Skip to content

Momenteel actief

De webcam
4.5/5 (2)

Ik heb veel aan je moeten denken afgelopen tijd. En gisteren helemaal, naar aanleiding van herinneringen die naar boven kwamen. Ik dacht aan de laatste keer dat we elkaar spraken via de cam. En hoe het ook kwam, misschien de afstand, misschien dat we elkaar zo lang niet meer gezien hadden of iets anders… maar je was zo stout! Het begon eerst heel erg netjes, beetje kletsen en zo maar steeds stouter. Je had je badjas aan en ondanks dat ik er niets over probeerde te zeggen merkte je wel dat ik steeds aan het kijken was en aan het hopen om meer te mogen zien. En per ongeluk gleed je badjas iets te ver open en je liet me heel even een blik werpen op je heerlijke borsten. Je merkte het gelijk en werd rood en deed je badjas weer netjes. Maar er werd ook een klein vuurtje in je wakker en we begonnen elkaar weer te vertellen wat we zo lekker vonden. Van die enige keer dat ik mee had mogen kijken terwijl je je aan het vingeren was, lang geleden toen ik nog in Rotterdam woonde en een sexfilm aan had staan waarin een neger aan het spelen was met een groot apparaat.

Je moest er weer om lachen en ik kon aan je zien hoe opgewonden je er van werd. Ik kan het niet laten en vraag je nu gewoon of je iets meer van je wil laten zien. Heel voorzichtig laat je je badjas open glijden en je laat me heel voorzichtig een borst zien, maar nu zie ik dat je tepel al hard is. O wat lekker en wat lang geleden dat ik dit heb mogen zien. Ik kan het niet laten en vertel je hoe lekker ze zijn. Dan laat je je basjas helemaal open vallen en kan ik ze allebei helemaal bekijken. Heerlijk zeg ik je… alleen wordt er wel iemand helemaal wakker van zeg ik lachen. En? Dus is je reactie… is dat erg? Nou nee helemaal niet zeg ik, maar ik weet niet of ik me dan ik kan houden. Je lacht en zegt dat dat niet erg is. Nou… misschien niet, maar dan weet je ook wat ik graag wil zeg ik. Nee dat gaat niet antwoord je, je bent niet netjes bijgewerkt dus dan laat je het niet zien. Ik blijf je teasen en vraag je waarom je mij niet gaat laten zien hoe je je gaat scheren. Je kijkt heel erg bedenkelijk… maar staat dan op, laat de badjas van je lichaam glijden zodat ik even naar je hele lichaam kan en mag kijken. Je draait een rondje en ziet aan me hoe lekker in je vind. Je loopt weg maar komt even later weer terug, met scheerzeep, een bakje en een handdoek… Ga je het echt doen vraag ik? Je knikt alleen en gaat voor de cam zitten. Langzaam doe je je benen uit elkaar en pakt de scheerzeep… je smeert je langzaam in en ik zie aan je dat je al behoorlijk opgewonden aan het worden bent. Wil je je vingeren vraag ik je en je knikt. Nee sorry dat mag nog niet. Ik heb mijn broek al uitgetrokken en je kunt zien hoe mijn eikel al helemaal glimt van opwinding. Ik trek me heel erg langzaam af en je kijkt goedkeurend naar me. Mis je hem vraag ik… en stiekem knik je een beetje van wel.

Je begint je langzaam te scheren en bij iedere keer dat je je mes weg haalt komt er een stukje blote huid onder het mes vandaan. Zo lekker om dit te zien!!! Eerst scheer je je heuvel en laat een klein stukje staan, dan scheer je je lippen en kreunt zachtjes… als je klaar bent zie ik je poesje en kan goed zien hoe je aan het controleren bent of je het goed hebt gedaan. Ik wil je proeven en zou je zo lekker willen likken. Ik vertel je hoe ik je zou gaan likken, hoe ik op je clitje zou gaan zuigen en hoe ik mijn vingers zou gebruiken. Niet alleen in je poesje maar zeker ook in je kontje. Je vind het blijkbaar erg opwindend om te horen want je vraagt me of ik wil zien hoe ik dan dat zou doen, ik kan alleen maar knikken… eerst zie ik 1 vinger in en uit je poesje glijden en al snel een 2e. Maar dan zie ik hoe je de vinger van je andere hand nat maakt in je poesje en over je kontje glijdt. Ik zie hoe je kippevel krijgt en weet dat je het stiekem wel heel erg lekker vind wat je doet. En voor ik het in de gaten heb zie ik je niet alleen je poesje vingeren maar ook je kontje. En ik zie hoe je komt, zie je tepels nog harder worden en hoor je heel erg hard kreunen. Dat is voor mij te veel en je ziet hoe hard ik ook kom, en hoeveel het is, harde stralen! Je laat je heel even bijkomen maar ik vraag je of je alsjeblieft door wil gaan. Want ik wil heel erg graag nog een keertje met je komen. Je kijkt me geil aan en vraagt of ik stijf blijf. Ik laat het je zien en je ziet hoe hard hij blijft. Ik pak nu een beetje olie en smeer hem helemaal in. Alleen het naar elkaar kijken, weten hoe lekker we sex hadden vroeger en weten hoe graag ik je zou willen zorgt er al voor dat ik super geil blijf. We spelen met elkaar, zijn geil en ik zie hoe je je vingers zachtjes aflik…. Ik ben je aan het missen. Ik merk aan je dat je steeds geiler aan het worden bent en hoe je langzaam weer gaat komen. Wacht even vraag ik je en ik trek iets harder, fantaseer hoe jij me aan het aftrekken zou zijn en hoe graag ik zou willen dat je me zou pijpen…. En hoe graag je me een keertje leeg zou mogen zuigen… Dat vertel ik je ook allemaal en dat is te veel voor ons allebei. We komen weer heerlijk hard klaar!! Ik zie je stuiptrekken en je ziet hoe ik weer dikke stralen spuit!!! Als we even zijn bijgekomen kletsen we nog even en ik bedank je voor dit super lekkere moment en hoop dat we elkaar snel weer gaan zien zeg ik lachend… Niet heel erg veel later krijg ik een mailtje van je, 2 foto’s… eentje van vroeger in bad en de andere dat je heerlijk onder de douche staat en je je nog een keertje aan het vingeren bent

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top