Skip to content

Momenteel actief

Het geile tiener buurmeisje
3.82/5 (11)

Niemand wist hoe heet ze was, maar ze moest er wel iets aan doen en snel. Ze was het vingeren behoorlijk beu en wilde nu eindelijk een dikke pik in haar jonge kutje voelen. Niet dat ze nog nooit eerder geneukt had, maar het was alweer zo lang geleden. De buurjongen had wel door dat ze geil was, hij kon het aan haar ogen zien, dat was een gave die hij bezat en hij zat er echt nooit naast. Hij was zelf ook behoorlijk geil en toen hij zag dat ze de deur uitging om boodschappen te doen, stapte ook hij naar buiten en liep hij vlak achter haar en liet speels zijn hand op haar hele strakke spijkerbroek rusten, precies op haar heerlijke billen.

Het tienermeisje draaide zich meteen om, greep hem bij zijn hoofd en zoende hem met tong en al.
Dat had hij echt niet zien aankomen en hij verloor alle controle over zijn pik, die meteen zo hard als een rots werd. Het meisje ging met hem mee nar zijn huis, hij gooide de deur open, sleurde haar naar binnen, smeet de deur weer dicht en drukte haar tegen de muur in het halletje. Daar zoenden ze nog een keer, hij liet zijn handen op haar tieten rusten en werd zo geil als boter toen hij die harde tepels tegen de palmen van zijn handen voelde drukken. Het sletje maakte haar broek los en greep een van zijn handen en liet die onder haar begeleiding in haar broekje glijden. Daar had hij nou echt zin in, lekker vingeren.

Zijn lange middelvingers zocht tussen haar schaamlippen naar dat alom bekende gaatje en gleed uiteindelijk naar binnen, hetgeen die tienermeid liet kreunen van genot. Al bijtend op zijn onderlip maakte ze zijn broek los en haalde zijn lekkere lul tevoorschijn, waar ze vol passie aan begon te rukken. Het leek wel of ze zijn pik los wilde trekken, maar gelukkig was dat een verwoede poging. Ze ging door haar knietjes en greep die lul met beide handen vast en begon wild te rukken, terwijl ze met haar mond aan zijn eikel zoog. Haar tong draaide rondjes om die lul heen en hij leek haast flauw te vallen, zo lekker vond hij het, zijn knieen begonnen wanhopig te knikken.

Ze speelde met zijn ballen en haar tienermondje likte er zelfs even aan, terwijl ze, lustend naar die pik, omhoog keek, met een bal in haar mond en zijn pik in haar handen, waar ze stevig aan trok. Hij draaide die sloerie om nadat hij haar omhoog getrokken had, spreidde haar jonge lenige en vooral lange benen en begon haar in haar lekkere sneetje te neuken. Zijn dikke paal drong diep naar binnen en bij iedere stoot gleed zijn eikel een klein beetje langs haar klitje. Het geile tiener buurmeisje kwam hijgend op zijn pik klaar. Hij kon het daardoor ook niet lang meer volhouden, trok zijn pik uit haar schede en spoot zijn zaad over haar lelieblanke billen heem. Het droop van haar kont op de grond, iets wat hij later wel op zou ruimen. Daarna zoenden ze nog wat en toen hij het zaad van de vloer geveegd had, ging hij naast haar in zijn huiskamer zitten, waar hij haar even achter had gelaten. Vanaf die dag kwam ze iedere keer dat ze geil was bij haar buurjongen op visite en gelukkig voor hem, was ze iedere dag meerdere malen geil.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top