Skip to content

Momenteel actief

Mijn oude buurmeisje
4.08/5 (13)

Ik was laatst in de supermarkt, boodschappen doen. Toen kwam ik de bocht om en ik lette niet zo heel erg goed op en botste met mijn karretje tegen die van een compleet vreemde vrouw aan. Geschrokken keek ik op en meteen viel mijn mond open, want ik herkende haar meteen. Ook al was het een aantal jaren geleden, het was mijn voormalige buurmeisje, inmiddels ruim in de 20 en ze zag er echt waanzinnig uit. Ze keek mij met een verleidelijke glimlach aan en leek mij ook te herkennen. Na excuses gemaakt te hebben, begonnen we te kletsen, maar zo in de supermarkt praten leek zij nogal onpersoonlijk te vinden. Ze vertelde mij waar ze vandaag de dag woonde en ik wist dat te vinden. Ik bracht eerst mijn boodschappen naar huis en reed toen die kant op. Ik wilde gezellig met haar kletsen en had in eerste instantie helemaal geen bijbedoelingen. Maar zij wel. Want toen ik bij haar binnen was gekomen, had ze een romantische cd draaien en haar blouseje was een stukje verder open geknoopt dan in de winkel. Ik kon zo bij haar mooie volle borsten naar binnen kijken en toen ze naast mij kwam zitten en haar hand op mijn arm legde, was ik verkocht. Ik liet het gewoon over mij heen komen en zou wel zien wat er gebeurde.

Ik begon de vrouw te kussen en ze zoende mij vuriger terug. Onze tongen gleden langs elkaar en ze proefde echt zoet, net als in zo’n romannetje dat je in de supermarkt voor 2 euro kunt kopen. Ik liet mijn handen over haar blouse glijden, maakte deze los en trok hem van haar schouders. Vervolgens begon ze mijn broek los te maken terwijl ik haar bh aan het uittrekken was. Het kostte mij behoorlijk wat moeite zo voorlangs, dat had ik al een hele tijd niet meer gedaan, maar uiteindelijk was het ding los en smeet ze hem zelf aan de kant. Mijn handen masseerden haar geweldige tieten en ik voelde hoe ze mijn lul in haar handen had genomen en mij af begon te trekken. Ik begon zwaarder te ademen, helemaal toen ze een stukje naar achteren schoof om zich zo voorover te kunnen bukken. Ze deed haar lange krullende lichtbruine haren achter haar oren en begon mij te pijpen. Heel zacht, heel lief maar o zo lekker! Ik genoot met volle teugen en vergat helemaal dat zij vroeger als kleine meid naast mij had gewoond. Of ik wilde dat vergeten, dat is misschien beter geformuleerd.

Ze zoog aan mijn harde lul en speelde met mijn ballen. Ze lit mijn lul uiteindelijk uit haar mond floepen en stond op, deed haar broek uit en klom bij mij op schoot. Ze had haar slipje nog aan en die schoof ze achteloos opzij, zodat haar poesje bloot kwam te liggen. Ze richtte mijn lul tussen haar schaamlippen en begon mij met dat waanzinnige lijf te berijden. Ik leunde achterover, maar kwam ook weer naar voren omdat ik haar de hele tijd aan wilde raken om er zeker van te zijn dat dit allemaal wel echt aan het gebeuren was. Ik pakte haar billen beet, liet mijn vingers over haar rug lijden en trok haar tegen mij aan om aan haar borsten te sabbelen. Ze reed heel snel op en neer en ze was behoorlijk strak. Het zou dan ook niet zo heel lang duren voor ik klaar begon te komen. Ze stapte na mijn waarschuwing over het orgasme van mij af en trok mij wild af, terwijl ze tussen mijn benen zat en mij vurig aankeek. Ik zag die hand snel op en neer gaan, haar lange rode nagels gleden soms langs de schacht van mijn lul maar de pijn voelde ik nauwelijks. Ik spoot het sperma met flinke kracht uit mijn pik en ze richtte hem op haar tieten, die ik helemaal onder aan het spuiten was. Waarom ze mij ineens wilde neuken, ik had geen idee en heb dat nog steeds niet. Het enige wat ik wel weet is dat als ik haar weer een keer tegenkom in de supermarkt, ik dit hele gebeuren nog eens op mijn gemak over zou willen doen, maar dan natuurlijk heel wat langer in veel, veel meer standjes.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top