eerste contact heb ik meerdere “gasten”. Van Monique krijg ik een paar uur van tevoren een berichtje hoe laat ik het bezoek kan verwachten en wat de wensen zijn. Tot nu toe zijn het alleen mannelijke gasten geweest met normale wensen; neuken, pijpen, aftrekken en soms tot mijn eigen verbazing, alleen praten. Elke handeling heeft een vast ‘aflossingsbedrag’ zoals beschreven in het contract dat ik moest ondertekenen en heel langzaam wordt de schuld dus kleiner. Toch kan ik niet ontkennen dat ik er ook wel een beetje van geniet. Op de een of andere manier voel ik me gewenst en de regelmatige seks is ook niet verkeerd. Niet zelden kom ik zelf ook echt klaar. Maar het komt ook voor dat een man zo onhandig is dat als hij vertrokken is ik mezelf nog klaar vinger.
Wat zal deel twee van dit verhaal me brengen?

Wendy

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top