Skip to content

Momenteel actief

Vreemdgegaan met vriendin van onze oppas
4.13/5 (16)

Misschien is het niet slim om het te vertellen maar vreemdgaan is iets wat ik al meerdere keren heb gedaan. Ik wil er gelijk wel bij vertellen dat het steeds met dezelfde persoon is geweest. Inmiddels doe ik dat niet meer. Maar ik wil wel graag vertellen over hoe het is begonnen. We hadden een oppas thuis voor onze kinderen. Zowel mijn vrouw als ik hadden het een periode heel erg druk met dingen en dus was het even noodzaak. Opa’s en oma’s wonen allemaal te ver weg om even op te passen dus dat was ook geen optie. De oppas die zou na een avond oppassen opgehaald worden door een vriendin van haar want ze had een tijdje geen auto. En met die vriendin ben ik vreemdgegaan.

Ze kwam vaker langs met het ophalen van de oppas en we geraakten min of meer aan het praten en om een lang verhaal kort te maken gaf ze mij haar telefoonnummer. Ik heb haar uiteindelijk een keertje gebeld, puur voor de spanning en was in eerste instantie niet van plan iets met haar te gaan doen. Natuurlijk had ik haar eigenlijk helemaal niet moeten bellen. Want zodra ik haar aan de lijn had begon ze met een sexy stem tegen mij te praten, vragen of ik alleen was. Iedere keer als ik belde was ik alleen, daar zorgde ik wel voor. Ze liet mij dingen weten die ze met mij zou willen doen. Het was ons kleine geheimpje. En ze maakte mij zo geil dat ik na een tijdje toch eens op haar uitnodiging om bij haar langs te konen ben ingegaan. Bij haar thuis gingen we flink tekeer. Ze had mij al eens laten weten dat ze het heel geil zou vinden als ik haar in haar mondje zou neuken. Daar begonnen we dan ook mee. Ze wist mijn pik al heel snel heel erg hard te maken. Daarna wilde ze dat ik het over ging nemen. Ze nam mijn eikel in haar mond en deed haar handen achter haar rug. Ik greep haar hoofd zachtjes beet en begon een beetje in en uit haar mond te neuken. Ze zoog lekker, dat viel meteen op. Steeds probeerde ik iets dieper te gaan en ik merkte dat zij daar wel open voor stond.

Uiteindelijk neukte ik haar diep in haar keel maar niet te ruig, dat kon later altijd nog als ik het vaker met haar zou doen. Het kwijl hing aan mijn lul toen ik uiteindelijk mijn pik terug ging trekken. Ze ging op haar bed liggen en ze deed haar benen wij van elkaar en trok ze daarna naast haar hoofd. Ik had geen idee dat ze zo enorm lenig zou zijn maar vond dat natuurlijk wel heel erg prettig. Ik deed mijn condoom om en ging bij haar naar binnen. Ik had met het hart kloppend in mijn keel condooms gekocht maar wel ergens waar ze mij niet kenden. Je weet tenslotte maar nooit. In ieder geval ging ik over haar heen buigen en drong ik naar binnen. Mijn pik stond op exploderen zo geil was ik.

Ik neukte haar diep en hard en kon goed zien hoe mijn lul in en uit haar heerlijke kutje ging. Na een paar minuten zo op haar dubbelgevouwen lichaam te hebben gelegen ging ze mij berijden. Dat deed ze zo geil, ik hield haar goed beet en uiteindelijk kwam ik diep in haar mooie lichaam klaar. Het was allemaal niet heel erg lang maar wel lekker en voor beiden smaakte het naar meer. Ik ben meerdere keren met haar naar bed geweest en het hield op omdat zij het niet meer wilde. Eerst vond ik het jammer maar achteraf ben ik blij dat het niet door is blijven gaan. Ik vraag mij af of de oppas die wij hadden hier ooit iets van heeft meegekregen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top