Skip to content

Momenteel actief

Nederlandse man op vakantie geneukt
3.18/5 (11)

Het was een heel erg fijne vakantie, dat weet ik nog heel erg goed. Het is dan alweer een paar jaar geleden, maar toch zijn er dingen die ik er niet meer zo gauw van zal gaan vergeten. Want ik kwam daar Paul tegen, een hele leuke jongen die mij wel zag zitten. Omdat het ook een Nederlander was, hadden we meteen een enorme klik. Die werd niet anders maar alleen maar sterker, toen hij ineens zijn hand op een avond onder mijn rokje liet glijden. Het voelde waanzinnig en ik liet hem zijn gang gaan. Hij raakte eerst alleen nog maar mijn been aan maar de tinteling die door mijn lijf ging was werkelijk waanzinnig.

Ik had vakantie dus ik as dan ook heel erg ontspannen, misschien dat dat er ook wel iets mee te maken had. Maar het voelde zo heerlijk, waar het ook door is gekomen. Hij keek mij aan en hij haalde voorzichtig maar heel erg resoluut zijn pik uit zijn broek. En hij greep mijn hand en legde deze naast zijn pik neer, zodat ik zelf kon gaan bepalen wat ik nou precies met zijn lul zou doen. Nou, ik wist het wel. Ik greep die leuter meteen beet en begon heel langzaam de voorhuid naar achteren te trekken, zodat zijn eikel als een soort cadeautje tevoorschijn kwam. Ik boog voorover en ik begon er zachtjes en een beetje onwennig aan te likken. De smaak was heerlijk, daar in het donker in het licht van de maan. Ik zoog zijn pik diep naar binnen en begon dat ding nat te maken. Sneller en ook grommend nam ik de pik in mijn keel en speelde met zijn ballen en begon natter en natter te worden. Ik merkte dat ik niet meer stil kon zitten, stond op, deed mijn slipje uit en gooide mijn benen over de zijn heen.

Ik klom bij hem op schoot en greep zijn penis beet, liet deze voor mijn kutje staan en liet mij er langzaam overheen zakken. Terwijl ik mijn armen om hem heen deed reed ik op en neer op zijn schoot. Ik voelde zijn handen op mijn heupen en op mijn billen, hij raakte mij eigenlijk overal aan waar hij mij maar aan kon raken en ik raakte meer en meer opgewonden. Mijn poesje werd ongelooflijk opgerekt en ik merkte dat hij dikker en harder werd, een teken voor mij dat hij ieder moment in mijn kutje kon spuiten. Ik wilde het niet, maar hij was zo verdomde lekker zo in mij en op vakantie dacht ik nou eenmaal niet iedere keer echt helder na. Ik wilde zijn zaad in mij voelen en ik bleef rijden, tot hij mij naar beneden trok en in mij klaar begon te komen. Ik voelde het zaad diep in mij spuiten en ik wilde dat het nooit op zou houden. Maar helaas, ook daaraan kwam een eind. Ik reed nog wat door en gleed van zijn lul af en likte het ding helemaal schoon. Ondertussen hoorden we mensen aan komen lopen en dus maakten we dat we wegkwamen. We moesten er hard om lachen.

Naderhand was ik wel bang dat ik zwanger zou zijn, maar gelukkig bleek dit niet het geval. Ook geen ziektes gelukkig. Na die keer deed ik het nogmaals met hem, maar wel veiliger, dus met condoom, ook al wist ik toen nog niet of ik iets zou zijn opgelopen. Na de vakantieperiode heb ik hem nog een paar keer in het gewone leven ontmoet, maar dat viel allemaal tegen. Ik kapte het maar af, de spanning was er gewoon niet en eerlijk gezegd was Paul behoorlijk saai. Gelukkig heb ik nu een leuke relatie en zou ik die voor geen goud willen missen. Maar aan de vakantie met Paul, denk ik zo nu en dan nog wel eens terug.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top