Skip to content

Momenteel actief

Met handboeien om genomen worden
3.83/5 (24)

Ik ben een vrouw die alles vaak onder controle heeft. En dat is soms een beetje te erg. Het loopt soms dus uit de hand. En ik wil dat zo nu en dan wel loslaten. Daarom heb ik met mijn vriend afgesproken dat als ik het aangeef dat ik er te ver in aan het doordraven ben, hij mij seksueel moet onderdrukken. Mij moet laten voelen hoe het is als iemand alle controle heeft. En daar is hij heel erg blij mee, want hij kan dan helemaal zijn gang gaan en ik houd hem niet tegen. Als ik dan tegen zou gaan stribbelen, dan moet hij het negeren. Tenzij ik het woordje zeg dat we hebben afgesproken als hij te ver gaat. Maar tot nu toe heb ik die maar één keer gebruikt. En dat was heel eerlijk gezegd omdat ik die avond heel moe was en er even geen zin in had. Ik gaf het vorige week ook aan. Hij wist meteen wat hem te doen stond en die avond nam hij mij mee naar de slaapkamer en moest ik mij uitkleden. Naakt moest ik op het bed zitten en ik kreeg een blinddoek voor. Maar dat was nog niet alles. Mijn liefje had online een paar handboeien besteld en deze deed hij bij mij om mijn polsen.

Ik zat daar op het midden van het bed en de blinddoek ging af. Ik keek en het eerste wat ik voor mij zag was zijn dikke pik die mij haast tegen mijn neus drukte. Ik draaide mijn hoofd weg, maar daar moest hij niets van hebben en hij greep mijn hoofd bij de haren vast en dwong mij om zijn pik in mijn mond te nemen. Ik opende min mond en kreeg dat ding naar binnen geschoven, Steeds dieper en harder neukte hij mij in mijn mond. Zo nu en dan haalde hij zijn lul uit mijn mond en sloeg hij ermee in mijn gezicht, puur als vernedering. Hij drukte mijn hoofd ineens op het matras en ik zat met mijn benen onder mijn lichaam op het bed, dubbelgevouwen. Hij zorgde ervoor dat ik zo bleef zitten, kwam achter mij zitten en trok mijn middel naar zich toe en begon op mijn billen te slaan. Met zijn lul veegde hij tussen mijn schaamlippen door en ook over mijn anus en dan sloeg hij weer. Alles was nu ongelooflijk gevoelig. Mijn billen werden van elkaar getrokken, zodat ook mijn kutje zich opende en toen ramde hij zijn kloppende pik in mijn natte kutje. Ik werd heel hard door hem geneukt en ik gilde het uit. Dat mocht van hem, dat vindt hij heel erg opwindend. Hij naaide mij hard, pakte mijn handboeien beet en trok mij zo naar zich toe, zodat hij dieper kon stoten.

Ik werd in meerdere standjes genomen en ook geslagen met name door zijn lul. Dat is extra vernederend, zo ervaar ik dat althans. Ik merkte dat hij klaar ging komen. Ik lag op mijn rug en hij zat op mijn lichaam en poot zijn zaad over min borsten en voor een gedeelte in mijn gezicht en ook in mijn haren, Ik mocht zo een tijdje blijven liggen en hij maakte er foto’s van. Die kreeg ik te zien, om mij even weer op mijn plek te zetten. En het klinkt misschien raar, maar bij mij werkt dat als een zonnetje. En dus doen we het op die manier wel vaker. Niet te vaak, want het moet ook speciaal blijven natuurlijk, ik geniet er namelijk ook van, maar dat is natuurlijk logisch.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Moet extreem opwindend zijn om controle te moeten weggeven.
    Leuke ervaring en ook erg spannend opgeschreven.
    Wellicht gaan jullie stapje voor stapje verder hihi 😉
    Fijn om te lezen dat jullie ervan kunnen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top