Skip to content

Momenteel actief

Mijn jongere vriendin wil haast altijd neuken
4.33/5 (12)

Hallo, mijn naam is Stefan en ik heb een leuke vriendin van 21 jaar. Ze is 10 jaar jonger dan mij en ze heeft een geweldig lichaam. Maar daar houdt het natuurlijk niet op, want ze is er gek op om met mij naar bed te gaan. En dan bedoel ik niet slapen uiteraard, hoewel we dat samen ook heel erg goed kunnen. Als ik thuiskom dan staat ze meestal in een leuke outfit op mij te wachten en dan weet ik alweer hoe laat het is. Sommige mannen zouden dat niet leuk vinden, zo heb ik uit mijn vriendenkring begrepen. Dat vind ik maar raar, aangezien we de meest lekkere seks hebben die je je maar voor kunt stellen.

Laatst ook, ik kwam thuis en ze had alleen een paar hoge hakken aan en verder droeg ze helemaal niets. Ze stond in de woonkamer en had een heel erg verleidelijke pose aangenomen. De gordijnen waren dicht, maar ik kon alles goed zien. Wat is ze toch mooi, dacht ik bij mijzelf. Ik liep op haar af en legde mijn handen op haar middel en trok haar dicht tegen mij aan. Haar mooie rechtop staande borsten drukten tegen mijn lichaam aan en ik liet een hand op haar billen glijden. De andere hand volgde al snel. Achterlangs speelde ik een beetje met haar poesje, waardoor mijn vriendin haar benen een beetje meer van elkaar deed. Ik liet mijn vingers tussen haar schaamlippen heen glijden en voelde dat ze bijzonder nat was. Ik kreeg er een harde pik van. Ik greep haar beet en tilde haar bij haar middel op en zette haar op de eetkamertafel.

Ze weegt haast niets, dus dat is heel gemakkelijk te doen. Vervolgens spreidde ik haar benen en zakte ik door mijn knieën. Ik begon haar zachtjes tussen haar benen te strelen en werkte zo naar haar kutje toe. Ik trok haar schaamlippen zachtjes van elkaar en keek in haar glimmende poes. Ik begon het vocht er zachtjes van af te likken en boorde mijn tong in haar kutje. Ze kreunde zacht maar begon harder te kreunen toen ik aan haar klitje en vooral ook er omheen begon te likken. Ik liet mijn tong overal heen gaan en na een aantal minuten speelde ik met haar klit door er met mijn vingers omheen te draaien, terwijl ik met mijn ene vrije hand mijn broek aan het losmaken was. Ik stond op en liet mijn broek zakken, schopte mijn schoenen uit en kon daardoor zo uit mijn broek en onderbroek stappen. Ik hield haar benen van elkaar, trok haar wat dichter tot de rand van de tafel en begon haar zachtjes te neuken.

Ik kon goed zien hoe mijn lul in haar kutje gleed. Haar schaamlippen bewogen mooi mee bij het stoten van mijn pik en ik zag mijn lul glimmen als ik hem terug trok. Heerlijk was dat gevoel, ik genoot ook van het hele gebeuren wat ik zag. Haar borsten die zachtjes schudden bij iedere stoot die ik plaatste bijvoorbeeld. Dat was nog duidelijker geworden toen mijn vriendin achterover was gaan liggen. Ze beet op haar wijsvinger en keek mij verlangend aan. Ze wilde nog harder genomen worden, dus dat deed ik. Met haar handen hield mijn schatje de randen van de tafel beet, terwijl ik haar flink begon te neuken. Mijn ballen sloegen tegen haar kont aan en haar kutje kleurde een beetje rood, door het harde stoten wat ik aan het uitvoeren was. Ze kwam hijgend op mijn pik klaar en ik begon ook tot mijn orgasme te komen, vooral omdat ze de spieren in haar kutje aanspande, waardoor ik er erg strak in zat. Ik neukte nog sneller en wilde in haar komen, maar ze wilde het over zich heen hebben, het liefst op haar bovenlichaam. Dus ik kneep mijn pik af, klom zo snel als ik kon op tafel en spoot mijn zaad over haar tieten en in haar gezicht. Ze genoot er intens van en likte al het zaad van haar kin en lippen af. Hierna hadden we honger en aangezien geen van ons nog zin had om te gaan koken, besloten we uit eten te gaan. maar eerst hebben we wel samen gedoucht natuurlijk.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top