Skip to content

Momenteel actief

Een geile avond
5/5 (7)

Hallo allemaal, Ik zal eerst mijzelf voorstellen. Mijn naam is Yilmaz en ik ben een man van 37 jaar. Ik heb een fantasie wat ik graag met jullie wil delen. Ik heb een enorme zwakte voor goed verzorgde zakelijk en vrouwelijk kleding dragende dames. Vooral pantys met hoog gehakte pumps en laarzen doet mijn hart sneller kloppen. Het verhaal is mijn fantasie die ik graag in werkelijkheid zie uitkomen. Danielle is een getrouwde vrouw van 44 en haar man Gerard is 54. Ik ken haar en de man via via en zowel Danielle als haar man is op de hoogte van mijn interesse en aandacht. Toevalliger wijs zijn we elkaar weer tegengekomen bij een borrel van onze gemeenschappelijke vrienden. Het duurde niet lang voordat Danielle en ik weer in praat raakten. Uit beleefdheid gaf ik ook Gerard aandacht zodat er een prettige sfeer zou zijn. Ik begon een slok van mijn Whiskey te nemen, Gerard en Danielle rode wijn. Het was een hele gezellige avond waar iedereen naar de zin had. Naarmate de avond vorderde dronk ik meer en meer Whiskeys en ik kon de auto op deze manier niet besturen. Onze gemeenschappelijk vrienden stelden voor dat ik bij hem verbleef waarop Gerard aanbod om mij thuis af te zetten. Dat accepteerde ik ook en we gingen uurtje of 02:00 naar de auto.

In de auto gingen we gezellig verder en ik maakt gebruik ( Misbruik ) van mijn stiuatie dat ik te veel alcohol op zou hebben en gaf Danielle constant complimenten hoe mooi ze wel niet was en dat ze een klasse dame van juweelste is wat ik wel meende want ik voelde me oh zo aangetrokken tot haar. Ze waren alle 2 stil onder mijn complimenten. We waren bij mij thuis aangekomen en ze brachten mij naar mijn en bed en verlieten mijn huis. Volgende nadat ik met een zware kater was wakker geworden was de eerste bij me opkwam dat ik thuis door Gerard en Danielle was afgezet. Ik zocht Danielle via Facebook op en voegde haar direct als vriend toe en verstuurde haar een bedankt berichtje voor de zorgen. Ook vermeldde ik er bij dat ik me een beetje schaamde voor de situatie. Ze stelde mij gerust door te zeggen dat het kon gebeuren en zij het niet vervelend vonden. We hebben enige tijd contact gehad via Facebook en later wisselden wij van telefoonnummers uit. We vervolgden onze contact via da Whatsapp. En langzamerhand liet ik haar duidelijk merken dat ik haar echt leuk vond en eigenlijk wel meer zou willen dan maar whatsapp contact. Ondertussen had ik ook via Gerard contact via Facebook. Ik had hun keertje spontaan bij mij thuis uitgenodigd voor een drankje.

Ze kwamen Vrijdag avond bij mij thuis en we hebben spontaan hapjes klaargemaakt en namen plaats op de bank en ik ging hun voorzien van drankjes. Ik stelde voor of ze zin hadden in Raki ( Turkse sterke drank ) waarop Gerard ja zei. Danielle vroeg of het rode wijn mocht. Waarop ik uiteraard direct aan de slag ging om het met liefde voor haar voor te bereiden. We namen onze drankjes en babbelden gezellig door en Gerard vroeg of ik een vriendin had waarop ik nee antwoordde. En plots maakte ik een grap dat ik op Danielle aan het jagen was en ze begonnen te lachen. Ze vroeg me vervolgens op wat voor type vrouw ik viel en ik antwoordde beetje terughoudend dat ik eigenlijk op haar viel. Gerard grapte charcastisch daarop met dat hadden gelukkig niet door haha. Toen zei hij geeft niet hoor Yilmaz het is een compliment voor mij dat mijn vrouw zo wordt begeerd. Toen vroeg Danielle aan mij wat ik nou zo aantrekkelijk vond aan haar. Ik antwoordde openlijk wat ik van haar vond. Ik zei totaal plaatje. Je vrouwelijkheid, verzorging en kledingstijl. Toen ging ik meer in detail door te zeggen dat ik mooie vrouwen voeten in Pantys heel aantrekkelijk vond en dat zij altijd sexy pantys aan had. Ze zei oh wat apart heb ik nooit van gehoord. Het was 23:00 en Gerard zei dat het tijd was om te gaan. Ik was eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld omdat ik had gehoopt dat ze langer konden blijven en ik meer van haar vrouwelijkheid kon genieten. Al was dat alleen maar visueel. Ze verlieten de woning en ik bleef achter. Ik was teleurgesteld al had ik daar helemaal geen reden voor. Het ging ten slotte om een getrouwde vrouw.

Volgende dag toen ik wakker werd had Danielle mij een berichtje gestuurd om te bedanken voor de gezellige avond. Ik zei jullie zijn altijd van harte welkom en ze bedankte mij. Paar dagen later had ik haar een app gestuurd om met zijn drieeen wat te drinken in een cafe. Toen zei ze dat zij al familie verplichtingen had en niet konden. Toen kwam bij mij het gevoel dat zij onze contact echt als vriendschappelijk zag en meer niet in zat. Ze stuurde mij 2 dagen later een bericht en ik had de bericht een beetje kortaf en on geinteresseerd beantwoord. Waarop zij vroeg of er iets was. Ik zei nee. Later op de dag stuurde ze mij nog een bericht met de opmerking van of ik mischien boos op haar was of ze wat verkeerds had gezegd of had gedaan. En toen heb ik besloten om alles of niets te spelen en schreef het volgende : Beste Danielle, Wellicht heb je het door maar ik voel me enorm tot je aangetrokken. Toen zei ze ja dat hadden Gerard en ik allang door. Maar ze wat verwacht je dan ? Ik zei openlijk dat ik wel iets met haar zou willen. Toen heeft ze niet meer beantwoord en ik schreef ook niets meer terug naar haar. Ik ging ervan uit dat onze contact verbroken was.

3 dagen later stuurde ze mij een bericht van of ik zin had om Zaterdagavond met hun uit eten te gaan. Ik grapte openlijk met alleen als je pantys met laarzen aantrekt. Toen shokkeerde ze mij met de vraag welke kleur Pantys ik wil dat ze aantrekt. Ik antwoordde direct glanzende huidskleurige pantys. We spraken in Amsterdam in een goed Restaurant af voor het eten. Ik was eerder aangekomen en naam mijn plaats aan de bar van het Restaurant totdat onze tijd was aangekomen en Danielle en Gerard waren gearriveerd. Na een kwartier kwamen ze aan en meteen bij binnenkomst zag ik Danielle schitteren als een salon dame. Aparte tint groen jurkje met Gouden siraden en bruin suede laarzen met glanzende huids kleurige pantys. Haar haren was vastgemaakt in knot en haar parels vielen goed op als een geheel aansluitend op de met zorg uitgezochte outfit. Bij aankomst zagen ze ook mij en kwamen op me af. Ik gaf Gerard een hand en gaf Danielle zoen op de wangen uit spontaan gaf ik haar een knuffel wat belijkbaar bij haar in de smaak viel en ze knuffelde mij terug. Ik werd letterlijk duizelig van haar parfum en eerste wat ik tegen haar zei was wat zie je er stralend en prachtig uit. Ze zei dank je wel en we namen ons plaats aan de tafel. We bestelden onze wijn en begonnen de menu kaart te bezichtigen. Ik kon het niet laten om aan Danielle te kijken ik kon mijn ogen niet van haar af houden. Dat viel haar ook op en ze gaf me met haar blik een goedkeuring en dat stelde mij toch op me gemak. Na het eten gaf Gerard aan dat hij even naar de Toilet moest. En ik zei toen we alleen waren hoe mooi ik haar vond en zei dit heb ik allemaal voor jou aangetrokken. Ik wist niet hoe blij ik moest zijn en eigenlijk wist ik het ook geen plaats te geven. Was dit een uitnodiging? Was dit een voorproefje wat er in de avond komen gaat? Nadat Gerard was gekomen bestelden we onze drankjes na het eten. Gerard zou de Bob zijn daarom dronk hij geen Alcohol meer. Danielle Rode wijn en ik nam Whiskey. Danielle excuseerde zich om naar de Toilet te gaan en toen zei Gerard mooi is ze he ik zei nou en of. Volgende vraag, Je vindt er mooi he? Ik zei nou en of. Toen zei Gerard tot mijn grote verbazing nou maak maar een move kijken of het je lukt om haar te versieren.

Ze kwam terug van de toilet en ik keek dit keer wat bestuderend naar haar van top tot teen en dat viel natuurlijk meteen op. Ze glimlachte naar me en dat vond ik als het ware een goedkeuring om mij op gemak te stellen. Mijn Whiskey glazen hadden inmiddels al de aantal van 4 gehaald ik werd steeds vrijer in mijn communiceren en gedragingen. We besloten om naar een cafe te gaan en ze ging buiten in mijn arm en dat vond ik oh zo spannend. Ik probeerde niets van mijn tevredenheid te laten belijken en deed alsof dit normaalste gang van zaken was. Bij binnenkomst gingen we een plaats nemen op een van de lounch banken en ze kwam direct naast mij zitten. Ik begon mijzelf ook vrijer naar haar te gedragen en sloeg me arm over haar schouder heen af en toe speelde ik met haar haren. Langzamerhand begonnen we echt meer en meer aan elkaar te zitten. Het was een uurtje of 23:00 geworden en Gerard stelde voor om naar hun huis te gaan en verder wat te drinken en dat accepterde in direct. We kwamen rond 23:45 bij hun thuis en ik nam haar jas aan en hing het aan de kapstok. Gerard ging uit zichzelf dranken voor ons schenken en Danielle zette was muziek op. Waarna we onze plaats namen op de bank en slok te nemen van onze drank. Gerard zette inmiddels ook de verwarming wat op hogere temparatuur en ik vroeg of Danielle met me wilde dansen. Ze stond op en ik nam haar in mijn armen. Ik vond het zo geweldig, Ik leek wel een puber die voor het eerst in aanraking was gekomen met een dame. Toch wist ik mijn gevoelens goed te camufleren. We begonnen te dansen en ik begon langzamerhand met mijn handen naar beneden te gaan. Van haar middel naar haar heupen dat voelde ze meteen en gaf glimlachend haar goedkeuring. Ik ging dan naar haar billen. Ik betaste haar intens beetje bij beetje. Ze kwam een stukje dichter naar me. Wat me ook opviel was dat Gerard een sfeer voor ons aan het creeren was. Hij deed de gordijnen dicht, Zette het lamp uit en stak kaarsen aan.

Ik pakte haar nek een kleinbettje vast zodat ze me goed kon aankijken en gaf haar eerst een zoen op de wang en daarna een zachte kus op de lippen. Ze knuffelde mij zo hart alsof haar leven er vanaf hing. Daarna vonden onze lippen elkaar snel. Ik begon haar hals te zoenen en gaf kleine bijtjes op. Ze trok mij bij mijn hand naar de bank toe en ik kwam naast haat zitten. Langzamerhand begon ik haar uit te kleden. Ik ging voor haar zitten om haar linker laars uit te doen en pakte daarna haar voet in panty vast en smeerde het warmte in mijn gezicht en begon er aan te ruiken. ( Sommige vinden dit vreemd maar is nou eenmaal mijn Fetish met voorspel ) hetzefde deed ik ook met haar rechter voet. Vervolgens deed ik haar jurk uit en vervolgens haar pantys. Ze zat alleen nog in haar BH en String. Ik ging weer voor haar zitten en nam haar grote teen in mijn mond en begon er aan te zuigen dat vondt ze heel lekker zag ik aan haar gezichts uitdrukkingen. Ik deed ondertussen ook haar BH uit. Ze bleef alleen in haar slip. Wit satijne slip waar ik gek op ben. Ik begon haar te zoenen beginnend van haar voeten ging im omhoog. Bij haar knieen en knieeholtes. Langzamer hand ging ik naar ” place to be ” ik gaf kleine bijtjes aan de binnenkant van haar vrouwelijke benen en dat zorgde er voor dat ze sneller adem ging halen. Ik rook eerst haar kutje boven haar slip en haar verrukelijke vrouwelijke geur maakte me nog geiler en ik begon met de punt van mijn tong boven haar slip haar kut te stimuleren en dat vondt ze heel lekker. Ik deed langzamerhand haar slip uit en ze pakte het op en gooide het naar Gerard en die begon er aan te ruiken en over zijn kruis heen te wrijven. Ik ging met mijn hoofd weer tussen haar benen en begon haar kutje heel erg intens te likken en stak mijn lange tong zo diep mogelijk bij haar naar binnen en haar sapjes doe net zo lekker was als honing kwam mijn mond in en ik slikte alles door oh wat smaakte ze lekker. Vervolgens ging ik met de punt van mijn tong naar haar kontgat en dat vondt ze dus ook lekker. Ik begon haar achterste gaatje uit te likken en dat vondt ze heel geil. Ze werd natter en natter mijn gezicht was nat van haar vochten als het ware. Ik ging vervolgens over naar haar kutje en stak heel langzaam mijn middenvinger die ik nat heb gemaakt in haar kontgat. Ik stop te het uit eindelijk helemaal in haar nauwe kontgat en begon haar clitoris te likken en er aan te zuigen. Het duurde ook niet lang meer en ze kwam klaar in mijn mond. Ik trok mijn vinger langzaam uit haar kont en ging naast haar op de bank zitten.

Ze ging gestrekt op de bank liggen en zichtbaar was ze aan het na genieten. Gerard bracht mij nog een glaasje drank en ik werd vrijer en vrijer in mijn gedrag en communicatie en dat was waarschijnlijk ook hen bedoeling. Nadat we een kwartier hebben uitgerust kwam Danielle weer naast me zitten en we begonnen weer te zoenen en tot mijn verbazing kwam Gerard voor me zitten en begon mijn schoenen uit te doen en Danielle begon de knopen van mijn overhemd los te maken. Nadat mijn schoenen en sokken eruit waren nam Gerard weer zijn eigen plaats tegenover ons. Ik was alleen nog in mijn pantalon en die deed Danielle ook in een keer uit en alleen mijn grijze boxershort was nog aan mijn lijf. Voorvocht wat er uitkwam was duidelijk te zien door dat het uitgelekt was en Gerard stelde voor om naar hun slaapkamer te gaan. Ze hadden een grote bed en Gerard sloot onmiddelijk de ramen deed de gordijnen goed dicht en nam een van de kaarsen de kamer in. Ik ging op bed zitten en Gerard nam zijn plaats op de bank in met een glaasje drank in zijn hand en ook hij was nog enkel in zijn slip. Ze ging op haar knieen en kwam tussen mijn benen op de grond en ik zat op hun bed. Ze betaste mijn benen stevig en liet haar nagels goed voelen. Binnenkant van mijn dijen zijn heel gevoelig en daar kwam ze achter en gaf de aandacht ook meteen daarop. Ze kuste mijn benen en beet in mijn bovenbeen en binnenkant van mijn benen oh allemachtig wat was dat lekker. Ze deed mijn boxer uit en nam in een hap mijn half stijve pik in haar mond en begon er aan te likken. Meteen was hij stijf geworden en na 5 minuten was hij zo stijd dat ik wel de tafel mee kan tillen. Ze had een krachtige zuigkracht dat vond ik heel lekker en Gerard ging ondertussen met zijn gezicht onder Danielle liggen. Zij zat op haar gezicht en tegelijkertijd pijpte Danielle mij. Ik werd zo geil van haar gezuig dat ik het niet meer hield en ik kwam in haar mond klaar en tot mijn verbazing spuugte zij alle sperma in de mond van Gerard en die slikte alles door waarna ze met elkaar begonnen te zoenen. Ik lag van genot gestrekt op hun bed en Gerard en Danielle gingen naar de badkamer om hun mond te wassen vermoedde ik 😊 Na 10 minuten kwam Danielle naast mij zitten en vroeg of ik het lekker vond en ik zei hoe kan ik het niet lekker vinden van zo een mooie vrouw als jij?

Haar glimlach was meteen zichtbaar en gaf me een kus. Ik ging vervolgens naar Toilet en na 10 minuten kwam ik ook terug. Ik vroeg of Gerard mij een glaasje water wilde brengen en dat deed hij dan ook. Het was ongeveer 45 minuten na mijn orgasme maar ik was niet voldaan wilde hoe dan ook Danielle neuken in hun echtelijke bed. We begonnen weer te zoenen met elkaar en Gerars was alvast zijn vrouw aan het klaarmaken en die likte haar ook uitbundig en de handen van Danielle was volop mijn pik aan het betasten. Mijn pik werd harder en harder en ze fluisterde in mijn oor dat ze wilde weten hoe graag ik haar wilde hebben en ik zei heel graag. Ze was constant mij verbaal aan het uitdagen en ze zei heb je je zelf veel op mij afgetrokken en ik antwoordde dat ik de tel kwijt was. Ze zei dat weten Gerard en ik al te goed. Ik werd door haar sletterige taal harder en harder dat deed ze bewust ze speelde ook dasrop in. Ik ging op staan om mijn plaats on te nemen tussen haar benen en Gerard begreep dat en ging aan de kant. Ik ging met mijn eikel langzaam in haar kutje en ze keek me lachend en met vol spanning aan en ik ging beetje bij beetje langzaam in haar kutje. Steeds dieper ging ik in haar en begoon langzaam heen en weer te bewegen en ze begon langzaam te kreunen. Steeds ging ik sneller haar neuken en ineens gaf ik haar een harde en diepe stoot. Ik had mijn pik zo diep in haar gestoken dat ik vermoedde haar baarmoeder te geraakt hebben. Ik stootte harder en harder en ze zei ja schat neuk me neuk me met je dikke pik. Ze moedigde mij elke keer aan om harder te stoten en ik zag dat Gerard zich aan et aftrekken was. Ze zei tegen hem zie je schat hoe hij me neukt? Hoe hij van je vrouw geniet? Ik heb nu 2 mannen maar hij neukt me veel lekkerder dan dat jij doet oh wat is dit lekker zei ze telkens. Ik trok me pik uit haar kutje en draaide haar meteen om ze begreep wat ik wilde. Ik ging haar neuken op zijn hondjes meteen ramde ik mijn dikke harde pik in haar en ze begon luider te kreunen. Ik greep haar haren en trok er aan neukte haar zonder genade hard. Ik ramde er op los. En ze zei ik wil op me rug liggen en onder je mannelijke lichaam uitgeneukt worden ze bleef me aankijken en haar scherpe nagels zette ze in mijn lichaam. Ik tilde haar op en zette op het kastje naast Gerard en neukte haar daar door ze hield met haar hand de haren van Gerard vast en zei zie je wat hij met je vrouw doet? Hij neukt me helemaal af oh wat een lekkere pik is dit oh wat is dit lekker zei ze. Ik legde haar vervolgens op de bed en begon haar onder mijn grote lichaam door te neuken en ik begreep aan haar gekreun dat ze klaar is gekomen. En ik hield het ook niet meer vol en begon klaar te komen en Danielle zei goed zo schat spuit me lichaam maar vol met je mannelijke sperma leeg je ballen maar helemaal in je vrouwtje. Ik spoot zoveel sperma dat ik de dikke klodders uit mijn aderen van mijn pik komen. Ik kan me niet herinneren dat ik zoveel sperma klaar ben gekomen. Nadat ik een minuut lang sperma in haar ben gekomen ging ik vermoeid stortend naast haar liggen. Mijn benen trilde van genot. Ik zag de sperma uit haar kutje glijden. Vervolgens kwam Gerard tussen haar benen met zijn hoofd en begon haar te likken. Danielle moedigde hem aan van ; goed zo schat proef die lekkere mannelijk sperma van mijn vriend. Smaakt het lekker vroeg ze , Waarop hij zei van dat het heerlijk bitter was en dat hij dat lekker vond. En hebben nog 2 keer tot de ochtend geneukt en ik was de volgende dag zo moe dat ik nog een dagje bij hun ben blijven slapen.

Dit was het dan mijn fantasie. Ik hoop dat jullie er van genoten hebben. Voor de mensen die mij willen contacten kunnen mij bereiken op : yilmazguney2015@yahoo.com Groetjes, Yilmaz

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top